LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 30 Ιουλίου 2019 18:34

Το παραλήρημα Ράμα σε στημένη ερώτηση με στόχο τον Έλληνα ΥΠΕΞ

Η στημένη ερώτηση δημοσιογράφου για δήθεν δήλωση του Νίκου Δένδια και η απάντηση του Αλβανού Πρωθυπουργού.

AP - Έντι Ράμα - Σύνοδος - Λονδίνο

Σε ένα από τα γνωστά του παραληρήματά του επιδόθηκε ο Έντι Ράμα. Τελευταίο επεισόδιο του Αλβανού πρωθυπουργού η απάντηση που έδωσε σε στημένη ερώτηση δημοσιογράφου για δήθεν δήλωση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε με αφορμή δήθεν δήλωση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με καταγωγή από το ίδιο χωριό με το χωριό της μητέρας του, Ανίτα Κολέκα, από το Βούνο της περιοχής της Χιμάρας.

Ο Έντι Ράμα άρχισε να παραληρεί λέγοντας:  «Δεν θα ήθελα να επιδοθώ σε πολεμικές. Τα κουτσομπολιά με το γείτονα είναι εύκολο πράγμα. Δεν θα ένιωθα καθόλου στενοχώρια αν θα είχα κι ένα μέρος ελληνικού αίματος, αλλά δεν έχω κανένα κύτταρο ελληνικό. Εγώ έχω στις φλέβες μία ανάμιξη αίματος. Και δεν θα ένιωθα καθόλου στενοχώρια αν είχα κι ένα μέρος ελληνικού αίματος, αλλά δεν έχω κανένα κύτταρο, δεν έχω καμιά καταβολή. Ενώ έχω κάποιες άλλες καταβολές. Όπως έχω, λόγου χάρη, καταβολές από τη Σκόδρα, τη Μιρντίτα, το Βεράτι, το Βούνο. Επίσης θα ήθελα να πω ξεκάθαρα ότι για μένα οι Αλβανοί ορθόδοξοι δεν είναι Έλληνες ορθόδοξοι. Για να είμαστε ξεκάθαροι και γι’ αυτό. Επειδή από θρησκευτική άποψη έχω και καθολική και ορθόδοξη καταβολή και, εξαιτίας της βούλησης της γιαγιάς μου, ο ίδιος είμαι καθολικός, θα ήθελα να υπογραμμίσω ξεκάθαρα: Εμείς αυτό το κομμάτι το έχομε ξεχωρίσει, εκείνοι το έχουν κοινό. Εντωμεταξύ, τα αδέρφια μας της Μειονότητας είναι Έλληνες κι ορθόδοξοι. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, οι επιθυμίες και οι στόχοι είναι οι καλύτεροι δυνατοί. Θέλουμε τη φιλία, την κατανόηση και το σεβασμό, διότι οι σχέσεις δεν εξαρτούνται από την καταγωγή οποιουδήποτε βρίσκεται στην εξουσία. Αυτό δεν έχει σημασία».

Πηγή: Himara.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο