LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 21 Αυγούστου 2019 11:17

Προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη

Πώς θα επηρεάσει, στα μέσα της εβδομάδας, κάθε ζώδιο, το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο.

Κριός: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με το Δία το μυαλό καθαρίζει, ανοίγει και γίνεται πιο δημιουργικό. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε με εξυπνάδα και υποθέσεις στην ερωτική σας ζωή που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο έλεος του αχανούς συναισθηματικού σας κόσμου. Αν είστε γονείς η σημερινή μέρα μπορεί να αποτελέσει ορόσημο για να καταφέρετε να αλλάξετε τα ως τώρα δεδομένα στις σχέσεις με τα παιδιά σας και να κάνετε συζητήσεις που θα βελτιώσουν ουσιαστικά τη μεταξύ σας επικοινωνία.

Ταύρος: Το τρίγωνο του Ερμή με το Δία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα τα οποία μπορεί ακόμα και να σας τρόμαξαν την προηγούμενη περίοδο. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί ένας τσακωμός να μοιάζει με έκρηξη ηφαιστείου ικανός να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του από την άλλη όμως δίνει την ευκαιρία να εκφραστούν συναισθήματα που όσο τα καταπιέζουμε τόσο πιο επικίνδυνα είναι για το οικογενειακό οικοδόμημα. Με λίγη καλή διάθεση θα μπορέσετε από σήμερα να ξεκινήσετε την… αναστήλωση.

Δίδυμοι: Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με το Δία είναι άλλη μία όψη που μπορεί να ευνοήσει και τα ερωτικά αλλά και τα επαγγελματικά ζητήματα στη ζωή σας. Νέες γνωριμίες σας προκαλούν ενθουσιασμό και ταυτόχρονα τη διάθεση να επικοινωνήσετε και να ανακαλύψετε νέες προοπτικές. Η ρουτίνα και οτιδήποτε παλιό δεν χωράει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Έχετε ανάγκη από όραμα, νέες ιδέες, νέους ανθρώπους, νέες καταστάσεις για να μπορέσετε κι εσείς να αφιερωθείτε σε κάποιον ή κάτι.

Καρκίνος: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία θα συνειδητοποιήσετε ότι μικρές αλλαγές που κάνετε στη ζωή σας έχουν μεγάλη επίδραση στη ζωή και την αυτοπεποίθησή σας. Το να βρείτε τρόπους να δαπανήσετε πιο σωστά χρήματα που ως τώρα σπαταλούσατε θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τον κόπο που έχετε ρίξει για να τα βγάλετε. Από την άλλη το να κόψετε μία κακιά συνήθεια ή μία εξάρτηση θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο δυνατοί στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε ένα καλύτερο αύριο.

Λέων: Με τον Ερμή από το ζώδιό σας σε τρίγωνο με το Δία δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να σας χαλάσει τη διάθεση και να αποκτήσει τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Αυτή η όψη στην πραγματικότητα σας βοηθάει να παραμείνετε σε καλύτερη επαφή με τις δικές σας ανάγκες χωρίς να βάζετε σε προτεραιότητα τους άλλους. Εσείς είστε σε μία περίοδο που νιώθετε αισιόδοξοι και θέλετε να περνάτε όμορφα, γι’ αυτό και στη ζωή σας έχουν θέση μόνο άνθρωποι που μπορούν όχι μόνο να το σεβαστούν, αλλά και να το ενισχύσουν.

Παρθένος: Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής βρίσκεται σε μία πολύ ωραία όψη τριγώνου με το Δία από τον Τοξότη, πράγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσετε κάποια συναισθήματα που δεν έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να παραδεχτεί ότι νιώθει για κάποια αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Όσο πιο πολύ αγαπάμε κάποιον άνθρωπο τόσο περισσότερο θέλουμε να τον προστατεύουμε ακόμα κι από τον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν είναι αθέμιτο, όμως από την άλλη είναι σημαντικό και υγιές να εντοπίζουμε και τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να μας προκαλεί.

Ζυγός: Άλλο ένα τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς αυτή τη φορά ανάμεσα στον Ερμή και το Δία έρχεται για να βοηθήσει στις κοινωνικές σας επαφές αυτό το καλοκαίρι! Πέραν του ότι η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να την περάσετε με φίλους, θα έχετε και μία εξαιρετική ευκαιρία να μιλήσετε για τα σχέδια σας και τα όνειρά σας σε ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν. Ίσως μάλιστα να μη χρειάζεται να ψάξετε μακριά αφού αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος αδερφός ή άλλο συγγενικό σας πρόσωπο.

Σκορπιός: Ερμής και Δίας από το Λέοντα και τον Τοξότη αντίστοιχα υπόσχονται επαγγελματικές ή άλλες κοινωνικές επιτυχίες με οικονομικά οφέλη και προεκτάσεις. Μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά για κάποια σχέδια που μπορεί να έχετε και να βρείτε χορηγούς που θα σας βοηθήσουν να τα πραγματοποιήσετε. Από την άλλη είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να ανοίξετε τα χαρτιά σας απέναντι στο σύντροφό σας, να μιλήσετε με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και να νιώσετε τη συναισθηματική κάλυψη και υποστήριξη που χρειάζεστε.

Τοξότης: Ο Δίας από το ζώδιο σας σχηματίζει άλλο ένα τρίγωνο το φετινό καλοκαίρι αυτή τη φορά με τον Ερμή και πάλι από το Λέοντα. Αυτό από τη μία θα μπορούσε να σημαίνει εύνοια σε κάποια υπόθεση που μπορεί να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης από την άλλη όμως θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε το δίκιο σας σε κάποια αντιπαράθεση που μπορεί να έχετε ίδιος με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Εκμεταλλευτείτε όμως αυτή την όψη για να σχεδιάσετε και κανένα ταξιδάκι.

Αιγόκερως: Ο Ερμής από το Λέοντα και ο Δίας από τον Τοξότη έρχονται να βάλουν το χεράκι τους για να αποκαλυφθούν τα συναισθήματα κάποιων ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Ναι, είναι πιθανόν να μη βρεθείτε και στην πλέον ευχάριστη θέση όμως είναι σημαντικό να λέγονται ακόμα και τα πιο δυσάρεστα συναισθήματα που μπορεί να νιώθει κάποιος προκειμένου αυτή η σχέση να μπορέσει να αποκτήσει υγιείς βάσεις και να αντέξει στο χρόνο, χωρίς να κινδυνεύει να γίνει παρανάλωμα του πυρός μιας ενδεχόμενης έκρηξης.

Υδροχόος: Υπάρχουν κάποια όνειρα που χρειάζονται παραπάνω από έναν. Το σημερινό τρίγωνο που πραγματοποιούν ο Ερμής από το Λέοντα με το Δία από τον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι σου για την κοινή προοπτική που θέλετε να έχει η σχέση σας. Που συγκλίνετε και που αποκλίνετε; Όλα μπορούν να συζητηθούν και να ξεκαθαρίσει καθένας πώς φαντάζεται ότι αυτή η κοινή πορεία θα είναι καλύτερη και για τους δύο. Στο ενδεχόμενο δε, που είσαι αδέσμευτος να ξέρεις ότι το όνομά σου συζητιέται πολύ!

Ιχθείς: Το τρίγωνο του Ερμή από το Λέοντα με τον Δία από τον Τοξότη θα ευνοήσει συζητήσεις στον εργασιακό σου χώρο που μπορεί να σε φέρουν και πάλι σε περίοπτη θέση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαπραγματευτείς τις συνθήκες και τους όρους κάτω από τους οποίους θα συνεχίσεις να προσφέρεις. Αν αυτή την περίοδο καταφέρεις να αποδείξεις ότι μπορείς να λειτουργείς οργανωμένα θα έχεις ένα τεράστιο αβαντάζ έναντι των ανταγωνιστών σου.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒίντεο: Η επιχείρηση εκκένωσης δυο υπό κατάληψη κτηρίων στην ΑχαρνώνΣήμερα 13:55 | Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απομάκρυνσης προσφύγων και μεταναστών από τα δύο κτήρια. Οι εικόνες που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. στη δημοσιότητα.

“Πόλεμος” Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση NovartisΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του και κατονομάζει ως «Ρασπούτιν» τον Δ. Παπαγγελόπουλο. Για συκοφαντίες κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Πράσινο φως” από την Κομισιόν για την προστασία της πρώτης κατοικίαςΣήμερα 15:04 | Ειδήσεις

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το διάδοχο πλαίσιο του νόμου Κατσέλη. Τι προβλέπει το νέο σχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Κυπριακή ΑΟΖ: Μετά το “Γιαβούζ” αποχωρεί και το “Φατίχ”Σήμερα 13:38 | Ειδήσεις

Το «Γιαβούζ» παραμένει στην Αττάλεια και αναμένει νέες... εντολές. Τι αναφέρει η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γεννηματά: Στοχοποιούν το ΚΙΝΑΛ γιατί έχει επιλέξει αυτόνομη πορεία15:48Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει για τον θάνατο της αδελφής της (βίντεο) 15:34“Πρωινοί Τύποι” ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης (εικόνες)15:21“Πράσινο φως” από την Κομισιόν για την προστασία της πρώτης κατοικίας15:09Εξαρθρώθηκε κύκλωμα “πειρατείας” με συνδρομητικά κανάλια (εικόνες) 14:55Παναγιωτόπουλος: Το κόστος θα είναι μεγάλο για όποιον μας επιτεθεί14:42Παπαγγελόπουλος για Novartis: Αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας14:28Βίντεο: Η επιχείρηση εκκένωσης δυο υπό κατάληψη κτηρίων στην Αχαρνών14:15Τραγωδία: Πέθανε από τσίμπημα κουνουπιού 14:01Κυπριακή ΑΟΖ: Μετά το “Γιαβούζ” αποχωρεί και το “Φατίχ”13:48Δήμητρα Ματσούκα: Η αγάπη που την πληγώνει (βίντεο)13:34“Πόλεμος” Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis13:21Άννα Παναγιωτοπούλου: “Ο γιος μου ντρεπόταν που με είχε μαμά…” (βίντεο)13:07Βίασαν και στραγγάλισαν 8χρονη 12:54Σε ανοδική πορεία η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια12:42Κλειστά τα σχολεία λόγω απεργίας12:29Αντικαθίσταται το αναβατόριο στην Ακρόπολη12:16Λίτσα Πατέρα: Tρίγωνο Άρη - Πλούτωνα, τι “δώρα” φέρνει στα ζώδια (βίντεο) 12:02Δάσκαλος σκότωσε στο ξύλο μαθητή που δεν ήξερε απ’έξω το μάθημα11:49Άνδρας βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων11:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο