LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 15 Αυγούστου 2019 07:27

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Δυο απ' τις πιο όμορφες λέξεις για το καλοκαίρι είναι ο Δεκαπενταύγουστος και η Πανσέληνος και αυτός ο υπέροχος αστρολογικά Αύγουστος τα έχει μαζί.

Ζώδια - αστρολογία

Κριός: Κριέ μου, ο Αύγουστος θα είναι ο απόλυτος μήνας για τα ερωτικά σου τη φετινή χρονιά. Αυτή η Πανσέληνος αποτελεί ακόμη μία απόδειξη, αφού σε βρίσκει έντονα κοινωνικό και με διάθεση να παίξεις, να φλερτάρεις και να εκμεταλλευτείς όλον αυτό το μαγνητισμό που νιώθεις να εκπέμπει το σώμα σου. Βέβαια να θυμάσαι ότι έλκεις ποσότητα και στην ποσότητα οι ποιότητες ποικίλουν...

Ταύρος:  Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σε βοηθάει να βρεις τρόπο να αποδεσμευτείς από υποχρεώσεις που δε σου επέτρεψαν να βρεθείς όσο κοντά τους θα ήθελες το προηγούμενο διάστημα. Είναι μια στιγμή που μπορείς να δεις κατά πόσο οι επιλογές που έχεις κάνει απαιτούν θυσίες που στη ροή της καθημερινότητας δεν καταλαβαίνεις το μέγεθος τους, όμως τελικά το τίμημά τους είναι πιο βαρύ κι απ' όσο το νιώθεις.

Δίδυμοι: Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο φιλικό σου ζώδιο του Υδροχόου θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις ποιες από τις πεποιθήσεις που κουβαλάς σε εκφράζουν και ποιες μπορεί να εκφράζουν όλον τον κόσμο γύρω σου, όμως σίγουρα όχι εσένα. Είναι σημαντικό να καταλάβεις τη διαφορετικότητα σου και να την αγαπήσεις. Το να γίνεσαι ένα με τη μάζα, όσο κι αν σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής, δεν είναι καθόλου γοητευτικό. Εκεί που νιώθεις ότι τα πράγματα βαλτώνουν θες νέες ιδέες και νέα πιστεύω για να ξεκολλήσεις.

Καρκίνος: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Υδροχόο βγάζει στο φως μια πλευρά σου που σχετίζεται με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το σεξ. Αν αντί να εστιάσεις στο πως θα αντλήσεις απόλαυση από αυτό εσύ αναλώνεσαι στο πως θα το χρησιμοποιήσεις για να κυριαρχήσεις στον άλλο έχεις χάσει σίγουρα το βασικό του νόημα. Η τρυφερότητα, το πάθος σου και ό,τι άλλο προσφέρεις εσύ στους παρτενέρ σου είναι απλά τα μισά συστατικά. Αν δεν προσμιχθούν με τα συστατικά που θα βάλει ο άλλος γλυκό δε βγαίνει...

Λέων: Με την Πανσέληνο αυτή να πραγματοποιείται στον Υδροχόο θα χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις για το ποιος είσαι, τι θέλεις απ' τη ζωή σου και κατά πόσο υπάρχει χώρος για "εισβολείς". Προφανώς και δεν είσαι υποχρεωμένος να υποσχεθείς τίποτα και σε κανέναν αν δεν είσαι έτοιμος, παρόλ' αυτά οι άλλοι αυτό περιμένουν από σένα, γι' αυτό καλό θα είναι να βρεις το θάρρος να πεις τα πράγματα έξω απ' τα δόντια, όπως ακριβώς τα νιώθεις. Η ζωή είναι απλή κι εσύ το προηγούμενο διάστημα την είχες κάνει πολύ σύνθετη. Μην κάνεις τα ίδια λάθη...

Παρθένος: Η Πανσέληνος στον Υδροχόο χρειάζεται λίγη προσοχή από πλευράς σου, αφού μπορεί να φέρει στο φως κάποιο θέμα υγείας ή ακόμα και κάποιο πρόβλημα σχετικό με το κατοικίδιο σου. Από την άλλη ίσως νιώσεις ότι έχεις πιεστεί αρκετά για να ανεχτείς την οποιαδήποτε περαιτέρω πίεση, απ' όπου κι αν προέρχεται. Εστιάζεις στα δικά σου θέματα και μέχρι να τα λύσεις δε θες να σε ζαλίζει κανείς άλλος με τα δικά του προβλήματα ή τις όποιες απαιτήσεις μπορεί να έχει. Είναι λογικό και ανθρώπινο, αλλά κι εσύ συγκράτησε λίγο την "ξινή" πλευρά σου.

Ζυγός: Με την Πανσέληνο του μήνα να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και τον 5ο ηλιακό σου οίκο το δεύτερο μισό του Αυγούστου αναμένεται να είναι ακόμα πιο ερωτικό. Ο Ήλιος φωτίζει εκείνη την πλευρά του φεγγαριού που αντανακλά τις συναισθηματικές σου ανάγκες, γιατί καλά τα φιλιά και τα λουλούδια, αλλά από μόνα τους μπορεί να μην είναι αρκετά για να νιώθεις καλυμμένος. Θες έναν άνθρωπο που να ενδιαφέρεται πραγματικά για το πως νιώθεις και αυτό έχει διαφορά από το να έχεις κάποιον που προσπαθεί να ανταποκρίνεται καλά στο ρόλο του.

Σκορπιός: Καλό το κυνήγι της επιτυχίας, καλές και οι καριέρες και η ανταπόκριση στις όποιες κοινωνικές επιταγές, αλλά είναι ώρα να ασχοληθείς και λίγο με κάποιους ανθρώπους που περιμένουν από 'σένα την προσοχή σου. Είναι σημαντικό για εσένα τον ίδιο. Όλο αυτό το ξόδεμα ενέργειας δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Τουλάχιστον όχι χωρίς να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις που θα σου επιτρέψουν να τη συμπεριφορά σου και τις αντιδράσεις σου εκεί έξω όταν από ένα σημείο κι έπειτα μετατρέπεσαι σε μηχανή και χάνεις μεγάλο κομμάτι της συνειδητότητας σου.

Τοξότης: Το δεύτερο μισό του Αυγούστου παραμένει εξίσου θετικό και ερωτικό για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αφού έχει πολύ κόσμο και μάλιστα περίεργο κόσμο. Η Πανσέληνος αυτή που πραγματοποιείται στον Υδροχόο επισημαίνει την ανάγκη σου για ανανέωση, αλλά και για επικοινωνία μέσα στη σχέση σου, αν έχεις. Είναι όμως σημαντικό να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική στάση μπορείς απέναντι στο ταίρι σου και να βρεις το θάρρος να παραδεχτείς τις δικές σου ευθύνες για να έχει αποτέλεσμα ο διάλογος.

Αιγόκερως: Με την Πανσέληνο αυτή που πραγματοποιείται στον Υδροχόο να είναι άκρως ερωτική να ξέρεις ότι αν είσαι από τους τυχερούς που δε θα δαγκώσεις τη λαμαρίνα, αλλά πλάκα χρυσού. Γενικότερα όμως είναι μια καλή Πανσέληνος για τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να σου έρθουν χρήματα που δεν υπολόγιζες. Από την άλλη όμως θα συμβούν γεγονότα ή θα κάνεις συζητήσεις με ανθρώπους που θα σε κάνουν να αισθανθείς πιο ασφαλής συναισθηματικά και θα καταλαγιάσουν κάποιοι απ' τους φόβους σου.

Υδροχόος: Αυτή η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου είναι πονηρή. Και λέω είναι πονηρή επειδή από τη μία βγάζει στην επιφάνεια την πιο ευαίσθητη πλευρά σου και έρχεσαι σε επαφή με τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Δύο είναι τα σενάρια... Ή κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπαθείς να καταλάβεις τι σου γίνεται ή προσπαθείς να τις καλύψεις. Μόνο που οι συναισθηματικές ανάγκες καλύπτονται μέσω άλλων και προκειμένου να τις καλύψεις είσαι διατεθειμένος να πουλήσεις πολύ φθηνά το τομάρι σου. Υπάρχουν και οι μέσες λύσεις ξέρεις...

Ιχθείς: Μπορεί οι Πανσέληνοι που γίνονται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, όπως αυτή, να μην είναι καθόλου εύκολες συνήθως και να έχουν βαριά ψυχολογία και μελαγχολία, όμως αυτή είναι μια πολύ ερωτική Πανσέληνος που αν είσαι σε σχέση σου δημιουργεί την ανάγκη να αναζωπυρώσεις τα συναισθήματα μεταξύ σας, ενώ αν είσαι μόνος είναι πιθανό να δεις να ξυπνάει και πάλι το πάθος για κάποια παλιά ιστορία. Για να πετύχουν όμως τα παραπάνω, αν αυτό θέλεις, θα πρέπει να γράψεις σε λευκή σελίδα.

Πηγή: Astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχουςΣήμερα 12:37 | Ειδήσεις

12 ερωτήσεις - απαντήσεις για την Ειδική Παροχή Μητρότητας σε ελ. επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες και για την μεταβίβαση του δικαιώματος στους πατέρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:21Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Η Άρτεμις βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο