LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 18 Αυγούστου 2019 07:52

Ζώδια: ο Άρης στην Παρθένο και η επιρροή του

Από σήμερα ο Άρης εγκαταλείπει το πύρινο ζώδιο του Λέοντα και τις μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις του και προσγειώνεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου.

Ζώδια - σύνθεση

Από σήμερα το πρωί, ο Άρης εγκαταλείπει το πύρινο ζώδιο του Λέοντα και τις μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις του και προσγειώνεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, προτιμώντας να βρίσκεται πίσω από τα φώτα της σκηνής, παραμένοντας ως τις 4/10 που θα περάσει στον αρμονικό Ζυγό.

Μας παροτρύνει να γίνουμε πρακτικοί, οργανωτικοί και μετρημένοι, με τη δράση μας να είναι τόση, ώστε να μας εξασφαλίζει ασφάλεια χωρίς ρίσκα και μεγάλα ανοίγματα, σε όλους τους τομείς.

Στην πορεία του στην Παρθένο, θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στις 24/8 και από 22 έως 25/8, οι σχέσεις μας ειδικά οι ερωτικές και οι εργασιακές, αναλύονται εξονυχιστικά. Μας έρχεται στο μυαλό κάθε λεπτομέρεια, γινόμαστε δεικτικοί, ενώ γεμίζουμε με κριτικές και σχολιασμούς.

Επηρεάζονται περισσότερο Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαήμερου, που γίνονται πιο ενεργοί και αποδοτικοί.

Στις 28/8 έρχεται η αρμονική όψη με τον Ουρανό, που παρά την ανατρεπτική της φύση, αυτό που θα φέρει στην προκειμένη φάση, είναι αιφνιδιασμοί σε μορφή υποδείξεων. Από 26 έως 29/8 λοιπόν πολλά μπορεί να δούμε, να ακούσουμε και να διδαχθούμε, ειδικά οι Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαήμερου. Στις 2/9 συναντά τον Ήλιο και στις 3/9 τον Ερμή και οι μέρες από 31/8 έως 4/9 γίνονται εκνευριστικές, εφόσον η τάση μας να αναλύουμε τα πάντα και να είμαστε ισχυρογνώμονες και άκαμπτοι, οδηγεί σε παρεξηγήσεις και τσακωμούς. Οι συζητήσεις ωστόσο είναι μεθοδικές και τα λόγια δεν πάνε στον βρόντο.

Ιδιαίτερη προσοχή οι Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες και Δίδυμοι, γεννημένοι στο τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου.

Στις 9/9, έχουμε τη συνάντηση με τον Κρόνο, η οποία καθοδηγεί άριστα τις φιλοδοξίες μας, διεκδικούμε εργασιακά δικαιώματα, γινόμαστε υπεύθυνοι και σκεφτόμαστε το συμφέρον μας. Από 7 έως 10/9 είναι εξαιρετικό διάστημα για επαγγελματικά θέματα και εργασιακή δράση.

Ευνοούνται ιδιαίτερα Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι του 2ου δεκαήμερου.

Ακολουθεί η κόντρα με τον Δία στις 12/9 και αυτή με τον Ποσειδώνα στις 14/9, που διογκώνουν τα γεγονότα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε είδους συζήτηση, είδηση, επιθυμία και ανάγκη, μην αφήνοντας άλλους να μας επηρεάσουν. Οι υποδείξεις και οι παρεμβολές, δεν είναι καλές επιλογές για κανέναν, ιδίως για Παρθένους, Τοξότες, Διδύμους και Ιχθύς, του 2ου δεκαήμερου. Τέλος, στις 19/9, έχουμε την αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, η οποία είναι πολύ ευεργετική, εκπληρώνοντας τους στόχους μας. Από 17 έως 20/9, είναι ιδανικό διάστημα για συμφωνίες, συσκέψεις, πρακτικές και αποτελεσματικές κινήσεις, καθώς και κάθε είδους λεπτομερείς εργασίες.

Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι του 3ου δεκαήμερου, έχουν πολλές ευκαιρίες για δημιουργικές ενασχολήσεις και επιτεύξεις.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)Χθες 18:22 | Ειδήσεις

Στον ΑΝΤ1 μίλησε αποκλειστικά ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης για τους επίμαχους διαλόγους που εμπλέκεται το όνομά του.

Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)Χθες 18:52 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε.

Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"Χθες 20:14 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 42 βαθμούς Κελσίου

Πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα: Το Ισραήλ ετοιμάζει την απάντησή τουΧθες 22:16 | Ειδήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που θα συναντηθεί την Δευτέρα στον Λευκό Οίκο με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι μία ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί «την επόμενη εβδομάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πυροσβεστική: 50 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα23:59Σοβαρή ξηρασία πλήττει την Ευρώπη – Σε κατάσταση πίεσης πάνω από το 50% της ηπείρου23:50Ιράν: Πρώτη εμφάνιση του Χαμενεΐ ενώπιον κοινού μετά τον πόλεμο των 12 ημερών 23:37Εύβοια: Πρόστιμο άνω των 8.000 ευρώ στον 52χρονο που συνελήφθη για την πυρκαγιά 23:23Αμαλιάδα: Προσωρινά κρατούμενη η 48χρονη που κάρφωσε γυναίκα με ψαλίδι23:08Ζελένσκι: Η καλύτερη και πιο παραγωγική συνομιλία μου με Τραμπ22:50Ισραηλινή αντιπροσωπεία στο Κατάρ - Συζητήσεις για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας 22:33Ελευσίνα: Συνελήφθη 31χρονος που βίαζε και εξέδιδε 17χρονη22:17Μουντιάλ Συλλόγων: Η Παρί στους ημιτελικούς μετά την νίκη κόντρα στη Μπάγερν22:02Ζέττα Μακρή: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του δημοσιογράφου – Ποια κατηγορία αντιμετωπίζει21:47Αργοστόλι: Άγριος ξυλοδαρμός διανομέα - Τέσσερις συλλήψεις21:32Κρήτη: Φωτιά στην Καρκαδιώτισσα Ηρακλείου 21:15Πειραιάς: Συνελήφθησαν μέλη συμμοριών για την ένοπλη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο (βίντεο)20:59Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"20:45Πλημμύρες στο Τέξας: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών (εικόνες)20:29ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας - Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ζαχαριάδης20:13Formula 1: Ο Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στη Βρετανία19:57Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:42Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)19:26Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)19:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο