LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Αυγούστου 2019 07:53

Εθνική Μπάσκετ: ποιος θ’ αντικαταστήσει τον Αθηναίου

Ο τραυματισμός του  Αθηναίου οδήγησε σε "επιστράτευση". Τι θα γίνει με τον Σλούκα.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αναμένεται να ανακοινώσει τη Δευτέρα (19/8) τον αντικαταστάτη του άτυχου Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Οι άνθρωποι της εθνικής επικοινώνησαν μαζί του τη νύχτα της Κυριακής (18/8) και του ζήτησαν να ενσωματωθεί, αν και είχε «κοπεί» από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε αμέσως «ναι» και απομένει μόνο να δώσει πράσινο φως η Ούνιξ Καζάν.

Το θετικό είναι πως ο Μάντζαρης έχει βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και είναι πανέτοιμος να μπει και να βοηθήσει την εθνική, μετά τη διπλή ατυχία με τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα (εκτός απροόπτου θα ταξιδέψει αργότερα μόνος του στην Κίνα) και αυτόν του Γιάννη Αθηναίου (ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο).

Ο Ντίνος Μήτογλου θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα «κοπεί» τη Δευτέρα (19/8), μετά τη θετική απάντηση του Μάντζαρη και η εθνική θα πετάξει στην Κίνα την Τετάρτη (21/8) με 12 παίκτες, συν τον Κώστα Σλούκα που θα γνωρίζει σίγουρα στις 25 ή 26 Αυγούστου.

Αν ο Κώστας Σλούκας είναι σε θέση να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τότε ο Σκουρτόπουλος θα αποφασίσει επί κινεζικού εδάφους ποιος θα «κοπεί» στην περιφέρεια.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτελεί την επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αθηναίου στην δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών που θα ταξιδέψει για την Κίνα.

Ο Μάντζαρης ουσιαστικά απουσίασε για τρεις μέρες από την ομάδα και επιστρέφει μετά το νέο κάλεσμα που δέχτηκε στην επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής στην οποία εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας. Ήδη από το πρωί έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Ο τελευταίος παίκτης που αποχαιρέτισε την ομάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με την συμμετοχή του στο «Ακρόπολις – Eurobank» ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και την ενεργή και ουσιαστική συμβολή που είχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο