LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 06 Αυγούστου 2019 21:55

Μυστήριο με άνδρα που μοιράζει λεφτά σε ιδρύματα

Ένας γενναιόδωρος ευεργέτης διένειμε, από τις αρχές του έτους, δωρεές ύψους 200.000 ευρώ σε ρευστό.

Χρήματα - χαρτονομίσματα

Σενάριο ταινίας θυμίζει η περίπτωση με έναν μυστηριώδη ευεργέτη στη Γερμανία, ο οποίος έχει μοιράσει τουλάχιστον 200.000 ευρώ σε διάφορα ιδρύματα.

Ο ευεργέτης, του οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη, διένειμε, από τις αρχές του έτους, δωρεές ύψους τουλάχιστον 200.000 ευρώ σε ρευστό σε διάφορα ιδρύματα της περιοχής του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία, μετέδωσε σήμερα το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ένα ίδρυμα για βαριά πάσχοντες ασθενείς έλαβε χθες δωρεά ύψους 100.000 ευρώ σε ρευστό, ήτοι 200 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Τα χρήματα βρέθηκαν σε έναν φάκελο που απευθυνόταν στη συντακτική ομάδα της τοπικής εφημερίδας "Braunschweiger Zeitung", όπου δίνονταν οδηγίες για τον παραλήπτη της δωρεάς.

«Το να βοηθάμε τους βαριά ασθενείς να πεθάνουν είναι ένδειξη ανθρώπινης ζεστασιάς και αξίζει τον σεβασμό και την αναγνώριση» έγραψε ο γενναιόδωρος ευεργέτης, που εξήγησε ότι τα χρήματα δηλώθηκαν κανονικά στις φορολογικές αρχές.

«Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι και δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο αυτές τις καλές πράξεις» αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για εκείνον, υπογράμμισε ο Ντάβιντ Μάχε της "Braunschweiger Zeitung".

Κατά το παρελθόν, ο ανώνυμος ευεργέτης είχε αφήσει φακέλους με τα ποσά των 20.000 και 50.000 ευρώ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Τα τελευταία χρόνια, ανώνυμες δωρεές προσφέρθηκαν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NDR, στην εφημερίδα "Wolfsburger Nachrichten" εστάλη τον περασμένο χρόνο φάκελος με το πόσο των 100.000 ευρώ που προοριζόταν για την οικοδόμηση ενός δεύτερου ιδρύματος για ετοιμοθάνατους ασθενείς.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔένδιας στον ΑΝΤ1: Αποκτούμε τις 4 πιο ισχυρές φρεγάτες στον πλανήτηΧθες 19:12 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, υπογράμμισε ότι «δημιουργούμε τις ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις στην Ιστορία του ελληνισμού». Τι μήνυμα που έστειλε στην Άγκυρα.

Τέλλογλου για το "φιάσκο" με τις τηλεπικοινωνίες: Υπήρχαν προειδοποιήσεις της Ε.Ε. εδώ και 3 χρόνιαΧθες 18:13 | Ειδήσεις

Πολλαπλές ήταν οι προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κατάσταση στις τηλεπικοινωνίες, πριν το μπλακάουτ στο FIR Αθηνών.

Ελληνοτουρκικά: Νέες προκλήσεις από τουρκικά αεροσκάφη στο ΑιγαίοΧθες 20:45 | Ειδήσεις

Τα τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησαν παραβάσεις του FIR Αθηνών και παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Απάτες SMS Blaster: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με εξοπλισμό μέσα από...πορτ μπαγκάζΧθες 18:22 | Ειδήσεις

Πώς λειτουργούσε η εγκληματική οργάνωση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φρέντι Μέρκιουρι: Πέθανε η “κρυφή” του κόρη σε ηλικία 48 ετών23:59Μενίδι: Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς - 13 συλλήψεις23:46Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονου23:32Αττική: Εξαρθρώθηκε συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ - 5 συλλήψεις23:18Χονγκ Κονγκ: Στους 168 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά του Νοεμβρίου23:04Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: Λύγισαν… στο τέλος οι “πράσινοι”22:48Ηγουμενίτσα: Καραμπόλα τριών οχημάτων - Τραυματίστηκε διανομέας 22:34Λευκός Οίκος: Η αποστολή ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει τον στόχο του Τραμπ22:20Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 21χρονος για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών (εικόνες)22:06Κυρανάκης σε Πέρκα: Μην τσιρίζετε, εδώ είναι βουλή, δεν είναι η κουζίνα σας21:50Αίγιο: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων - Στο νοσοκομείο 16χρονος21:36Euroleague: Πρόστιμο στον Αταμάν για σχόλια του21:22Ιράν: Ο Τραμπ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης21:08Ελληνοτουρκικά: Νέες προκλήσεις από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο20:54Τέλλογλου για το "φιάσκο" με τις τηλεπικοινωνίες: Υπήρχαν προειδοποιήσεις της Ε.Ε. εδώ και 3 χρόνια20:40ANT1 Sports: Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας20:26Γροιλανδία: Η Ρωσία εκφράζει "σοβαρή ανησυχία" για την αποστολή επιπλέον νατοϊκών δυνάμεων20:12Φενέρμπαχτσε: Ποινή φυλάκισης σε 2 ποδοσφαιριστές της19:58Πιερρακάκης για IRIS: Διπλασιάζονται τα όρια πληρωμών19:44Δένδιας στον ΑΝΤ1: Αποκτούμε τις 4 πιο ισχυρές φρεγάτες στον πλανήτη19:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο