LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Αυγούστου 2019 14:10

Μετανιωμένος δηλώνει ο αποκαλούμενος “δράκος του Κάβου” (βίντεο)

Τι λέει για την αποφυλάκιση του κατά 43 χρόνια νωρίτερα, την δράση του και τις αντιδράσεις του αγγλικού Τύπου, αρνούμενος ότι μίλησε σε βρετανικά ΜΜΕ.

Κέρκυρα - δράκος του Κάβου

Ο αποκαλούμενος «Δράκος του Κάβου» παραδόθηκε τον Αύγουστο του 2010, παρουσία δημοσιογράφων του Corfutv Διονύση Μάμαλο και Σπύρο Ρίκο, στην Αστυνομία, η οποία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό επί μια εβδομάδα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του για βιασμούς που είχε διαπράξει στον Κάβο και στην ευρύτερη περιοχή.

Το 2012 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 53 χρόνια για τρεις βιασμούς, ενώ ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται είχε διαπράξει τους δύο.

Τον Νοέμβριο του 2018 αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του «νόμου Παρασκευόπουλου» και σήμερα ζει στον χωριό του, μεταμελημένος όπως λέει και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, αφού δεν βρίσκει δουλειά και τον συντηρεί η φίλη του.

Ξαναβρέθηκε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες μετά από δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, τα οποία μεταξύ των άλλον ισχυρίζονται ότι παραχώρησε συνέντευξη σε αυτά, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε στο Corfutvnews:

Δ.Α.: Δεν έχω δώσει ποτέ συνέντευξη τετ α τετ. Δεν έχω συναντηθεί με κανέναν δημοσιογράφο και το διαψεύδω. Μπορείτε να μάθετε την συγκεκριμένη ημερομηνία που ισχυρίζεται ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ότι έδωσα συνέντευξη; Έχω στοιχεία ότι ήμουν με ανθρώπους που με γνωρίζουν καλά και με την κοπέλα μου. Απλά μιλούσα στο messenger με έναν φίλο και μου είπε ότι στο μαγαζί είναι ένας δημοσιογράφος ο οποίος θέλει να ρωτήσει κάποια πράγματα. Και έκανε ερωτήσεις στον φίλο μου. Εγώ αγγλικά μιλάω, αλλά δεν ξέρω ούτε να διαβάζω, ούτε να γράφω».

Δημοσιογράφος: Πότε αποφυλακιστήκατε; 

Δ.Α.: 15 Νοεμβρίου του 2018 με τον Νόμο Παρασκευόπουλου. Με κατηγορούσαν για 3 βιασμούς, εγώ παραδέχτηκα τους 2, αλλά αρνήθηκα τον τρίτο γιατί δεν τον έκανα και με καταδίκασαν σε 48 χρόνια φυλακή. Έκανα τα 15 και βγήκα με τον Νόμο Παρασκευόπουλου. Ήμουν στις φυλακές Γρεβενών, Ιωαννίνων και αλλού.

Δημοσιογράφος: Τα θύματα, οι γυναίκες που βίασες, ήταν Βρετανίδες;

Δ.Α.: Δεν το γνώριζα, απ’ ότι μου είπαν μετά η μια ήταν κόρη κάποιου Πρέσβη και η άλλη νομίζω ήταν Αγγλίδα. Η μια ήταν περίπου 22 ετών και η άλλη κοπέλα γύρω στα 40. Άλλο βιασμό δεν παραδέχομαι, γιατί δεν τον έχω κάνει. Αν τον είχα κάνει θα το παραδεχόμουν. Έχω μετανιώσει και έχω κλάψει πολλές φορές. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Ζω στον Κάβο και δεν μπορώ να φύγω από εδώ. Δεν μου δίνει κανείς δουλειά, πεινάω, έχω χτυπήσει πόρτες, αλλά τίποτα. Ζω με την κοπέλα μου και αυτή με βοηθά. Παρουσιάζομαι στο Α.Τ. κάθε 1η και 16 κάθε μήνα. Η κοπέλα μου με συντηρεί. Δεν πρέπει να φοβάται κανένας. Έπινα ναρκωτικά και βαριά μάλιστα και τα έχω κόψει. Κανένα τσιγάρο (χασίς), είμαι ειλικρινής, κανένα ποτάκι μόνο και δεν κάνω τίποτε άλλο, δεν πρέπει να με φοβάται κανείς. Δεν έχω βοήθεια από κανένα στην οικογένεια μου. Περνάω πολύ δύσκολα. Με αντιμετωπίζουν με φόβο».


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμιαΧθες 19:24 | Ειδήσεις

Στο συλλαλητήριο αναμένεται να συμμετάσχουν αγροτοκτηνοτρόφοι από τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου.

Ζάκυνθος - Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου: Τον αφήσαμε για μισό λεπτόΧθες 20:13 | Ειδήσεις

Σοκαρισμένη παραμένει η Ζάκυνθος από την τραγωδία με το ηλικίας μόλις δύο ετων αγοράκι που έχασε τη ζωή του από επίθεση πιτ μπουλ που φρόντιζε η οικογένειά του.

Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ ΚυψέληςΧθες 20:10 | Ειδήσεις

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με την εξέλιξη της έρευνας.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία - ΟυκρανίαΧθες 21:06 | Ειδήσεις

Η Ελίζαμπεθ Πίπκο για τις προσπάθειες εκεχειρίας ανάμεσα σε Ρωσία - Ουκρανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμια23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην Πλατεία Συντάγματος23:50Απολαυστική ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο: Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League23:40Μητσοτάκης: Αύριο η συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο συνέδριο «Υγεία πάνω απ' όλα»23:26Οι αγρότες έκλεισαν την Ολυμπία Οδό στην Κάτω Αχαΐα (βίντεο)23:12Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι - Ζελένσκι: Η Ιταλία θα αποστείλει έκτακτο υλικό στην Ουκρανία22:58Αθήνα: Τριπλάσια αυτοκίνητα από όσα αντέχουν οι δρόμοι - Η καθημερινή ασφυξία που κατέγραψε ο Τάσος Τέλλογλου22:44Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, "φωνάζει" ο Άρης22:30Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα22:16ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Τα απανωτά λάθη που οδήγησαν στην... ισοφάριση22:02Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα - Νεκρός ο οδηγός21:48ANT1 Sports: Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 121:34Συναγερμός στο Ίλιον: Τηλεφώνημα για πυροβολισμούς21:20Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία - Ουκρανία21:12Τουρκικά ΜΜΕ: Επίθεση στους Έλληνες αγρότες για το χάος στα σύνορα20:58Ζάκυνθος - Συγκλονίζει ο πατέρας του 2χρονου: Τον αφήσαμε για μισό λεπτό20:44Επιχείρηση διάσωσης άνδρα στο φαράγγι Αμπά στα Αστερούσια20:30Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης20:16Ινδία: 23 νεκροί από φωτιά σε νυχτερινό κέντρο20:02Ρωσία: Κρατικές πηγές αναφέρουν ότι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν χωριό στο Χάρκοβο19:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο