LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 06 Αυγούστου 2019 10:11 | Ανανέωση: 06 Αυγούστου 2019 10:22

Χίος: Aναζητούνται ευθύνες για τη φονική μπασκέτα

«Μπαλάκι» οι ευθύνες για το θάνατο του νεαρού που έκανε διακοπές στη Χίο. Επιστρέφει στην Αθήνα η σορό του.

μπασκέτα - Χίος

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς προχωράει η επείγουσα έρευνα για τον τραγικό θάνατο 19χρονου φοιτητή, επισκέπτη της Χίου, από πτώση μπασκέτας σε υπαίθριο αθλητικό χώρο στη Δασκαλόπετρα.

Με επικεφαλής την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Χίου Σπυριδούλα Σταυράτη, ελέγχονται τα αρχεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χίου και συγκεκριμένα του πρώην Δήμου Ομηρούπολης, στα όρια του οποίου ανήκε ο αθλητικός χώρος όπου βρήκε τον θάνατο ο 19χρονος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, έχουν κατασχεθεί έγγραφα και αναφορές της περιόδου 1998-2002, οπότε φέρεται να έχει κατασκευαστεί το συγκεκριμένο έργο. Ανάμεσα στα έγγραφα και τεχνική έκθεση που αναφέρεται σε αυτό. Δεδομένης αυτής της έκθεσης, έχει συλληφθεί από χθες το βράδυ και οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εν ενεργεία μηχανικός του Δήμου Χίου, ο οποίος υπηρετούσε την επίμαχη περίοδο στην τεχνική εταιρεία του τότε Δήμου Ομηρούπολης.

μπασκέτα - Χίος

Όπως έγινε γνωστό, ο μηχανικός υποστηρίζει ότι το έργο δεν φέρει την υπογραφή του και δεν αναγνωρίζει τον γραφικό χαρακτήρα του στην έκθεση που έχει κατασχεθεί και του υποδείχθηκε.

μπασκέτα - Χίος

Τέλος, χθες αναχώρησαν για την Αθήνα οι φίλοι του άτυχου 19χρονου, με τους οποίους βρισκόταν στο γήπεδο το βράδυ του δυστυχήματος. Σήμερα, μετά την διενέργεια σχετικής ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται η μεταφορά της σορού του 19χρονου στην Αθήνα, προκειμένου να παραδοθεί στην οικογένειά του.

μπασκέτα - Χίος

μπασκέτα - Χίος

μπασκέτα - Χίος

Φωτογραφίες:astraparis.gr



Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο