LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 17 Αυγούστου 2019 10:08

Αγοράκι υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνά καλώδια στύλου

Το παιδί τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε στην παραλία. Ξέσπασμα οργής από επαγγελματίες της περιοχής.

Ηλεκτροπληξία - Πήλιο - 10χρονος

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να καταλήξει το παιχνίδι ενός 10χρονου αγοριού στην προβλήτα της Μηλίνας, στο Πήλιο.

Το παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο που υπήρχε στη βάση στύλου της ΔΕΗ στην παραλία.

Σοκαρισμένα τα παιδιά που έπαιζαν μαζί του άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε γιατρός που τυχαία βρισκόταν κοντά και έδωσε στο αγοράκι τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο. Ο 10χρονος συνήλθε γρήγορα και σηκώθηκε, αλλά μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, τοποθετώντας καρέκλες και κόκκινη ταινία για να αποκλείσουν το σημείο, ενώ έθεσαν το φωτιστικό σώμα εκτός λειτουργίας.

Καταστηματάρχες της περιοχής ξέσπασαν σε βάρος της δημοτικής αρχής Νοτίου Πηλίου. Όπως τονίζουν, παντού στην παραλία υπάρχουν γυμνά καλώδια από τα σώματα του δημοτικού φωτισμού κατά μήκος της προβλήτας.

«Εδώ και έναν χρόνο έχουμε ειδοποιήσει τη δημοτική αρχή για τον κίνδυνο που υπάρχει. Τα καλώδια είναι γυμνά παντού στην παραλία. Έχουμε κάνει αναφορά κι ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα», κατήγγειλαν μιλώντας στον Ταχυδρόμο.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος με τη νέα δημοτική αρχή Δημήτρης Παρρησιάδης ο οποίος προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της σημερινής, απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Ηλεκτροπληξία - Πήλιο - 10χρονος

Ηλεκτροπληξία - Πήλιο - 10χρονος

Ηλεκτροπληξία - Πήλιο - 10χρονος

Ηλεκτροπληξία - Πήλιο - 10χρονος

Πηγή: taxydromos.gr


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο