LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Αυγούστου 2019 07:57 | Ανανέωση: 07 Αυγούστου 2019 07:47

Θρίλερ με την αστροφυσικό: Το στίγμα του κινητού, οι κηλίδες αίματος και ο καβγάς

Αδιάκοπες είναι οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της 35χρονης Αγγλοκύπριας από τον νησί.

Βρετανίδα - αστροφυσικός - Ικαρία - έρευνες - αγνοούμενη

Σχεδόν ένα 24ώρο μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της 35χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Ικαρία, εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της. Το τηλέφωνό της είχε κλείσει το απόγευμα τα 5ης Αυγούστου και εμφανίστηκε χθες το απόγευμα.

Το στίγμα ήταν διπλό, σε δύο διαφορετικά σημεία του νησιού, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι το τηλέφωνο είναι στην κατοχή της Νάταλι Κρίστοφερ.

Ο Κύπριος σύντροφός της, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι έπαψε να την παίρνει, ώστε το τηλέφωνο να παραμείνει ανοιχτό, ενώ απηύθυνε έκκληση στην Google και την Facebook να εντοπίσουν την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται από το σήμα του. Την ίδια ώρα, τα μηνύματα που έχουν σταλεί στο κινητό της, δεν έχουν απαντηθεί.

Οι κηλίδες αίματος και το σεντόνι στον καναπέ

Το θρίλερ της εξαφάνισης της Βρετανίδας περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο όταν κατά τις αστυνομικές έρευνες στο δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. Οι κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο μαξιλάρι της γυναίκας, καθώς και σε χαρτομάντιλα στο μπάνιο.

Σύμφωνα με την κατάθεση του συντρόφου της, το βράδυ της Κυριακής άνοιξε η μύτη της Ναταλί, η οποία πήγε στην τουαλέτα όπου χρησιμοποίησε τα χαρτομάντιλα, για να σταματήσει να «τρέχει». Αυτό που τώρα ερευνάται είναι το αν όντως το αίμα προέρχεται από ρινορραγία ή κάποιο χτύπημα.

Στο χώρο υπήρχαν και φάρμακα, τα οποία της είχε συνταγογραφήσει γιατρός που την παρακολουθούσε.

Μία άλλη διάσταση στην υπόθεση έδωσε ο ιδιοκτήτης του χώρου στην Ικαρία, τον οποίο είχε νοικιάσει το ζευγάρι.

Όπως ο Θοδωρής Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και επικαλούμενος την καμαριέρα του ξενοδοχείου του,  είπε πως το πρωινό πριν από την εξαφάνιση ακούστηκαν φωνές από το δωμάτιο, ενώ ο καναπές του υπνοδωματίου  ήταν ανοιχτός και υπήρχε απλωμένο σεντόνι, που υποδείκνυε ότι κάποιος είχε κοιμηθεί εκεί.

Ενισχυμένες οι έρευνες για τον εντοπισμό της αστροφυσικού

Βρετανίδα - αγνοούμενη - Ικαρία

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 35χρονης, μόνιμης κατοίκου Κύπρου, είναι εντατικές και εκτεταμένες. Κλιμάκια αστυνομικών, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος ερευνούν το χώρο, με τη συμβολή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.

 Η Πρεσβεία της Κύπρου βρίσκεται επίσης στη διάθεση των ελληνικών Αρχών.

Το ζευγάρι επρόκειτο να αναχωρήσει από την Ικαρία το απόγευμα της Δευτέρα, οπότε και μέσω Αθηνών θα επέστρεφε στην Κύπρο. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες αφού έφυγε η γυναίκα να πάει για τρέξιμο.

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο