LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Αυγούστου 2019 15:37

Χαρίτσης: Η Κομισιόν διαψεύδει τα περί “καμένης γης” της ΝΔ

Τι είπε για το σχέδιο που θα παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΕΘ και την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του κόμματος.

ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ

Στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης «ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ένα σύγχρονο, ρεαλιστικό, προοδευτικό, αριστερό σχέδιο για το πού πρέπει να πάει η ελληνική κοινωνία την επόμενη μέρα», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απογοητεύσουμε τους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ τη μόνη δύναμη η οποία αφενός μπορεί να αντιπαρατεθεί στην κυβέρνηση της ΝΔ, αυτής της νέας Δεξιάς με σκληρά νεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά κυβέρνησης, αλλά και να παρουσιάσει μια σοβαρή συγκροτημένη πρόταση για την πορεία της ελληνικής κοινωνίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης.

Όσον αφορά την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διεύρυνσης της επιρροής του, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε: «Το βασικό είναι να διαμορφωθεί ένα σύγχρονο αριστερό προοδευτικό στίγμα της Αριστεράς του 21ου αιώνα, της Αριστεράς που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία σε αυτή τη νέα φάση στην οποία βρίσκεται».

Αναφερόμενος στην συμπλήρωση ενός έτους από την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι η έκθεση της Κομισιόν που δημοσιοποιήθηκε χθες, «δείχνει ακριβώς την πολύ μεγάλη πρόοδο η οποία συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια στην ελληνική οικονομία».

Και προσέθεσε ότι «η λογική της κυβέρνησης της ΝΔ, περί καμένης γης, περί καταστροφής της ελληνικής οικονομίας [...] διαψεύδεται από τους ίδιους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς».

«Πώς ο κ. Μητσοτάκης θα πάει να συζητήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες όταν αγνοεί, αδιαφορεί ή προσπαθεί να αποδομήσει αυτές τις επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας του τελευταίου διαστήματος, ακριβώς επειδή συντελέστηκαν κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», διερωτήθηκε ο κ. Χαρίτσης.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποταΣήμερα 10:37 | Ειδήσεις

Όλα όσα είπε στην ανάρτηση του ο πρωθυπουργός για τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

Κυρανάκης: Η ιστορία των τρόλεϊ αξίζει σεβασμό - Ευθύνη μας η επόμενη μέραΣήμερα 15:28 | Ειδήσεις

Ξεκίνησε σήμερα η αποξήλωση καλωδίων από τον Πειραιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και του δημάρχου, Γιάννη Μώραλη.

Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων σε βόρειο και νότιο ΈβροΣήμερα 15:20 | Ειδήσεις

Με συνεχιζόμενη την ενίσχυση των εν λόγω μπλόκων στο βόρειο και νότιο τμήμα του νομού, συνεχίζεται η διακοπή της κυκλοφορίας μόνο των φορτηγών διεθνών μεταφορών σε Ορμένιο και Κήπους.

Αντώνης Σαμαράς: Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώραΣήμερα 19:11 | Ειδήσεις

Στο πλευρό των αγροτών τάσσεται ο Αντώνης Σαμαράς, παρεμβαίνοντας δυναμικά στη δημόσια συζήτηση για το μέλλον της ελληνικής παραγωγής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: Ο κυβερνήτης επικαλέστηκε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χαμηλή ορατότητα19:34Αντώνης Σαμαράς: Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα19:20Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά το τελωνείο Προμαχώνα19:06Κομοτηνή: Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό18:52Τροχαίο στη Κίσσαμο: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες - Ένας τραυματίας18:38Κανονικά τα δρομολόγια των Intercity στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη18:24Παναθηναϊκός - Πανιώνιος: Το show του Ρογκαβόπουλου έκλεψε την παράσταση18:10Λάρισα: Νησίδα από φερτά υλικά δημιουργήθηκε στη γέφυρα του Πηνειού - Ανεβαίνει η στάθμη του νερού (εικόνες)17:56Νετανιάχου: Κοντά η δεύτερη φάση του αμερικανικού σχεδίου για τη Γάζα - Επαφές με Τραμπ στο τέλος του μήνα17:42Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζεται η ενίσχυση των αγροτικών μπλόκων σε βόρειο και νότιο Έβρο17:28Πρόεδρος Βρετανικού Μουσείου: Υπάρχει “περιθώριο προσγείωσης” για τα Γλυπτά του Παρθενώνα17:14Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Λάντο Νόρις17:00Διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού: Ταυτοποιήθηκε 39χρονος ύποπτος16:46Βρετανία: Επίθεση με σπρέι πιπεριού έγινε στο αεροδρόμιο του Χίθροου16:32Λαμία: Σε κομβικά σημεία της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, τα αγροτικά μπλόκα16:18Βόλος: Ξεκίνησε η ανέλκυση του σκάφους του λιμενικού που βρέθηκε πάνω σε βραχίονα του λιμανιού16:04Λάρισα: Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ15:50Κυρανάκης: Η ιστορία των τρόλεϊ αξίζει σεβασμό - Ευθύνη μας η επόμενη μέρα15:36Ολυμπιακός: Μάχη μέχρι τέλους με την ΑΕΚ 15:24Προσάραξη του σκάφους του Λιμενικού που βρέθηκε πάνω στον βραχίονα του λιμανιού στο Βόλο15:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο