LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 19 Αυγούστου 2019 08:30

Θεοχάρης στον ΑΝΤ1: πρωτοβουλίες για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Σαμοθράκη (βίντεο)

Όπως είπε στο «Καλοκαίρι Μαζί» ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών του νησιού, «το τηλέφωνο χτυπάει μόνο για ακυρώσεις κρατήσεων.

Σαμοθράκη - αποκλεισμός - τουρίστες

Ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», προανήγγειλε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προέκυψε με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης.

Η Κυβέρνηση μέσω των αρμόδιων υπουργείων, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους επαγγελματίες έτσι ώστε να βρεθεί ο τρόπος να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα και να περιοριστεί η ζημία, τόνισε ο κ. Θεοχάρης κι αναφέρθηκε σε μια σειρά πρωτοβουλιών που ελήφθησαν με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τουριστική αγορά της Ρουμανίας, καθώς πολλοί από τους τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στο νησί ήταν Ρουμάνοι.

Στο «Καλοκαίρι Μαζί» μίλησε και ο Γ.Γλήνιας, Πρόεδρος των Επαγγελματιών Σαμοθράκης, ο οποίος εστίασε στη μεγάλη ζημία που υπέστη το νησί από τη δυσφήμηση που προκάλεσε ο εγκλωβισμός των τουριστών. Όπως είπα χαρακτηριστικά το τηλέφωνο στα καταλύματα «χτυπάει μόνο για ακυρώσεις».

Η σύσκεψη στο Μαξίμου

Κυβερνητική σύσκεψη προκειμένου να δοθεί μόνιμη λύση στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των Υπουργών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου για το συντονισμού του Κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα και του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη και με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων στις 17:00 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου για το συντονισμού του Κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, των Βουλευτών Έβρου, Αναστάσιου Δημοσχάκη, Χρήστου Δερμεντζόπουλου, Σταύρου Κελέτση, του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, του απερχόμενου Δημάρχου Σαμοθράκης, Αθανάσιου Βίτσα και του νέου Δημάρχου Σαμοθράκης, Νικόλαου Γαλατούμου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Κακοκαιρία BYRON” – Ελευσίνα: Μήνυμα του 112 για πιθανή υπερχείλιση ποταμούΣήμερα 10:58 | Ειδήσεις

Οι Αρχές καλούν τους κατοίκους οικισμού, να βρίσκονται σε ετοιμότητα, λόγω πιθανής υπερχείλισης του ποταμού Σαρανταπόταμου.

Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του (βίντεο)Σήμερα 11:49 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος προήλθε από αναθυμιάσεις γεννήτριας βενζίνης.

“Κακοκαιρία BYRON”: Η Αστυνομία απεγκλώβισε πολίτες στο κέντρο της ΑθήναςΣήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Σε 12 απεγκλωβισμούς, από σπίτια και αυτοκίνητα, μετά από κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Επίδομα Θέρμανσης: Τελευταία ευκαιρία για την υποβολή αιτήσεωνΣήμερα 08:44 | Ειδήσεις

Το επίδομα, κυμαίνεται από 100 έως 800 ευρώ και ενισχύεται έως τα 1.200 ευρώ για περιοχές με βαρύτερες κλιματικές συνθήκες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του (βίντεο)12:21Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στον Αχεντριά - Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος12:07“Κακοκαιρία BYRON” – Ελευσίνα: Μήνυμα του 112 για πιθανή υπερχείλιση ποταμού11:53“Κακοκαιρία BYRON”: Η Αστυνομία απεγκλώβισε πολίτες στο κέντρο της Αθήνας11:39Κακοκαιρία Byron: Απομάκρυνση των φερτών υλικών στους πλημμυρισμένους δρόμους από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής11:25Χαλκίδα: Αποκολλήθηκε κομμάτι μπαλκονιού σε κεντρικό δρόμο της πόλης εν μέσω κακοκαιρίας11:11Πτολεμαΐδα - Οδηγός λεωφορείου υπέστη έμφραγμα εν κινήσει: Όσα δήλωσε στο "Πρωινό" ο ήρωας που απέτρεψε την τραγωδία10:57“Κακοκαιρία BYRON”: Που έπεσε η περισσότερη βροχή στην Αττική10:43Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:29Καλαμάτα: Αυτοκίνητο με υπερήλικα οδηγό έπεσε στη θάλασσα10:15Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Σοκ με νταλίκα να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας10:01Επίδομα Θέρμανσης: Τελευταία ευκαιρία για την υποβολή αιτήσεων09:47ΥΠΑΑΤ- ΕΕΕΔΕΕ: Στις 430.000 τα θανατωθέντα αιγοπρόβατα από την ευλογιά09:32Κουρέτας σε αγρότες: Τα αιτήματα σας είναι δίκαια – Μαζί θα αγωνιστούμε09:18Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 7 του Τραμ09:04Αταμάν: Ελπίζω ο Φαρίντ να είναι και στην καλύτερη πεντάδα του Final408:50“Κακοκαιρία BYRON”: Αναβλήθηκε η συγκέντρωση των εκπαιδευτικών έξω από το Υπουργείο Παιδείας08:36Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στα Διαβατά (βίντεο)08:22“Κακοκαιρία BYRON”: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική – Πρόβλημα και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου08:08F1: Ο πιο συναρπαστικός τελικός έρχεται την Κυριακή στις 15:00 ζωντανά σε ANT1 και ΑΝΤ1+07:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο