LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Αυγούστου 2019 08:30

Η μητέρα της Μυρτούς στον ΑΝΤ1: κάθε μέρα μας είναι ένας αγώνας ζωής (βίντεο)

Η Μ. Κοτρώτσιου περιγράφει τον καθημερινό αγώνα δίπλα στη Μυρτώ, που κακοποιήθηκε στην Πάρο. Το πρώτο της μπάνιο μετά από 7 χρόνια και η μάχη της για τη ζωή.

Μητέρα Μυρτούς - Καλοκαίρι Μαζί

Δάκρυα χαράς και συγκίνησης για τη Μυρτώ, που κακοποιήθηκε στην Πάρο πριν από επτά χρόνια. Η ίδια βρέθηκε ξανά στην Πάρο και έκανε το πρώτο της μπάνιο μετά την περιπέτειά της.

Η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» περιέγραψε την καθημερινότητά τους, λέγοντας ότι κάθε μέρα είναι ένας αγώνας ζωής.

Η κα Κοτρώτσιου εξήγησε ότι οι γιατροί βοήθησαν όσο μπορούσαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η επιστήμη δεν έχει φθάσει ακόμα στο σημείο να μπορεί να επέμβει σε θέματα που άπτονται του εγκεφάλου. «Μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα της Μυρτούς τόνισε ότι το χαμόγελο της κόρης της είναι αυτό που της δίνει ζωή. «Δόξα τω Θεώ, δεν το έχει χάσει» είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο πρώτο της μπάνιο στην Πάρο, ύστερα από επτά χρόνια.

Η κα Κοτρώτσιου εξέφρασε την ανησυχία της για την ασφάλεια του παιδιού της σε περίπτωση που κάποια στιγμή η ίδια φύγει από τη ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι το κράτος δεν έχει βοηθήσει στο παραμικρό.

«Δεν λαμβάνουμε καν το επίδομα του δεύτερου προσώπου» τόνισε η ίδια και εξήγησε ότι αν δεν υπήρχαν οι συνάνθρωποί της, δεν θα μπορούσαν να ζήσουν εκείνη και η κόρη της.

Η μητέρα της Μυρτούς απηύθυνε έκκληση στο κράτος, να «σκύψει» πάνω από όλες τις περιπτώσεις παιδιών που έχουν βρεθεί σε τόσο δύσκολη κατάσταση. «Αυτά τα παιδιά έχουν δικαιώματα και πρέπει κάποια στιγμή το κράτος να τα σκεφτεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο