LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 09 Αυγούστου 2019 12:15 | Ανανέωση: 09 Αυγούστου 2019 12:23

Θρήνος για τον ανήλικο ποδηλάτη: η μοιραία βόλτα και οι τραγικές συμπτώσεις

Οι δύο γονείς του 14χρονου είναι γιατροί του Νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε νεκρός. Το χρονικό της τραγωδίας...

ποδήλατο - δυστύχημα - Λαμία

Η νέα ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει από χθες την νύχτα την Λαμία και την Φθιώτιδα, δεν έχει τέλος, αφού έρχονται στο φως λεπτομέρειες από το τραγικό δυστύχημα όπου ένας 14χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε την ζωή του στις παρυφές του Καραβόμυλου.

Μαζί με τον 14χρονο είχαν βγεί για βόλτα με τα ποδήλατά τους άλλα τρία παιδιά, μεταξύ των οποίων και ο δίδυμος αδελφός του, αλλά η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην εφηβική παρέα, αφού λίγο μετά τις 10 το βράδυ, πάνω στην παρέα έπεσε το μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 40χρονος με καταγωγή από την Αλβανία και διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή.

Τα παιδιά που εκινούντο στον παλιό επαρχιακό δρόμο Στυλίδας-Καραβόμυλου και παρά το γεγονός ότι στα ποδήλατά τους είχαν φωτισμό εμπρός και πίσω, δεν έγιναν αντιληπτά από τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος τα αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή, προσπάθησε να τα αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να συμβεί το τραγικό δυστύχημα.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο της Λαμίας,αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο δίδυμος αδελφός του και ένα ακόμη παιδί της ανέμελης συντροφιάς νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο για την ζωή τους.

ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Η τραγωδία για την οικογένεια του 15χρονου συνεχίσθηκε από ανείπωτες συμπτώσεις, αφού και οι δύο γονείς του είναι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και ειδικά ο πατέρας είναι εντατικολόγος και διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Παράλληλα ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τα παιδιά, συνελήφθη από την αστυνομία και στις 11:30 οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ χθες την νύχτα ελήφθη αίμα για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ,τα αποτελέσματα όμως των εξετάσεων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Το σημείο που έγινε το νέο τραγικό δυστύχημα με ποδηλάτες,είναι ένα επικίνδυνο σημείο αφού ο δρόμος είναι μία μεγάλη ευθεία αλλά κατασκότεινη,χωρίς δημοτικό φωτισμό και συνήθως οι οδηγοί αναπτύσουν μεγάλες ταχύτητες στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Γείτονες μιλώντας σε τοπικά Μέσα και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπαν ότι στις 22.10 περίπου άκουσαν το "μπαμ" και είδαν τι είχε συμβεί μέσα στο σκοτάδι καλώντας το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ τόνισαν την ανυπαρξία φωτισμού στον δρόμο που τον καθιστά πραγματική καρμανιόλα. Κάτοικος της περιοχής δήλωσε ότι έχει αναγκασθεί να βάλει με δική της πρωτοβουλία φωτισμό στον δρόμο, έξω από το σπίτι της, για λόγους ασφαλείας.

ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Σύμφωνα δε με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής,η μητέρα του 15χρονου, είχε συμβουλέψει χθες το βράδυ τα παιδιά να μην κάνουν την βόλτα τους στον συγκεκριμένο δρόμο λόγω της επικινδυνότητά του. Η τραγική οικογένεια διατηρεί εξοχική κατοικία κατοικία στην περιοχή του Καραβόμυλου και περνούσε τις διακοπές της λόγω της κοντινής απόστασης από την Λαμία.

ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο