LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Αυγούστου 2019 18:02

ΑΕΛ: “διαζύγιο” με τον Πέτριτς πριν καν ξεκινήσει η σεζόν!

Ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Θεσσαλών τον Μάιο, αλλά δεν κάθισε ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας.

Πέτριτς

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε επίσημα το «διαζύγιο» με τον Γκόρνταν Πέτριτς, ο οποίος δεν πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι. Ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λάρισας τον Μάιο, αντί του Τζιανλούκα Φέστα, αλλά η εικόνα των φιλικών αγώνων κρίθηκε μη ικανοποιητική και η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μαζί με τον Πέτριτς, αποχωρούν οι συνεργάτες του, Ανδρέας Λαυδαριάς και Αλεξάνταρ Γιόβιτς, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Φουσέκης, ενώ παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο ο τιμ μάνατζερ Κώστας Μαντζιώκας και ο γυμναστής Μπάμπης Παναγούλης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Κοινή συναινέσει και σε εξαιρετικό κλίμα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Gordan Petric και τους βοηθούς του, τον πρώτο βοηθό Ανδρέα Λαυδαριά και τον δεύτερο βοηθό Aleksandar Jovic.

Λύθηκε επίσης η συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γεώργιο Φουσέκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους και η πόρτα της ιστορικής μας ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.

Ειδικά θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Petric, o οποίος είναι υπεράνω χρημάτων (ως γνωστό είναι εκατομμυριούχος) και ο οποίος το μόνο το οποίο ζήτησε είναι να καταβληθεί το ποσό των 15.000,00€ στον συνεργάτη του κ. Jovic, αίτημα το οποίο η ΠΑΕ απεδέχθη.

Την αποθεραπεία της ομάδας στην σημερινή προπόνηση λόγω του χθεσινού αγώνα, θα κάνουν οι κ.κ. Μαντζιώκας και Παναγούλης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο