LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 18 Αυγούστου 2019 07:52

Ζώδια: ο Άρης στην Παρθένο και η επιρροή του

Από σήμερα ο Άρης εγκαταλείπει το πύρινο ζώδιο του Λέοντα και τις μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις του και προσγειώνεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου.

Ζώδια - σύνθεση

Από σήμερα το πρωί, ο Άρης εγκαταλείπει το πύρινο ζώδιο του Λέοντα και τις μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις του και προσγειώνεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, προτιμώντας να βρίσκεται πίσω από τα φώτα της σκηνής, παραμένοντας ως τις 4/10 που θα περάσει στον αρμονικό Ζυγό.

Μας παροτρύνει να γίνουμε πρακτικοί, οργανωτικοί και μετρημένοι, με τη δράση μας να είναι τόση, ώστε να μας εξασφαλίζει ασφάλεια χωρίς ρίσκα και μεγάλα ανοίγματα, σε όλους τους τομείς.

Στην πορεία του στην Παρθένο, θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στις 24/8 και από 22 έως 25/8, οι σχέσεις μας ειδικά οι ερωτικές και οι εργασιακές, αναλύονται εξονυχιστικά. Μας έρχεται στο μυαλό κάθε λεπτομέρεια, γινόμαστε δεικτικοί, ενώ γεμίζουμε με κριτικές και σχολιασμούς.

Επηρεάζονται περισσότερο Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαήμερου, που γίνονται πιο ενεργοί και αποδοτικοί.

Στις 28/8 έρχεται η αρμονική όψη με τον Ουρανό, που παρά την ανατρεπτική της φύση, αυτό που θα φέρει στην προκειμένη φάση, είναι αιφνιδιασμοί σε μορφή υποδείξεων. Από 26 έως 29/8 λοιπόν πολλά μπορεί να δούμε, να ακούσουμε και να διδαχθούμε, ειδικά οι Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαήμερου. Στις 2/9 συναντά τον Ήλιο και στις 3/9 τον Ερμή και οι μέρες από 31/8 έως 4/9 γίνονται εκνευριστικές, εφόσον η τάση μας να αναλύουμε τα πάντα και να είμαστε ισχυρογνώμονες και άκαμπτοι, οδηγεί σε παρεξηγήσεις και τσακωμούς. Οι συζητήσεις ωστόσο είναι μεθοδικές και τα λόγια δεν πάνε στον βρόντο.

Ιδιαίτερη προσοχή οι Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες και Δίδυμοι, γεννημένοι στο τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου.

Στις 9/9, έχουμε τη συνάντηση με τον Κρόνο, η οποία καθοδηγεί άριστα τις φιλοδοξίες μας, διεκδικούμε εργασιακά δικαιώματα, γινόμαστε υπεύθυνοι και σκεφτόμαστε το συμφέρον μας. Από 7 έως 10/9 είναι εξαιρετικό διάστημα για επαγγελματικά θέματα και εργασιακή δράση.

Ευνοούνται ιδιαίτερα Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι του 2ου δεκαήμερου.

Ακολουθεί η κόντρα με τον Δία στις 12/9 και αυτή με τον Ποσειδώνα στις 14/9, που διογκώνουν τα γεγονότα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε είδους συζήτηση, είδηση, επιθυμία και ανάγκη, μην αφήνοντας άλλους να μας επηρεάσουν. Οι υποδείξεις και οι παρεμβολές, δεν είναι καλές επιλογές για κανέναν, ιδίως για Παρθένους, Τοξότες, Διδύμους και Ιχθύς, του 2ου δεκαήμερου. Τέλος, στις 19/9, έχουμε την αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, η οποία είναι πολύ ευεργετική, εκπληρώνοντας τους στόχους μας. Από 17 έως 20/9, είναι ιδανικό διάστημα για συμφωνίες, συσκέψεις, πρακτικές και αποτελεσματικές κινήσεις, καθώς και κάθε είδους λεπτομερείς εργασίες.

Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι του 3ου δεκαήμερου, έχουν πολλές ευκαιρίες για δημιουργικές ενασχολήσεις και επιτεύξεις.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗ δήλωση του Προέδρου του Ομίλου ANTENNA, Θοδωρή Κυριακού, για την απώλεια του Γιώργου ΠαπαδάκηΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Ο αποχαιρετισμός του κλείνει με σεβασμό και ειλικρινή ευγνωμοσύνη, με τη σκέψη του να βρίσκεται στην οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη.

Στρατής Λιαρέλλης για Γιώργο Παπαδάκη: Ο Γιώργος ήταν ένας αυθεντικός άνθρωποςΣήμερα 10:28 | Ειδήσεις

Ο Στρατής  Λιαρέλλης ο εντεταλμένος σύμβουλος ANTENNA GROUP, μίλησε για τα 35 χρόνια που τον συνέδεαν με τον Γιώργο Παπαδάκη.

ΗΠΑ: Ο Μαδούρο έφτασε στο δικαστικό μέγαρο της Νέας Υόρκης (βίντεο)Σήμερα 15:21 | Ειδήσεις

Ο έκπτωτος πρόεδρος κατηγορείται για "ναρκοτρομοκρατία" και εισαγωγή κοκαΐνης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Καλημέρα Ελλάδα – Γιώργος Παπαδάκης: "Λύγισε" στον αέρα η αρχισυντάκτρια του "Έκανε τόσα όνειρα και δεν πρόλαβε να τα ζήσει"Σήμερα 09:15 | Ειδήσεις

Με λυγμούς το τελευταίο αντίο από την Άννυ Ζιώγα, αρχισυντάκτρια της εκπομπής για δεκαετίες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γιώργος Αυτιάς για το θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη: Ήταν ένα αυθεντικό ταλέντο, αυτό το οποίο έκανε στην τηλεόραση, δεν μπορούσε να το κάνει κανείς16:46Αταμάν: Είπα στον πρόεδρο ότι μας έλειψε κάτι κι εκείνος ψάχνει την καλύτερη λύση16:32Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Επτά ερωταπαντήσεις για το σχέδιο αναβάθμισης Διαχείρισης Εναέριας Κυκλοφορίας 16:18Τραγωδία με ζευγάρι Ελλήνων: Νεκρή μια γυναίκα στον Παναμά, σε κρίσιμη κατάσταση στο Παρίσι ο σύζυγος της16:04"Φτάνει τώρα!": Η οργισμένη απάντηση του πρωθυπουργού της Γροιλανδίας στις απειλές Τραμπ15:50ΗΠΑ: Ο Μαδούρο έφτασε στο δικαστικό μέγαρο της Νέας Υόρκης (βίντεο)15:36Επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την ΕΜΥ15:22Τσιάρας: Κατανοούμε τα αιτήματα των αγροτών – Ανεξήγητη η άρνηση συμμετοχής στον διάλογο15:08ΗΠΑ: Η αστυνομία ερευνά περιστατικό στο σπίτι του αντιπροέδρου Βανς - Μια σύλληψη14:54Φθιώτιδα: Άνδρας είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα εκρηκτικού γαλακτώματος και ναρκωτικά14:40Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση ο 67χρονος που καταγγέλθηκε για κακοποίηση ζώου14:26Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον Γιώργο Παπαδάκη14:12Γαλλία: Επιβάτης τρένου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο πρόσωπο την ώρα που κοιμόταν 13:58Μαρινάκης για Παπαδάκη: Σίγησε μια από τις επιδραστικότερες φωνές της ελληνικής τηλεόρασης13:44Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Ταϊρίκ Τζόουνς 13:30Ο Ζελένσκι διόρισε οικονομική του σύμβουλο την πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Καναδά13:16Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 34χρονος μετά από έκρηξη λέβητα στο σπίτι του13:01Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά για τα Θεοφάνια τα μπλόκα12:47Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καιταιγίδες και χαλάζι12:33Τέρενς Κουίκ για Γιώργο Παπαδάκη: Ίσως είναι το πιο βαρύ αντίο να το λέω για το Γιώργο Παπαδάκη…Α ρε Γιώργο γιατί το έκανες αυτό12:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο