LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 31 Ιουλίου 2019 07:50

Κωνσταντόπουλος στον ΑΝΤ1: το Εφετείο “χαρίστηκε” σε Κορκονέα και Σαραλιώτη

Τι είπε ο συνήγορος της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου για τα νομικά βήματα που θα ακολοηθήσουν.

Κορκονέας - ΕΦΕΤΕΙΟ - ΛΑΜΙΑ

«Η μεταχείριση που του επεφύλαξε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας και στον Κορκονέα και στον Σαραλιώτη δεν υπηρετεί τις βασικές αρχές της αλήθειας», δήλωσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος έκανε λόγο για «νομοθετικές παραβιάσεις του νόμου» και χαριστική μεταχείριση» οι οποίες στοχεύουν σε δύο πράγματα: πρώτον την αθώωση του Βασίλη Σαραλιώτη και δεύτερον την αποφυλάκιση του Κορκονέα.

«Είναι πρόκληση», διαμαρτυρήθηκε, αναφέροντας όσα είχε πει και η έτερη συνήγορος της οικογένειας, Ζωή Κωνσταντοπούλου χθες το πρωί επίσης στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», δηλαδή για σκοπούμενη καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης, ώστε αυτή να βγει βάσει το νέου Ποινικού Κώδικα, αλλά και την αντικατάσταση εφέτη λόγω συνταξιοδότησης.

«Γιατί αυτή η μεθοδευμένη μεταχείριση για μία δολοφονία με άμεσο δόλο;», αναρωτήθηκε.

«Αυτή η απόφαση δεν πείθει κανέναν, είναι κατακριτέα, βγήκε με μεθοδεύσεις, βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά τα οποία υπάρχουν τεκμηριωμένα στη δικογραφία. Θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει ο Άρειος Πάγος», είπε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, που τόνισε πως «θα ζητήσουμε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναίρεση».

«Θα την πάμε όπου μπορούμε σε όλα τα ανώτερα όργανα, πολύ περισσότερο επειδή αποτελεί τη νέα εφαρμογή των νέων κωδίκων», είπε ο συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου, που κατέληξε πως βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα προβλέπονται τουλάχιστον 15χρόνια για ανθρωποκτονία με άμεσο δόλο, «και δεν έκαναν ούτε καν αυτό».


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο