LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Αυγούστου 2019 18:24

Κίνημα Αλλαγής: Ο Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον δρόμο του Τσίπρα

Τι αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη, με αφορμή τις ανακοινώσεις Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ για τον έναν χρόνο απο το τέλος του τρίτου μνημονίου.

Μητσοτάκης - Τσίπρας - Βουλή

Διμέτωπη επίθεση κατά του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το τέλος των μνημονίων και την πορεία της οικονομίας.

Σε ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής αναφέρεται «Οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζονται να στήνουν ένα ακόμη ανούσιο καυγά γύρω από μια επετειακή ανακοίνωση της απερχόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δεν αποσκοπεί παρά στον εξωραϊσμό των πεπραγμένων της. Γιατί οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες των δεσμεύσεων Τσίπρα προς τους δανειστές, δηλαδή την εξοντωτική φορολογία, την περικοπή των κοινωνικών παροχών, την καθήλωση της οικονομίας, δεν έχουν κανένα λόγο για να πανηγυρίζουν».

 «Ως φαίνεται όμως, ο μεν κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε τίποτα από την αποδοκιμασία του στις εκλογές, ο δε κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και να τάζει και πάλι προς τους εταίρους δήθεν μεταρρυθμίσεις, για το περιεχόμενο των οποίων, δεν γνωρίζει οτιδήποτε ο Ελληνικός λαός», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

ΚΚΕ: χωρίς τον ξενοδόχο… λογαριάζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του αναφέρει «Η κυβέρνηση της ΝΔ κανονικά θα έπρεπε να ευχαριστήσει τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του, γιατί όχι μόνο διατήρησε άθικτο το μνημονιακό οικοδόμημα της αλλά και γιατί το ενίσχυσε κιόλας με νέους αντιλαϊκούς, αντεργατικούς νόμους που τώρα με τη σειρά της επιδιώκει να επεκτείνει για να κάνει αφόρητη τη ζωή για το λαό. Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει τα εύσημα της Κομισιόν για το ότι αναδείχθηκε ο καλύτερος μαθητής των μνημονίων. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τον λαό που έχει τη δύναμη και μπορεί, αν το θελήσει και αποφασίσει, να επιβάλει το δίκιο του». 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζελένσκι: Η Ε.Ε. έστειλε σήμα στη Ρωσία 16:00Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 44χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να πνίξει με κορδόνια την σύντροφό του15:46Γαλλία: Ξανάνοιξε το Μουσείο του Λούβρου αφού ψηφίστηκε ο τερματισμός των απεργιακών κινητοποιήσεων15:32ΥΠΑΑΤ: 20 αιτήματα αγροτών υλοποιούνται ή βρίσκονται υπό επεξεργασία για να βρεθεί λύση - 7 δεν μπορούν να επιλυθούν15:18Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για επίθεση και bullying σε 14χρονο15:04Η Ουκρανία έπληξε πετρελαιοφόρο του ρωσικού "σκιώδους στόλου" νότια της Κρήτης14:50Τι αλλάζει στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ με το νέο έτος – Όλες οι απαντήσεις σε 17 ερωτήσεις14:36Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ14:22Οι αρχισυντάκτες του ANT1 News μας προσκαλούν στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο, στις 22 Δεκεμβρίου14:08ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί και τα περιουσιακά στοιχεία του αγροτοσυνδικαλιστή και του λογιστή 13:54Ηράκλειο: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με δύο ΙΧ – Νεκρός ο 65χρονος αναβάτης (εικόνες)13:40Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλετιστής γρονθοκόπησε αναβάτη ηλεκτρικού πατινιού13:26Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να μπει στα δικαστήρια κουβαλώντας επτά φυσίγγια13:11Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Πότε αναμένονται οι πληρωμές12:57Δικηγόρος Μαζωνάκη στο "Πρωινό": Δέχεται εκβιαστικές απειλές με "βαριά" ονόματα των φυλακών Κορυδαλλού12:43Ξεκίνησε η εγκατάσταση 388 έξυπνων καμερών στην Αττική – Αυτοψία Χαρδαλιά (εικόνες)12:29Τρόμος για 22χρονη στο Αίγιο: Την λήστεψαν και την βίασαν συγγενικά της πρόσωπα12:14Συνέντευξη Τύπου Πούτιν: Η Ουκρανία δεν είναι έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες12:00Πρωινό ΑΝΤ1: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Μαζωνάκη, μετά την μήνυση του 21χρονου11:46Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος - "Από αύριο μόνο φραπέ"11:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο