LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 20 Αυγούστου 2019 08:32

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό φέρνει μια ακαταμάχητη ερωτική διάθεση…

AP - Ζώδια

Κριός: Όλα συνηγορούν στο να απολαμβάνετε τα πάντα περισσότερο… Αυτό σημαίνει πρωτίστως ότι ασχολείστε με τα ερωτικά σας, σε σημείο που να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας όλο και πιο εντατικά… Οι ενδιαφερόμενοι σας διεκδικούν πιο έντονα και εστιάζουν ακριβώς στο σημείο που θα σας ενθουσιάσουν… Επαγγελματικά, προσπαθείτε να συνδυάσετε την αποδοτικότητα με το οικονομικό αποτέλεσμα αλλά δυσκολεύεστε προς το παρόν!

Ταύρος: Είστε περισσότερο κλειστοί στον εαυτό σας και αυτή τη φορά το κάνετε από άποψη γιατί θωρείτε ότι χρειάζεστε εσωτερική αναδιοργάνωση σε αυτά που σας συμβαίνουν, προκειμένου να κλείσετε έναν κύκλο πραγμάτων και να του δώσετε συγκεκριμένη μορφή ώστε να προχωρήσετε στον επόμενο που θα είναι πιο καθοριστικός… Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι προσπαθείτε να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας και να γίνετε πιο μυστικοπαθείς… Επαγγελματικά, είστε πιο καχύποπτοι για το τι ζητάνε από εσάς!

Δίδυμοι: Μέρα που πάλι σας ανοίγει την πόρτα της κοινωνικότητας και αυτή τη φορά ξέρετε ότι αυτό που σας χρειάζεται είναι ο αυθορμητισμός και αυτός βέβαια μπορεί να σας αιχμαλωτίσει όπως και η παρακίνηση που δέχεστε από φίλους σας… Μπορεί να μπερδέψετε και τη φιλία με τον έρωτα, αλλά και γι’ αυτό δεν είστε σίγουροι… Επαγγελματικά, σωστά έχετε τις επιφυλάξεις σας αφού σας αντιμετωπίζουν με καχυποψία!

Καρκίνος: Μέρα που θα σας προσθέσει και άλλες ευθύνες στο κεφάλι σας και αν είναι από αυτές τις ευχάριστες αυτό είναι ένα θετικό βήμα για εσάς… Σίγουρα, όμως θα προβληματιστείτε για κάποια πράγματα αν πρέπει να σιωπήσετε, ή να κάνετε τις κινήσεις σας… Ερωτικά, τα πράγματα έχουν διπλή ανάγνωση και μερικές φορές έχετε τις αμφιβολίες σας… Πάντως, και εσείς δεν είστε παντελώς ξεκάθαροι… Επαγγελματικά, μπορεί και να ενθουσιάζεστε αλλά με λάθος πράγματα που δεν έχουν ξεκάθαρο αποτέλεσμα!

Λέων: Όλα και περισσότερο γίνεστε εξωστρεφείς αλλά το κάνετε από άποψη και μάλιστα το προχωράτε με συνοπτικές διαδικασίες αφού έχετε αποφασίσει και να μιλάτε πολύ και να ζητάτε από τους άλλους να σας δίνουν τις εξηγήσεις που χρειάζεστε τις οποίες όμως τις θέλετε αιτιολογημένες,… Ερωτικά, υπάρχουν σοβαρές προδιαγραφές για να δεσμευθείτε περισσότερο…. Είστε διατεθειμένοι όμως να βελτιωθείτε και εσείς οι ίδιοι… Επαγγελματικά, όλα ξεκινάνε από μία συζήτηση που σταδιακά παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον!

Παρθένος: Γενικότερα νομίζετε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια ειδικότερα πιστεύετε ότι το να φτιάξετε την ψυχολογία σας είναι κάτι εύκολο και ακόμα ευκολότερο να κινηθείτε παρασκηνιακά με επιτυχία… Ερωτικά, υπάρχει μία στασιμότητα γιατί εσείς θέλετε να την αφήσετε σε αυτό το επίπεδο, αλλά ξέρετε ότι έχετε το πάνω χέρι… Επαγγελματικά, το οικονομικό είναι το κίνητρό σας και δεν αποβλέπετε μόνο σε προσωπικά οφέλη, αλλά σε συλλογικά!

Ζυγός: Δεν βλέπετε πουθενά όρια και αυτό σας κάνει να κινείστε αποφασιστικά παρόλο που αυτό δημιουργεί αντιπαραθέσεις και σας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς… Στα επαγγελματικά σας λοιπόν, προπορεύεστε με αποτέλεσμα να ενοχλείτε… Ερωτικά, είστε αποφασιστικοί αλλά μπορείτε να ξεσηκώσετε τον άλλον… Όμως, αυτό θα σας δημιουργήσει και εντάσεις, αφού δείχνετε να σκέφτεστε εγωιστικά και χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τις επιθυμίες του άλλου!

Σκορπιός: Μέρα με αρκετό φόρτο εργασίας και σας αγχώνει και σας φέρνει μπροστά σε υποχρεώσεις που δεν είναι απόλυτα δικές σας, αλλά αναγκάζεστε να βάλετε πλάτη… Ερωτικά, εισπράττετε στον υπερθετικό βαθμό ενέργειες που σας βάζει σε υποψίες… Δεν υπάρχει η κανονική ροή όπως την έχετε συνηθίσει… Οικονομικά, αρχίζετε και σκέφτεστε εναλλακτικούς τρόπους για να τα τονώσετε, και είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα που δεν τα έχετε ξαναπάρει!

Τοξότης: Μέρα που για εσάς το ερωτικό ενδιαφέρον είναι έντονο έως και προκλητικό… Έτσι λοιπόν βάζετε τον εαυτό σας σε διαδικασίες «ριψοκίνδυνες» γιατί σας αρέσουν οι εντάσεις σε αυτόν τον τομέα… Ο κοινωνικός σας περίγυρος σας προσφέρεται και αυτός για ερωτικές περιπέτειες… Επαγγελματικά, αντλείτε αισιοδοξία, αλλά κάτι σας βάζει φρένο και το παγώνετε… Μία επιθυμία σας είναι στο χέρι σας να πραγματοποιηθεί και προσπαθήστε την!

Αιγόκερως: Παίζετε ρόλο διαμεσολαβητή στα οικογενειακά σας και βλέπετε ότι είναι ένας άχαρος ρόλος έως και κουραστικός… Καλείστε να γεφυρώσετε χάσματα που χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις… Ερωτικά, και εκεί υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ως προς την προσέγγιση των θεμάτων και ως προς τις επιλογές σας… Επαγγελματικά, πρέπει να βιαστείτε γιατί ο χρόνος δεν είναι βοηθός σας, αλλά αντίπαλός σας!

Υδροχόος: Εύκολη στην επικοινωνία είναι  η σημερινή μέρα παρόλο που εσείς έχετε και  πλάνο έτοιμο προς εκτέλεση και μάλιστα σε τελική μορφή… Ερωτικά, δεν βλέπετε εμπόδια και δε θέλετε να σταματήσετε σε τίποτα… Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις αφού έχετε ξεκαθαρίσει τα πάντα… Επαγγελματικά, η στρατηγική ενός πλάνου είναι έτοιμη, αλλά με πολύ γρήγορη εκτέλεση, και έτσι και εσείς βιάζεστε!

Ιχθείς: Μέρα που για εσάς έρχονται τα έξοδα να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο καθώς έχουν την τάση να σας πιέζουν γιατί είστε υπερκαταναλωτικοί και πιστεύετε ότι κάποια πράγματα τα έχετε ανάγκη… Ερωτικά, πάντως, αμφιβάλλετε αν υπάρχει αμοιβαιότητα και σε ποιόν βαθμό, γιατί είστε κτητικοί… Εσείς πάντως, θα αφήσετε τον εαυτό σας, και τελικά, θα αποτιμήσετε το αποτέλεσμα… Επαγγελματικά, κάτι που μοιάζει δελεαστικό, είναι σαφώς λιγότερο όσο το αναλύετε!

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο