LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 08 Αυγούστου 2019 10:46

Ξυπόλητος και με σορτσάκι έδωσε συνέντευξη ο Έντι Ράμα (εικόνες)

Μία διαφορετική εμφάνιση έκανε ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας τραβώντας και πάλι τα βλέμματα πάνω του.

Έντι Ράμα - μόδα - συνέντευξη - ξυπόλητος

Ξυπόλητος και με βερμούδα εμφανίστηκε σε συνέντευξη ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Ο Έντι Ράμα υποδέχθηκε δημοσιογράφου του Euronews, για τη συνέντευξη που είχε προκανονιστεί να γίνει στο εξοχικό του.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα που ανήρτησε ο ίδιος ο δημοσιογράφος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Έντι Ράμα δεν θέλησε να αποχωριστεί το καλοκαιρινό του στυλ.

«Ο Αλβανός πρωθυπουργός μας υποδέχθηκε στη θερινή κατοικία του ξυπόλητος και με σορτς. Η συζήτησή μας επικεντρώθηκε στη δυνητική έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας με την ΕΕ. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στο Euronews τις επόμενες ημέρες», έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος.

Έντι Ράμα - μόδα - συνέντευξη - ξυπόλητος

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Έντι Ράμα τράβα τα βλέμματα με το στιλ του, αφού είχε κάνει μία όχι και τόσο συνηθισμένη ενδυματολογική επιλογή την ημέρα των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία.

AP - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, που υποστηρίζει ότι ο πατέρας του πέθανε από ιατρικό λάθος. Τι ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τι λέει για τον Πρωθυπουργό, τι καταγγέλλει για το Νοσοκομείο “Αττικόν”

“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΣήμερα 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγόςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια ποινή του επιβλήθηκε. Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε να απορριφθεί το αίτημα της υπεράσπισης για να αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου.

Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασίαΣήμερα 09:45 | Τοπικά Νέα

Τι κατήγγειλαν οι ανήλικες, που θέλησαν να κάνουν ιππασία, στην διάρκεια σχολικής εκδρομής. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των αλόγων και του στάβλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο οδηγός11:15Γιάννης Καλλιάνος: Σε απλό δωμάτιο έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου με το “κλαδευτήρι” - Θα τους πάω μέχρι τέλους (βίντεο)11:01Καταγγελία - Ημαθία: Μαθήτριες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ενώ έκαναν ιππασία10:48Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Και η ψυχολογική κακοποίηση;08:09Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο