LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Αυγούστου 2019 15:37

Χαρίτσης: Η Κομισιόν διαψεύδει τα περί “καμένης γης” της ΝΔ

Τι είπε για το σχέδιο που θα παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΕΘ και την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του κόμματος.

ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ

Στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης «ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ένα σύγχρονο, ρεαλιστικό, προοδευτικό, αριστερό σχέδιο για το πού πρέπει να πάει η ελληνική κοινωνία την επόμενη μέρα», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απογοητεύσουμε τους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ τη μόνη δύναμη η οποία αφενός μπορεί να αντιπαρατεθεί στην κυβέρνηση της ΝΔ, αυτής της νέας Δεξιάς με σκληρά νεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά κυβέρνησης, αλλά και να παρουσιάσει μια σοβαρή συγκροτημένη πρόταση για την πορεία της ελληνικής κοινωνίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης.

Όσον αφορά την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διεύρυνσης της επιρροής του, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε: «Το βασικό είναι να διαμορφωθεί ένα σύγχρονο αριστερό προοδευτικό στίγμα της Αριστεράς του 21ου αιώνα, της Αριστεράς που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία σε αυτή τη νέα φάση στην οποία βρίσκεται».

Αναφερόμενος στην συμπλήρωση ενός έτους από την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι η έκθεση της Κομισιόν που δημοσιοποιήθηκε χθες, «δείχνει ακριβώς την πολύ μεγάλη πρόοδο η οποία συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια στην ελληνική οικονομία».

Και προσέθεσε ότι «η λογική της κυβέρνησης της ΝΔ, περί καμένης γης, περί καταστροφής της ελληνικής οικονομίας [...] διαψεύδεται από τους ίδιους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς».

«Πώς ο κ. Μητσοτάκης θα πάει να συζητήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες όταν αγνοεί, αδιαφορεί ή προσπαθεί να αποδομήσει αυτές τις επιτυχίες της ελληνικής οικονομίας του τελευταίου διαστήματος, ακριβώς επειδή συντελέστηκαν κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», διερωτήθηκε ο κ. Χαρίτσης.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Κυριάκος Πιερρακάκης ομόφωνα νέος πρόεδρος του Eurogroup - Ιστορική στιγμή για την ΕλλάδαΣήμερα 16:46 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας κατάφερε να επικρατήσει του Βέλγου υπουργού Οικονομικών Βίνσεν βαν Πέτεγκεμ.

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Ξυλούρης: Είμαι αθώος και θα αποδειχθείΣήμερα 17:59 | Ειδήσεις

Απαντώντας αργότερα στη πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη είπε ότι, την "Πόρσε" του, την αγόρασε ο ίδιος, έναντι 47 χιλιάδων ευρώ, το 2019.

Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Στο επίκεντρο οι τελευταίες εξελίξεις στο ΚυπριακόΣήμερα 15:29 | Ειδήσεις

Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις ενόψει της επικείμενης επίσκεψης της προσωπικής απεσταλμένης του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ στην Αθήνα.

Πώς η ΔΕΠΑ Εμπορίας χτίζει πολλαπλές πηγές εσόδων στην ενεργειακή αγοράΣήμερα 15:20 | Ειδήσεις

Σε μια εποχή ενεργειακής αβεβαιότητας και γεωπολιτικών ανατροπών, η ΔΕΠΑ Εμπορίας μεταμορφώνεται από απλό προμηθευτή φυσικού αερίου σε ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η ανακοίνωση του Eurogroup μετά την εκλογή Πιερρακάκη19:16Συνελήφθη ο οδηγός μηχανής που παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο στην Αττική Οδό19:02Επιπλέον 21 εκατ. ευρώ σε αιγοπροβατοτρόφους για το αυξημένο κόστος ζωοτροφών λόγω ευλογιάς18:48Εργατικό ατύχημα - Ηράκλειο: Άνδρας τραυματίστηκε στο πρόσωπο από ξυλοκοπτικό εργαλείο18:34Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ομόφωνα νέος πρόεδρος του Eurogroup - Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα 18:22Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Ξυλούρης: Είμαι αθώος και θα αποδειχθεί18:10Ξεκινά από σήμερα το εορταστικό ωράριο18:00ΥΠΑΑΤ: Πώς μπορούν οι αγρότες να κάνουν διορθώσεις - ενστάσεις για τις επιδοτήσεις17:49ΟΠΕΚΕΠΕ: Συμβολικός αποκλεισμός των γραφείων στο Μαυροδένδρι17:39Θεσσαλονίκη: Σε καταφύγιο για φιλοξενία το σκυλί που είχε θάψει ζωντανό 90χρονος17:29Προεδρία Eurogroup: H Γερμανία στηρίζει τον Πιερρακάκη17:19Λίλι Κόλινς για Κυριάκο Μητσοτάκη: Να κυβερνάς την Ελλάδα και μετά πηγαίνεις σπίτι και βλέπεις Emily in Paris;17:09Βουλή: Άρση ασυλίας για τη Ζέττα Μακρή16:59ΓΕΕΘΑ: Πραγματοποιήθηκε η άσκηση "Loyal Dolos 25" (Εικόνες)16:45Πάτρα - "Αποκαλύψεις": Παιδαγωγός κακοποιούσε παιδιά σε ειδικό νηπιαγωγείο - Βίντεο σοκ16:31Λαμία: Οι αγρότες άνοιξαν τους παραδρόμους στο Μπράλο16:17Missing Alert για την εξαφάνιση 33χρονου16:03Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Στο επίκεντρο οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό15:48Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Φλώρινας15:34Πώς η ΔΕΠΑ Εμπορίας χτίζει πολλαπλές πηγές εσόδων στην ενεργειακή αγορά15:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο