LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 21 Αυγούστου 2019 09:16

Δημήτρης Λυμπερόπουλος: γιατί... αναβλήθηκε η κηδεία του!

Με τα... λουλούδια στο χέρι έμειναν στο νεκροταφείο οι φίλοι του που είχαν συγκεντρωθεί για το "στερνό αντίο"...

Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Θρίλερ με την κηδεία του δημοσιογράφου και βιογράφου του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλου, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 95 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η εξόδιος ακολουθία καθώς και η κηδεία είχε ανακοινωθεί ότι θα τελούνταν την χθες, Τρίτη, στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου στις 16:30, ωστόσο μια ώρα πριν, νημερώθηκαν στο νεκροταφείο ότι η κηδεία αναβάλλεται. Αποτέλεσμα; Φίλοι και παλιοί συνεργάτες του διάσημου κοσμικογράφου, που βρέθηκαν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν, να μείνουν με τα λουλούδια στο χέρι.

«Η κηδεία αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή», δήλωσε στην εφημερίδα ο φύλακας του κοιμητηρίου, ο οποίος ενημερώθηκε για την αναβολή της κηδείας μόλις λίγη ώρα πριν από το καθορισμένο ραντεβού.

Στο νεκροταφείο για το τελευταίο “αντίο” περίμενε υπομονετικά, με ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, και η σύζυγος ενός εκ των παραγωγών της αμερικανικής κινηματογραφικής εταιρείας Fox, η οποία θυμήθηκε περιστατικά με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο και την Τζέιν Μάνσφιλντ, όταν ο σύζυγός της την είχε φέρει στην Ελλάδα. «Ο Δημήτρης ήταν πολύ σπουδαίος και τον αγαπούσαν όλοι οι παλιοί και γι’ αυτό ήταν πάντα δίπλα του», δήλωσε στην Espresso.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Espresso, η αστυνομία εντόπισε κάποια ξαδέρφια του Δημήτρη Λυμπερόπουλου και έναν ανιψιό του στην Αμερική, και τους ειδοποίησε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τελεστεί η κηδεία.

Τελικώς, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση απο την ΕΣΗΕΑ, η κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου θα γίνει την Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, στις 17:00, στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο Εφετείο για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας 09:54Νέα Ιωνία: Τμήματα γέφυρας έπεσαν στο οδόστρωμα - Κυκλοφοριακό χάος τα ξημερώματα09:40Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών09:26Super Cup Ισπανίας: Μαγικό ματς, "τρελή"... κούπα για Μπαρτσελόνα 09:12Νέος Κόσμος - Καταγγελία στο Καλημέρα Ελλάδα, για το μπαλκόνι που έπεσε σε αυτοκίνητο: "Ποιος θα με αποζημιώσει;"08:58Άγιος Δημήτριος: Ιδιοκτήτες ψητοπωλείου δέχθηκαν πυροβολισμούς από τρία άτομα08:44Κορυδαλλός: Συνελήφθη 40χρονος που έπαιζε δυνατά μουσική - Κατασχέθηκαν έξι ηχεία08:30Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από τη φωτιά σε διώροφη κατοικία08:16Λος Άντζελες: Φορτηγό έπεσε πάνω σε διαδηλωτές υπέρ του Ιράν08:02Αταμάν: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που νίκησε με 40 πόντους την Καρδίτσα, όταν είσαι μεγάλη ομάδα έτσι πρέπει να κερδίζεις07:48Τραμπ: Το Ιράν θέλει να διαπραγματευτεί - Σε εξέλιξη προετοιμασία για πιθανή συνάντηση07:34Κιλκίς: Συνελήφθησαν 2 άτομα για ναρκωτικά - Κατασχέθηκε ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης07:20Έντονο κύμα ψύχους σαρώνει τη χώρα - Πού θα χιονίσει07:06Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαδρίτη - Στο επίκεντρο Ουκρανία και Μέση Ανατολή06:52Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες Κυριακές θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα06:38Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Ιανουαρίου06:24Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:10Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο