LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 21 Αυγούστου 2019 11:17

Προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη

Πώς θα επηρεάσει, στα μέσα της εβδομάδας, κάθε ζώδιο, το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο.

Ζώδια - αστρολογία

Κριός: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με το Δία το μυαλό καθαρίζει, ανοίγει και γίνεται πιο δημιουργικό. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε με εξυπνάδα και υποθέσεις στην ερωτική σας ζωή που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο έλεος του αχανούς συναισθηματικού σας κόσμου. Αν είστε γονείς η σημερινή μέρα μπορεί να αποτελέσει ορόσημο για να καταφέρετε να αλλάξετε τα ως τώρα δεδομένα στις σχέσεις με τα παιδιά σας και να κάνετε συζητήσεις που θα βελτιώσουν ουσιαστικά τη μεταξύ σας επικοινωνία.

Ταύρος: Το τρίγωνο του Ερμή με το Δία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα τα οποία μπορεί ακόμα και να σας τρόμαξαν την προηγούμενη περίοδο. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί ένας τσακωμός να μοιάζει με έκρηξη ηφαιστείου ικανός να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του από την άλλη όμως δίνει την ευκαιρία να εκφραστούν συναισθήματα που όσο τα καταπιέζουμε τόσο πιο επικίνδυνα είναι για το οικογενειακό οικοδόμημα. Με λίγη καλή διάθεση θα μπορέσετε από σήμερα να ξεκινήσετε την… αναστήλωση.

Δίδυμοι: Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με το Δία είναι άλλη μία όψη που μπορεί να ευνοήσει και τα ερωτικά αλλά και τα επαγγελματικά ζητήματα στη ζωή σας. Νέες γνωριμίες σας προκαλούν ενθουσιασμό και ταυτόχρονα τη διάθεση να επικοινωνήσετε και να ανακαλύψετε νέες προοπτικές. Η ρουτίνα και οτιδήποτε παλιό δεν χωράει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Έχετε ανάγκη από όραμα, νέες ιδέες, νέους ανθρώπους, νέες καταστάσεις για να μπορέσετε κι εσείς να αφιερωθείτε σε κάποιον ή κάτι.

Καρκίνος: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία θα συνειδητοποιήσετε ότι μικρές αλλαγές που κάνετε στη ζωή σας έχουν μεγάλη επίδραση στη ζωή και την αυτοπεποίθησή σας. Το να βρείτε τρόπους να δαπανήσετε πιο σωστά χρήματα που ως τώρα σπαταλούσατε θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τον κόπο που έχετε ρίξει για να τα βγάλετε. Από την άλλη το να κόψετε μία κακιά συνήθεια ή μία εξάρτηση θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο δυνατοί στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε ένα καλύτερο αύριο.

Λέων: Με τον Ερμή από το ζώδιό σας σε τρίγωνο με το Δία δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να σας χαλάσει τη διάθεση και να αποκτήσει τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Αυτή η όψη στην πραγματικότητα σας βοηθάει να παραμείνετε σε καλύτερη επαφή με τις δικές σας ανάγκες χωρίς να βάζετε σε προτεραιότητα τους άλλους. Εσείς είστε σε μία περίοδο που νιώθετε αισιόδοξοι και θέλετε να περνάτε όμορφα, γι’ αυτό και στη ζωή σας έχουν θέση μόνο άνθρωποι που μπορούν όχι μόνο να το σεβαστούν, αλλά και να το ενισχύσουν.

Παρθένος: Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής βρίσκεται σε μία πολύ ωραία όψη τριγώνου με το Δία από τον Τοξότη, πράγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσετε κάποια συναισθήματα που δεν έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να παραδεχτεί ότι νιώθει για κάποια αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Όσο πιο πολύ αγαπάμε κάποιον άνθρωπο τόσο περισσότερο θέλουμε να τον προστατεύουμε ακόμα κι από τον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν είναι αθέμιτο, όμως από την άλλη είναι σημαντικό και υγιές να εντοπίζουμε και τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να μας προκαλεί.

Ζυγός: Άλλο ένα τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς αυτή τη φορά ανάμεσα στον Ερμή και το Δία έρχεται για να βοηθήσει στις κοινωνικές σας επαφές αυτό το καλοκαίρι! Πέραν του ότι η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να την περάσετε με φίλους, θα έχετε και μία εξαιρετική ευκαιρία να μιλήσετε για τα σχέδια σας και τα όνειρά σας σε ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν. Ίσως μάλιστα να μη χρειάζεται να ψάξετε μακριά αφού αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος αδερφός ή άλλο συγγενικό σας πρόσωπο.

Σκορπιός: Ερμής και Δίας από το Λέοντα και τον Τοξότη αντίστοιχα υπόσχονται επαγγελματικές ή άλλες κοινωνικές επιτυχίες με οικονομικά οφέλη και προεκτάσεις. Μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά για κάποια σχέδια που μπορεί να έχετε και να βρείτε χορηγούς που θα σας βοηθήσουν να τα πραγματοποιήσετε. Από την άλλη είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να ανοίξετε τα χαρτιά σας απέναντι στο σύντροφό σας, να μιλήσετε με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και να νιώσετε τη συναισθηματική κάλυψη και υποστήριξη που χρειάζεστε.

Τοξότης: Ο Δίας από το ζώδιο σας σχηματίζει άλλο ένα τρίγωνο το φετινό καλοκαίρι αυτή τη φορά με τον Ερμή και πάλι από το Λέοντα. Αυτό από τη μία θα μπορούσε να σημαίνει εύνοια σε κάποια υπόθεση που μπορεί να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης από την άλλη όμως θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε το δίκιο σας σε κάποια αντιπαράθεση που μπορεί να έχετε ίδιος με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Εκμεταλλευτείτε όμως αυτή την όψη για να σχεδιάσετε και κανένα ταξιδάκι.

Αιγόκερως: Ο Ερμής από το Λέοντα και ο Δίας από τον Τοξότη έρχονται να βάλουν το χεράκι τους για να αποκαλυφθούν τα συναισθήματα κάποιων ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Ναι, είναι πιθανόν να μη βρεθείτε και στην πλέον ευχάριστη θέση όμως είναι σημαντικό να λέγονται ακόμα και τα πιο δυσάρεστα συναισθήματα που μπορεί να νιώθει κάποιος προκειμένου αυτή η σχέση να μπορέσει να αποκτήσει υγιείς βάσεις και να αντέξει στο χρόνο, χωρίς να κινδυνεύει να γίνει παρανάλωμα του πυρός μιας ενδεχόμενης έκρηξης.

Υδροχόος: Υπάρχουν κάποια όνειρα που χρειάζονται παραπάνω από έναν. Το σημερινό τρίγωνο που πραγματοποιούν ο Ερμής από το Λέοντα με το Δία από τον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι σου για την κοινή προοπτική που θέλετε να έχει η σχέση σας. Που συγκλίνετε και που αποκλίνετε; Όλα μπορούν να συζητηθούν και να ξεκαθαρίσει καθένας πώς φαντάζεται ότι αυτή η κοινή πορεία θα είναι καλύτερη και για τους δύο. Στο ενδεχόμενο δε, που είσαι αδέσμευτος να ξέρεις ότι το όνομά σου συζητιέται πολύ!

Ιχθείς: Το τρίγωνο του Ερμή από το Λέοντα με τον Δία από τον Τοξότη θα ευνοήσει συζητήσεις στον εργασιακό σου χώρο που μπορεί να σε φέρουν και πάλι σε περίοπτη θέση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαπραγματευτείς τις συνθήκες και τους όρους κάτω από τους οποίους θα συνεχίσεις να προσφέρεις. Αν αυτή την περίοδο καταφέρεις να αποδείξεις ότι μπορείς να λειτουργείς οργανωμένα θα έχεις ένα τεράστιο αβαντάζ έναντι των ανταγωνιστών σου.

Πηγή: astrologos.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Champions League: η Μπαρτσελόνα υπέταξε την Νάπολι00:10Champions League: στο Final-8 η Μπάγερν με διπλή ήττα της Τσέλσι23:59Παιδιά νεκρά από φωτιά σε πολυκατοικία23:50Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άναψε “φωτιές” στην Γιουβέντους23:38Κορονοϊός - Μάσκα: που είναι υποχρεωτική έως τις 31 Αυγούστου - Ποιες εξαιρέσεις ισχύουν23:27Νέα Ζηλανδία: Μία πόλη... πωλείται για 7,5 εκ. δολάρια23:13Κορονοϊός: ακόμη ένας νεκρός στην Ελλάδα23:03Κορονοϊός - Χαλκιδική: 50 κρούσματα σε εργοστάσιο22:52Βηρυτός - Έλληνες περιγράφουν στον ΑΝΤ1 την απόγνωση και τον τρόμο (βίντεο)22:39Όζι Όσμπορν: η ζωή του γίνεται ντοκιμαντέρ (βίντεο)22:30Η Έρρικα Πρεζεράκου στον ΑΝΤ1 για το ατύχημα με το ταχύπλοο (βίντεο)22:25Βηρυτός - Λαμπρινή Θωμά στον ΑΝΤ1: Οι διαδηλωτές έστησαν κρεμάλες (βίντεο)22:12Αθηνών-Λαμίας: Μηχανή “καρφώθηκε” στα κιγκλιδώματα 21:58Κορονοϊός - Λινού στον ΑΝΤ1: Είναι πιθανό να μην ελεγχθεί η κατάσταση (βίντεο)21:43Φίλης στον ΑΝΤ1: Να είμαστε έτοιμοι για κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων (βίντεο)21:29Πυρκαγιά κοντά στο Μαυρομμάτι21:14Μητροπολίτης Φιλίππων στον ΑΝΤ1: Συνωστισμός στις λιτανείες, αλλά όχι στις παραλίες; (βίντεο)21:01Μεγάλη φωτιά στην Ξάνθη (βίντεο)20:48Πλήρωσε αδρά για την… εξόντωση βρυκολάκων20:34Κορονοϊός - Δήμαρχος Πόρου στον ΑΝΤ1: Είναι “μουδιασμένοι” όλοι στο νησί (βίντεο)20:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο