LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Αυγούστου 2019 13:49

Δρομοκαΐτειο: ντελιβεράδες ξυλοκόπησαν άγρια εργαζόμενους του Νοσοκομείου

Σύμφωνα με την καταγγελία του Συλλόγου των Εργαζομένων τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε εφημερεύον νοσοκομείο. Τι προκάλεσε το επεισόδιο.

Δρομοκαΐτειο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο «Δρομοκαΐτειο», καταγγέλλει σε ανακοίνωση του, τον ξυλοδαρμό δυο εργαζομένων από δυο ντελιβεράδες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο λόγος της βιαιοπραγίας, ήταν η άρνηση του θυρωρού να τους επιτρέψει να εισέλθουν στον χώρο του νοσοκομείου με μηχανάκι για να παραδώσει παραγγελία.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ξυλοδαρμός ήταν τόσο βίαιος που οι ντελιβεράδες έδιναν την εντύπωση ότι ήθελαν να σκοτώσουν τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων:

Τα φαινόμενα βίας στα Νοσοκομεία δεν έχουν τελειωμό. Σήμερα το πρωί στην πύλη του Δρομοκαΐτειου  δύο ντελιβεράδες έδειραν άγρια δύο εργαζόμενους (θυρωρό - ξυλουργό). Τους τοποθετήθηκε κολάρο από τους διασώστες του ΕΚΑΒ μετά το ξυλοδαρμό και διεκομίσθηκαν σε εφημερεύον Νοσοκομείο (Τζάνειο). Είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Η Διοίκηση του Δρομοκαίτειου δεν επιτρέπει την είσοδο ντελιβεράδων εντός του Νοσοκομείου γιατί εισέρχονται με μηχανάκια με μεγάλη ταχύτητα και έχουν παρασύρει πολλές φορές ψυχικά ασθενείς.

Ντελιβεράς το πρωί εμφανίστηκε στην πύλη του Νοσοκομείου με το μηχανάκι για παραγγελία.  Ο θυρωρός του απαγόρευσε την είσοδο και ζήτησε να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια αφήνοντας στο πάρκινγκ το μηχανάκι. Ο ντελιβεράς ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου .

Στην παρατήρηση του θυρωρού ότι εμποδίζει την είσοδο άρχισε να φωνάζει και να απειλεί.

Έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του ντελιβερά και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του Νοσοκομείου που έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς  βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού.

Τους έριξαν κάτω και τους κλωτσούσαν. Ήθελαν να τους σκοτώσουν. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και τους έσωσαν.

Το Δρομοκαίτειο διαθέτει δύο φύλακες σε κάθε βάρδια για μία απέραντη έκταση 400 στρεμμάτων και πάρα πολλά σημεία που μπορεί να εισέλθει κανείς.

Τρεις απόπειρες κλοπής του ΑΤΜ με ανατινάξεις, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και φυλάσσεται μόνο από 10 φύλακες, δύο σε κάθε βάρδια λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Κλήθηκε η Αστυνομία χωρίς όμως να προλάβει να επέμβει στο περιστατικό. Η Αστυνομία ήδη εκτελεί προανάκριση. Δύο αστυνομικοί συνοδεύουν τους τραυματίες συναδέλφους στο Τζάνειο.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική ΜακεδονίαΣήμερα 14:35 | Ειδήσεις

Στο μπλόκο του κόμβου του Φιλώτα ο δρόμος θα κλείσει στις 17:00 έως 19:00.

24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ: Ολοκληρώθηκε η πορεία - Νέα συγκέντρωση σήμερα στο κέντρο της ΑθήναςΣήμερα 13:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τα χρόνια προβλήματα του κλάδου.

Μάλγαρα: Αγρότες μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούςΣήμερα 13:36 | Ειδήσεις

Την Τετάρτη, οι αγρότες θα αποκλείσουν επ' αόριστον την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης η οποία  παραμένει ανοιχτή μέχρι και σήμερα.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματοςΣήμερα 14:04 | Ειδήσεις

Νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθεροι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, πατέρας και γιος με περιοριστικούς όρους. Η διαδικασία συνεχίζεται.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πολωνία: Συνελήφθη φοιτητής που προετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά16:18Δίκη Χρυσής Αυγής: Ήθελαν να εξαντλήσουν τον Φύσσα μέχρι να φτάσει ο Ρουπακιάς για να επιφέρει τα θανατηφόρα πλήγματα16:08Χανιά: Αγροτοκτηνοτρόφοι απέκλεισαν την Εφορία - Έριξαν γάλα στους δρόμους (εικόνες)15:58Λαμία: Οι αγρότες έκλεισαν το Μπράλο για δύο ώρες15:48Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε νάιλον συσκευασία με ηρωίνη και πέθανε15:38Επιπλέον πληρωμές σε αγρότες από ΟΠΕΚΕΠΕ - ΕΛΓΑ σήμερα: Θα καταβληθεί ποσό άνω των 480 εκατ.ευρώ15:28Ηράκλειο: Ημίγυμνος άνδρας προκάλεσε ζημιές σε σούπερ μάρκετ, βιτρίνες, αυτοκίνητα15:18Μπλόκα Αγροτών: Συζητείται το να "ανοίξουν" τους δρόμους για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων15:08Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία14:58Γαλλία: Αγρότες αποκλείουν δρόμους σε όλη τη χώρα14:48Αποκαλύψεις - Χαλάνδρι: Διευθύντρια και καθηγητές έπιασαν με κόφτη το χέρι μαθητή - Προσπαθούσαν να σπάσουν την κατάληψη14:38ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος14:28Επιστροφή στις νίκες «ψάχνει» ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος την Βαλένθια14:18Γαλλία: Δυο παιδιά νεκρά εξαιτίας έκρηξης σε πολυκατοικία κοντά στη Λιόν14:08Επίθεση στο πανεπιστήμιο Brown: Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο13:58Μάλγαρα: Αγρότες μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούς13:48Οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 μας καλούν στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης13:3824ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ: Ολοκληρώθηκε η πορεία - Νέα συγκέντρωση σήμερα στο κέντρο της Αθήνας13:28Ιωάννινα: Συνελήφθη 23χρονη που μετέφερε με αυτοκίνητο της 215 κιλά κάνναβης έχοντας μαζί της το 2,5 ετών παιδί της 13:18Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα – Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι (βίντεο)13:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο