LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Αυγούστου 2019 15:37

Χαρίτσης: Η Κομισιόν διαψεύδει τα περί “καμένης γης” της ΝΔ

Τι είπε για το σχέδιο που θα παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΕΘ και την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του κόμματος.

ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ

Στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης «ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ένα σύγχρονο, ρεαλιστικό, προοδευτικό, αριστερό σχέδιο για το πού πρέπει να πάει η ελληνική κοινωνία την επόμενη μέρα», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απογοητεύσουμε τους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ τη μόνη δύναμη η οποία αφενός μπορεί να αντιπαρατεθεί στην κυβέρνηση της ΝΔ, αυτής της νέας Δεξιάς με σκληρά νεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά κυβέρνησης, αλλά και να παρουσιάσει μια σοβαρή συγκροτημένη πρόταση για την πορεία της ελληνικής κοινωνίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης.

Όσον αφορά την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διεύρυνσης της επιρροής του, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε: «Το βασικό είναι να διαμορφωθεί ένα σύγχρονο αριστερό προοδευτικό στίγμα της Αριστεράς του 21ου αιώνα, της Αριστεράς που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία σε αυτή τη νέα φάση στην οποία βρίσκεται».

Αναφερόμενος στην συμπλήρωση ενός έτους από την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι η έκθεση της Κομισιόν που δημοσιοποιήθηκε χθες, «δείχνει ακριβώς την πολύ μεγάλη πρόοδο η οποία συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια στην ελληνική οικονομία».

Και προσέθεσε ότι «η λογική της κυβέρνησης της ΝΔ, περί καμένης γης, περί καταστροφής της ελληνικής οικονομίας [...] διαψεύδεται από τους ίδιους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς».

«Πώς ο κ. Μητσοτάκης θα πάει να συζητήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες όταν αγνοεί, αδιαφορεί ή προσπαθεί να αποδομήσει αυτές τις επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας του τελευταίου διαστήματος, ακριβώς επειδή συντελέστηκαν κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», διερωτήθηκε ο κ. Χαρίτσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στην Ελβετία: Έξι Γάλλοι υπήκοοι τραυματίες, οκτώ άλλοι αγνοούνται23:58Μαμντάνι: Θα δώσουμε παράδειγμα στον κόσμο - Η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει23:42Γουόκαπ: Tο συναίσθημα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα το ίδιο - Για αυτό παίζουμε μπάσκετ23:24Τραγωδία στην Ελβετία: Περίπου δεκαπέντε Ιταλοί, μεταξύ των τραυματιών23:10Ιράν: Εντάσεις στις διαδηλώσεις για την ακρίβεια - Αναφορές για έξι νεκρούς22:56Τροχαίο δυστύχημα Άντονι Τζόσουα: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου22:42Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή22:28Σαρώνει η γρίπη: Στα όρια τα νοσοκομεία, από την έξαρση ιώσεων σε παιδιά22:14Ανεξέλεγκτη ταχύτητα και social media: Κάνουν ράλι με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα22:00Τραγωδία στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία21:46Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα21:32O Παναθηναϊκός άρχισε συζητήσεις για τον Αντίνο21:18ANT1 Sports: Οι αστείες στιγμές από τον χώρο του αθλητισμού, το 2025 (βίντεο)21:04Ελβετία - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: Άνθρωποι ούρλιαζαν, άλλοι κείτονταν νεκροί στο έδαφος (βίντεο)20:50Μαζικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα - 62 οδηγοί πάνω από το όριο20:36Λάρισα: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων - Άνδρας στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις20:22Ελβετία: Συλλυπητήριο μήνυμα υποστήριξης απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή20:08Αταμάν: Από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός19:54Πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά - Παρμελέν: Μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της χώρας19:40Πάτρα: Τραυματίστηκε ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο