LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 19 Αυγούστου 2019 08:30

Θεοχάρης στον ΑΝΤ1: πρωτοβουλίες για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Σαμοθράκη (βίντεο)

Όπως είπε στο «Καλοκαίρι Μαζί» ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών του νησιού, «το τηλέφωνο χτυπάει μόνο για ακυρώσεις κρατήσεων.

Σαμοθράκη - αποκλεισμός - τουρίστες

Ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», προανήγγειλε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προέκυψε με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης.

Η Κυβέρνηση μέσω των αρμόδιων υπουργείων, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους επαγγελματίες έτσι ώστε να βρεθεί ο τρόπος να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα και να περιοριστεί η ζημία, τόνισε ο κ. Θεοχάρης κι αναφέρθηκε σε μια σειρά πρωτοβουλιών που ελήφθησαν με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τουριστική αγορά της Ρουμανίας, καθώς πολλοί από τους τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στο νησί ήταν Ρουμάνοι.

Στο «Καλοκαίρι Μαζί» μίλησε και ο Γ.Γλήνιας, Πρόεδρος των Επαγγελματιών Σαμοθράκης, ο οποίος εστίασε στη μεγάλη ζημία που υπέστη το νησί από τη δυσφήμηση που προκάλεσε ο εγκλωβισμός των τουριστών. Όπως είπα χαρακτηριστικά το τηλέφωνο στα καταλύματα «χτυπάει μόνο για ακυρώσεις».

Η σύσκεψη στο Μαξίμου

Κυβερνητική σύσκεψη προκειμένου να δοθεί μόνιμη λύση στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των Υπουργών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου για το συντονισμού του Κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα και του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη και με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων στις 17:00 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου για το συντονισμού του Κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, των Βουλευτών Έβρου, Αναστάσιου Δημοσχάκη, Χρήστου Δερμεντζόπουλου, Σταύρου Κελέτση, του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, του απερχόμενου Δημάρχου Σαμοθράκης, Αθανάσιου Βίτσα και του νέου Δημάρχου Σαμοθράκης, Νικόλαου Γαλατούμου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων - Τουλάχιστον 12 νεκροί και 30 τραυματίες (βίντεο)Σήμερα 14:29 | Ειδήσεις

Ένας ύποπτος ένοπλος σκοτώθηκε κι ένας άλλος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και δύο αστυνομικοί.

Μητσοτάκης για αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα - Οι λύσεις προκύπτουν μόνο από συζήτησηΣήμερα 10:13 | Ειδήσεις

"Με έκπληξη πληροφορήθηκα την απόφαση του μπλόκου της Νίκαιας να αρνηθεί την πρόσκλησή μου για συνάντηση με μία πανελλαδική αντιπροσωπεία αγροτών, τη Δευτέρα¨" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός

ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα παράνομων επιδοτήσεων: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι κατηγορούμενοιΣήμερα 16:26 | Ειδήσεις

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε για την δράση της ομάδας, αφορά επτά κακουργήματα. Σε τρεις ομάδες οι απολογίες τους.

Ηλεία: Κυνηγός εντόπισε σορό άνδρα μέσα στο δάσοςΣήμερα 16:40 | Ειδήσεις

Η σορός του 62χρονου, δεν φέρει κάποια εμφανή σημάδια τραυμάτων και για την ώρα έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σοκαρισμένη η Αυστραλία από την «τρομοκρατική» και «αντισημιτική» επίθεση στο Σίδνεϊ που άφησε τουλάχιστον 11 νεκρούς19:42Το “τουρκικό πλυντήριο” ρωσικού αερίου και ο Κάθετος Διάδρομος19:28Σίδνεϊ - Βασιλιάς Κάρολος: Η σύζυγος μου κι εγώ, είμαστε αποτροπιασμένοι και λυπημένοι από τη φοβερή αντισημιτική επίθεση19:11Ο Ολυμπιακός «ισοπέδωσε» το Περιστέρι18:54Αίγιο: Νεκρός ο άνδρας που ξυλοκόπησε γιατρό μέσα στο Νοσοκομείο18:37Αργυρούπολη: Οδηγός έβγαλε τσεκούρι σε καυγά με άλλο οδηγό σε διασταύρωση18:23Αυστραλία: Οι ΗΠΑ καταδικάζουν την ένοπλη επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ18:09Νετανιάχου: Είχα προειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας ότι οι πολιτικές του ενθαρρύνουν τον αντισημιτισμό17:55Χρυσοχοΐδης: Είναι ψέματα ότι η ΕΛΑΣ άσκησε καταστολή στους αγρότες17:41Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα τιμηθεί με το βραβείο “Τσάπλιν 2026”17:27Μαρούσι – ΠΑΟΚ: Πέταξε ψηλά ο “Δικέφαλος”17:13Κικίλιας - Προϋπολογισμός 2026: Οι επενδύσεις σε ναυτιλία και λιμενικές υποδομές είναι η μεγάλη ευκαιρία της ελληνικής οικονομίας για ανάπτυξη16:59Ηλεία: Κυνηγός εντόπισε σορό άνδρα μέσα στο δάσος 16:45ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα παράνομων επιδοτήσεων: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι κατηγορούμενοι16:31Λαμία: Τραυματισμός 15χρονου με ηλεκτρικό πατίνι - Έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο16:17Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Πληρωμές 3,8 δις για τους αγρότες μέχρι τέλος του 202516:03Μπρατάκος για αγρότες: Ο διάλογος δεν είναι επιλογή, είναι ευθύνη15:49Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)15:35Γρεβενά: Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από μοναστήρι έπειτα από πολύμηνη έρευνα15:21Μητσοτάκης για Σίδνεϊ: Είμαι βαθιά σοκαρισμένος από τις σημερινές επιθέσεις15:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο