LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 07 Αυγούστου 2019 06:57

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Το τρίγωνο του Ήλιου από το Λέοντα με το Δία απ’ τον Τοξότη που σαν όψη κορυφώνεται σήμερα είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να κυριαρχεί η καλή διάθεση και ένα κλίμα αισιοδοξίας.

Ζώδια - Αστρολογία

Κριός: Με τους Ήλιο και Δία να κορυφώνουν σήμερα το μεταξύ τους τρίγωνο μπορεί να βγεις Ολυμπιονίκης απ' τη μια, απ' την άλλη όμως μπορεί να βγεις και τελευταίος σε μια κούρσα που τρέχεις μόνος σου. Η Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο σήμερα είναι αχόρταγη και μπορεί να λειτουργήσεις κάτω από τις διαταγές της πλεονεξίας σου. Ναι, στο τέλος της μέρας μπορεί να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι, μπορεί όμως να χάσεις και πράγματα που σου είναι απαραίτητα

Δίδυμοι: Ο κίνδυνος που ελλοχεύει σήμερα να φερθείτε με ανευθυνότητα και να αδιαφορήσετε για τις συνηθισμένες καθημερινές υποχρεώσεις σας είναι ορατός σήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Σκορπιό, την ίδια στιγμή που μέσω νέων γνωριμιών αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι θα καταφέρεις να αναρριχηθείς σε καλύτερα επίπεδα ζωής και εργασίας. Για να μην αναφέρω το σενάριο που ξεμυαλίζεσαι ερωτικά και δεν μπορείς να βρεις τρόπο να προσγειωθείς στη μίζερη πραγματικότητα. Το θέμα είναι να μπει και φαΐ στο σπίτι…

Καρκίνος: Κι εκεί που μπορεί να είχες σχεδόν απελπιστεί, σιγά σιγά φαίνεται να στρώνει το πράμα και έρχεται κι αυτό το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία για να σου δώσει την ευκαιρία να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ότι πατάς και πάλι σε στέρεο έδαφος και όχι σε κινούμενη άμμο. Έτσι από τη μία μπορεί να βρεις μια δουλειά ή να προκύψει μια αλλαγή που θα κάνει την καθημερινότητα σου καλύτερη, ενώ οι γεννημένοι στην αρχή του 3ου δεκαημέρου μπορούν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή. 

Λέων: Με το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία η ασφάλεια σου και ό,τι περιεχόμενο δίνεις σε αυτή είναι μια υπόθεση που φαίνεται να εξελίσσεται ευνοϊκά για εσένα σήμερα. Είτε μιλάμε για την οικονομική σου ασφάλεια για την οποία δείχνεις αποφασισμένος να κάνεις κινήσεις για να την πετύχεις, είτε για τη συναισθηματική, που ίσως πιστέψεις ότι βρήκες τον «νορμάλ» άνθρωπο που παρακαλούσες καιρό να βρεθεί στο δρόμο σου. Αμ δε… Πάνω στη δίψα σου να καλύψεις τις ανάγκες σου μπορεί να κάνεις τις πιο λάθος επιλογές. Γι’ αυτό πρώτα ξεδιψάμε και μετά επιλέγουμε.

Παρθένος: Αν κάτι έχεις να φοβηθείς σήμερα που όλοι θέλουν το καλό σου και που χορεύουν όπως τους παίζεις είναι αυτή τη σκύλα που κρύβεις μέσα σου και που δε διστάζεις να τη λύσεις κάθε φορά που κάτι δεν είναι όπως το θες ή δε γίνεται όπως το θες. Δεν μπορεί να σου χαρίζουν γαϊδούρι και να το κοιτάς στα δόντια. Πες εκεί ένα ευχαριστώ να πάει στο καλό… Ούτως η άλλως γαϊδούρι με την οδοντοστοιχία του Κλούνεϊ δεν πρόκειται να βρεις. Άσε που κι αυτουνού ψεύτικα είναι…

Ζυγός: Ζυγέ μου… Ζυγέ μου… Πρέπει να τα κόψω τα «μου» για να καταλάβεις ότι δεν ανήκεις σε κανέναν και δε σου ανήκει κανένας. Οι νέες γνωριμίες και όλες οι επαφές που θα σου δώσει το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία έρχονται για να σου ανάψουν φωτάκια που θα σου υποδεικνύουν κατευθύνσεις που αν τις ακολουθήσεις μπορεί να βελτιώσεις κάποια πράγματα στη ζωή σου και να απλουστεύσεις κάποια άλλα. Δεν έρχονται για να κάνουν αυτοί τη δουλειά για ‘σένα. Στον εαυτό σου θα πρέπει να ποντάρεις, σε κανέναν άλλο.

Σκορπιός: Νομίζω δε χρειάζεται να στο πω… Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για σένα και σήμερα και γενικά είναι ο εαυτός σου. Αυτός έχει και το κεντρί, αυτός και το δηλητήριο. Αν τα όπλα σου θα τα χρησιμοποιήσεις δημιουργικά για να πετύχεις και να κερδίσεις λάφυρα τότε μιλάμε για μια περίοδο που αλλάζεις επίπεδο. Αν πάλι τα χρησιμοποιήσεις απλώς για να κάνεις επίδειξη δυνάμεων θα φας τα μούτρα σου και θα αλλάξεις επίπεδο, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Τοξότης: Το πως θα διαχειριστείς τον πόνο και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος είναι το κρίσιμο σημείο της σημερινής ημέρας για σένα. Αν τα αφήσεις να σε φοβίζουν και να σου κόβουν τη φόρα να πας μπροστά στους καινούργιους δρόμους που σου ανοίγονται θα βρεθείς σε ένα αδιέξοδο που θα κάνει τη ζωή να δείχνει εντελώς μάταιη. Όλα αυτά που σου προκαλούν ενδοιασμούς αποτελούν στην πραγματικότητα τη γνώση σου και την ωριμότητα σου και θα πρέπει να αγκαλιάσεις ότι μπροστά υπάρχουν και αποτυχίες και δυσκολίες και… ζωή.
Αιγόκερως: Αυτό που μπορεί να αποδειχτεί παγίδα σήμερα για σένα είναι η βιασύνη σου και η ανησυχία σου να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις αυτό που ήδη έχεις. Δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν. Χρειάζεται απλώς να εστιάσεις σε σένα και στα θέματα που έχουν προτεραιότητα για σένα στο παρόν. Προσπάθησε να κάνεις μια στάση για να εκτιμήσεις αυτά που έχεις πετύχει. Χωρίς αυτοεκτίμηση και σεβασμό στις προσπάθειες σου πως θα τα καταφέρεις στη συνέχεια;

Υδροχόος: Σήμερα θα πρέπει να επιστρατεύσεις κάθε προοδευτικό κύτταρο του σώματος σου για να μην «κάψεις» τα καλά που σου φέρνει το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο, στο βωμό των κοινωνικών επιταγών. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία εσύ μπορεί να ονειρεύεσαι να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Όμως πρόσεξε το ρήμα… «εξελιχθεί». Άσ’ το να εξελιχθεί και να σου δείξει τι μπορεί να σου δώσει. Αν πας να του βάλεις ταμπέλες με διάφορα πρέπει και κανόνες το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πάρεις μια σχέση… «απ’ τα καλάθια».

Ιχθείς: Είναι σημαντικό να ανοίξεις τα μάτια σου κα να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά, γιατί έχεις την τάση να θεωρητικολογείς και να χάνεις την ουσία. Έχεις να δώσεις μια μάχη που για να την κερδίσεις θα πρέπει να είσαι ευέλικτος. Και ευέλικτος δε σημαίνει να λες τα δικά σου χωρίς να υπολογίζεις ποιον έχεις απέναντι σου. Το αντίθετο μάλιστα, να τον υπολογίζεις και να μην τον αντιμετωπίζεις όντας κολλημένος σε πεποιθήσεις που δεν έχουν θέση στην προκειμένη περίπτωση.

Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο