LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 08 Αυγούστου 2019 07:01

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Ο Δίας φουσκώνει τα αιτήματα της λιονταρίσιας Αφροδίτης η οποία επιζητά να νιώθει το κέντρο του κόσμου.

AP - Ζώδια - Ωροσκόπιο - Αστρολογία

Κριός: Και ο υπέροχος αυτός μήνας συνεχίζεται με το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία που σου δίνει ένα υπέροχο «χαστούκι», από αυτά που γυρνάει η μούρη σου και κοιτάει τον ορίζοντα, όχι τη μύτη σου. Το μέλλον διαγράφεται ευοίωνο, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει σπίθα και όλα αυτά μπορεί να οφείλονται είτε σε έναν έρωτα με την κλασσική έννοια του όρου, είτε σε κάτι δυνατό που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει και σε τραβάει από τις μάταιες σκέψεις που μπορεί να κατέκλυζαν το μυαλό σου το προηγούμενο διάστημα.

Δίδυμοι: Η κατ’ εξοχήν ερμηνεία ενός Δία στον 7ο ηλιακό οίκο ενός ωροσκοπίου όπως συμβαίνει σε εσένα αυτή την περίοδο, θέλει ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες, τις οποίες τους 9 σχεδόν μήνες που είναι ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να μην τις έχεις δει. Οι πιθανότητες όμως ανεβαίνουν κατακόρυφα τώρα που ενεργοποιείται μέσω του τριγώνου του με την Αφροδίτη που λέει ότι η λογική παντρεύεται με το συναίσθημα κι εσύ τα συναντάς στο πρόσωπο ενός έρωτα που έρχεται για να κάνει αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο! Ίσως βέβαια σου φέρει μια επικερδή συνεργασία, αλλά κι αυτό δεν είναι για να κλαις…

Καρκίνος:Αυτό το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία είναι ό,τι χρειαζόσουν αυτή τη στιγμή για να μπορέσεις να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Την ώρα Κρόνος και Πλούτωνας σου βάζουν δύσκολα, έρχεται αυτό το τρίγωνο σαν το καλύτερο αντικαταθλιπτικό για να σε βγάλει απ’ τη μιζέρια σου και να στρέψει την προσοχή σου σε όλα αυτά που σε κάνουν ξεχωριστό. Μπόνους δωράκι οικονομικά οφέλη που μπορεί να προκύψουν από μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά σου, αλλά και μια αίσθηση συναισθηματικής ισορροπίας που ειδικά μετά τις εκλείψεις είχε… εκλείψει.

Λέων: Και την ψυχή μου στο διάβολο θα πουλούσα για να ήμουν Λέων αυτές τις μέρες, μόνο αυτό σου λέω. Είναι από τις μέρες που πραγματικά αξίζει να ρισκάρεις! Και δε λέω να πας να ρίξεις όλα σου τα λεφτά για να τζογάρεις, που για να λέμε την αλήθεια ακόμα και στα τυχερά παιχνίδια ευνοείσαι αυτές τις μέρες, αλλά για να πάρεις βαρυσήμαντες αποφάσεις που θα κάνουν τη ζωή σου άνω κάτω, με την καλή έννοια. Υπέροχη όψη και για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, αλλά και για να ζήσεις λίγο ανέμελα βρε αδερφέ.

Παρθένος: Αυτό το τρίγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη με το Δία σε βοηθάει να ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και μαζί τη διάθεση να προσπαθήσεις για να ανανεώσεις μια σχέση που φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα είτε δε σε ενέπνεε να δώσεις αυτό που περίμενε από ‘σένα, είτε με το άγχος της δουλειάς και της καθημερινότητας είχες παραμελήσει. Από την άλλη είναι πιθανό να δώσεις και μια δεύτερη (μπορεί και τρίτη) ευκαιρία σε μια σχέση από την οποία σου είναι δύσκολο να αποκοπείς συναισθηματικά. Δε θα σου πω αν κάνεις καλά ή όχι, γιατί ούτως ή άλλως το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις τους λογαριασμούς σου και να μπορέσεις να πας παρακάτω ελεύθερος.

Ζυγός: Με το τρίγωνο του Δία με την Αφροδίτη ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και ταυτόχρονα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις γνωριμίες που να νιώθεις ότι αξίζει τον κόπο να χαλαρώσεις τις άμυνες σου και να αφεθείς για το κάτι παραπάνω… Ναι, ο Αύγουστος είναι πολύ ερωτικός για σένα και ίσως να θέλεις να παίξεις σε πολλά ταμπλό. Από την άλλη όμως, ανάμεσα στους μνηστήρες υπάρχει κάποιος που μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες σου και να σε κάνει να νιώσεις την οικειότητα και ίσως τη φιλική πλευρά που ψάχνεις σε μια σχέση.

Σκορπιός: Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία μάντεψε τι ευνοείται πάλι… Ναι, η τσέπη σου! Κρίση μπορεί να έχουμε και δε γίνανε όλοι οι Σκορπιοί πλούσιοι από τότε που ο Δίας μπήκε στον Τοξότη, όμως βλέπεις ότι υπάρχει φως στο τούνελ και αν μη τι άλλο εύκολα ή δύσκολα μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου και το βράδυ να κοιμάσαι πιο ήσυχος. Τώρα με τη συγκεκριμένη όψη σε ισχύ πουλάς πιο ακριβά το τομάρι σου, σέβεσαι περισσότερο εσύ ο ίδιος αυτό που προσφέρεις και έχεις κόσμο που σε στηρίζει σταθερά.

Τοξότης: Και μετά τον Ήλιο σειρά έχει η Αφροδίτη να κάνει το δικό της τρίγωνο με το Δία στο ζώδιο σου και να κάνει την καρδιά σου να ανεβάσει παλμούς. Η απόλυτα ερωτική όψη του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ και σε αφορά άμεσα. Μπορεί να ακουστεί κλισέ αλλά είναι το καλοκαίρι σου και μετά από δύο καλοκαίρια που το σύμπαν δεν ήταν και τόσο επιεικές μαζί σου μπορείς να πάρεις το αίμα σου πίσω και για την ακρίβεια να… «πιείς το αίμα» οποιουδήποτε κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.
Αιγόκερως:Το τρίγωνο που πραγματοποιούν με ακρίβεια σήμερα η Αφροδίτη απ' το Λέοντα με το Δία απ' τον Τοξότη μιλάει αφενός για χρήματα που ακόμα κι αν δεν έχουν άμεσο παραλήπτη εσένα σηματοδοτούν το κλείσιμο μιας περιόδου που τα βάρη που είχες φορτωθεί ήταν περισσότερα απ' όσα μπορούσες στ' αλήθεια να σηκώσεις. Από την άλλη όμως μιλάει για ανάγκες, κυρίως σεξουαλικές, που μπορεί να έχεις καταπιέσει και που καλώς ή κακώς δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Μπορεί να είναι απλά η ανάγκη σου για επιβεβαίωση την οποία αν δε βρεις το χώρο ή το θάρρος να την εκφράσεις στο ταίρι σου είναι πιθανό να βρεις άλλο "πεδίο έκφρασης".

Υδροχόος: Η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με το Δία από τον Τοξότη μιλούν για την ανάγκη σου να εντοπίσεις στους ανθρώπους αυτά τα στοιχεία που σας ενώνουν, γιατί αυτά είναι που σου είναι γνώριμα και ξέρεις ότι μπορείς να τα αγαπήσεις. Λογική σαν σκέψη και οι δύο συγκεκριμένοι πλανήτες κανένα λόγο δεν έχουν να σου πάνε κόντρα. Απλά ίσως δε στο δώσουν όπως ακριβώς το περιμένεις, αλλά πακέτο με έντονες διαφορές, γιατί αυτές είναι που βάζουν το αλατοπίπερο, άκα το πάθος, σε μια γνωριμία που έρχεται για να σε συνεπάρει και να σου θυμίσει ότι ανήκεις στα όντα εκείνα που έχουν συναισθήματα που ξεφεύγουν της λογικής.

Ιχθείς: Μπορεί κλασσικά αυτό το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία να πρέπει να σου πω ότι θα σου δώσει λεφτά μέσω τις δουλειάς σου, ευκαιρίες να αλλάξεις τη ζωή σου και να ασχοληθείς με πράγματα που μπορεί να σε απογειώσουν κοινωνικά και άλλα τέτοια που… αλήθεια είναι, όμως αυτό το τρίγωνο είναι πολύ δυνατό και όσον αφορά την ερωτική ζωή σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος στα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου-αρχές τρίτου. Παράλληλα, υποδεικνύει και οικονομικά κέρδη από τυχερά παιχνίδια ή από συναλλαγές με το εξωτερικό ή τουριστικές δραστηριότητες.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον ΓραμμένοΣήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Οι μάρτυρες που καλεί ο βουλευτής και οι ισχυρισμοί του για το επεισόδιο.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο