LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Αυγούστου 2019 09:05

Θεμέλια πρόκρισης φιλοδοξεί να βάλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπασακσεχίρ

Οι “ερυθρόλευκοι” στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη, που θα τους δώσει προβάδισμα για την πρόκριση.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση στα play-offs του Champions League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (20:45) στην έδρα της Μπασακσεχίρ, στην Κωνσταντινούπολη, στον πρώτο αγώνα για τον γ΄ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει θέσει ως βασικά ζητούμενα, αφ’ ενός την επίτευξη τουλάχιστον ενός γκολ και αφ’ ετέρου την διατήρηση του “μηδέν παθητικού”, έτσι ώστε οι “ερυθρόλευκοι” να έχουν το πλεονέκτημα εν όψει του δεύτερου αγώνα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα αρχικό σχήμα με: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρα και Γκερέρο. Στην αποστολή περιλαμβάνονται επίσης οι: Καραργύρης, Αλέν, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Σουντανί, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ξεχωριστό είναι αυτό το ταξίδι για τον Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη μετά από μόλις μερικές εβδομάδες, αφού μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Φενερμπαχτσέ.

Αισιόδοξος ο Πέδρο Μαρτίνς

Αισιόδοξος για τον αγώνα απέναντι στην Μπασακσεχίρ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα επεσήμανε πως η ομάδα του θα εμφανιστεί καλύτερη από τις αναμετρήσεις με την Βικτόρια Πλζεν και ξεκαθάρισε ότι αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του είναι να μην ξεχάσει την αγωνιστική της “ταυτότητα”.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Βαλμπουενά για τη Μπασακσεχίρ και τον τρόπο παιχνιδιού της: «Σε ανεπίσημη βάση έχουμε κάνει κουβέντα με τον Βαλμπουενά, αλλά και με άλλους παίκτες για τη Μπασακσεχίρ. Είμαστε απόλυτα πληροφορημένοι για τον αντίπαλό μας. Τον έχουμε μελετήσει καλά, έχουμε διάφορους μηχανισμούς που μας επιτρέπουν να... διαβάζουμε τον αντίπαλο».

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Για το ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι για να πάρει θετικό αποτέλεσμα: «Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσουμε την ταυτότητά μας. Να μην αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί, γιατί θα αντιμετωπίσουμε ποιοτικό αντίπαλο. Και οι δύο βάσει ποιότητας αξίζουν να μπουν στους ομίλους. Παρόλο που έχουμε μπροστά μας δυνατό αντίπαλο, έχουμε τα όπλα μας για να εκπλήξουμε τον αντίπαλο».

Τι αποτέλεσμα θεωρείτε καλό για να έρθει η πρόκριση; «Το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη. Η πρόκριση όμως θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί».

Από τη μεριά του, ο Ντάνιελ Ποντένσε επεσήμανε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι, βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, είναι το τρίτο επίσημο παιχνίδι για εμάς. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ ποιοτικές. Το απέδειξαν πέρυσι με την απόδοσή τους. Εμείς πρέπει να δούμε το δικό μας παιχνίδι. Είμαστε εδώ για να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:26Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο