LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 29 Ιουλίου 2019 21:07

Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Σιγκαπούρης ο Θοδωρής Κυριακού (βίντεο)

Ο επιχειρηματίας με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες διορίστηκε από την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης ως Γενικός Πρόξενος στην Αθήνα, με δικαιοδοσία σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Θοδωρής Κυριακού

Του Νικόλα Βαφειάδη

Η Σιγκαπούρη, η νησιωτική πόλη-κράτος της νοτιοανατολικής Ασίας, με τους 5,5 εκατομμύρια κατοίκους, την ισχυρή της οικονομία και το υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα, που τα επιτεύγματά της σε όλους τους τομείς εντυπωσιάζουν, επέλεξε στο πρόσωπο του Θοδωρή Κυριακού τον ιδανικό εκπρόσωπό της στη χώρα μας.

Σε σχετικό δημοσίευμα της μεγαλύτερης εφημερίδας της Σιγκαπούρης, υπό τον τίτλο «Η Κυβέρνηση της Σιγκαπούρης διορίζει Επίτιμους Γενικούς Προξένους στην Αθήνα και στο Πορτ Μόρεσμπι της Παπούα-Νέας Γουϊνέας» αναφέρεται ότι το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας πιστεύει πως ο διορισμός του Θοδωρή Κυριακού θα ενισχύσει περαιτέρω τους δεσμούς της Σιγκαπούρης με την Ελλάδα. Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ως Επίτιμος Πρόξενος θα υποστηρίξει το έργο του μη εγκατεστημένου Πρέσβη της Σιγκαπούρης στην Ελλάδα, κ. Koh Yong Guan.

Στο βιογραφικό, που δημοσιεύεται στα μέσα ενημέρωσης της Σιγκαπούρης, επισημαίνεται ότι ο 45χρονος Θοδωρής Κυριακού, είναι ο πρόεδρος του «K Group», του μίλου εταιρειών που ανήκει στην οικογένεια Κυριακού, η οποία περιλαμβάνει την παγκόσμια ναυτιλιακή εταιρεία «Athenian Holdings» και τον διεθνή οργανισμό μέσων και ψυχαγωγίας, «Antenna Group».

Ο κ. Κυριακού είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «Raine Holdings», το οποίο διαχειρίζεται τις «Raine Partners» και «Raine Venture Partners», τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια που επικεντρώνονται στην ψυχαγωγία, τα ψηφιακά μέσα και τον αθλητισμό, όπου ο Όμιλος ANTENNA είναι βασικός επενδυτής.

Ο Θοδωρής Κυριακού είναι επίσης μέλος του Board of Advisors του McDonough School of Business του Πανεπιστημίου του Georgetown, μέλος του Advisory Board του Κέντρου Διεθνών Επιχειρήσεων και Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Cambridge και μέλος του Business Advisory Council του Διεθνούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MBA) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως Επίτιμος Γενικός Πρόξενος, ο κ. Κυριακού θα εκτελεί μεταξύ άλλων καθήκοντα εκπροσώπησης και θα διευρύνει την προξενική βοήθεια προς τους πολίτες της Σιγκαπούρης. Ο Πρόεδρος του ΑΝΤΕΝΝΑ είναι επίτιμος πρόξενος και της Πολωνίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λεβαδειακός – Βόλος: Το τρένο… από τη Βοιωτία συνεχίζει χωρία στάση18:53Τροχαίο ατύχημα στο Βόλο - Μοτοσυκλέτα έπεσε στο οδόστρωμα 18:39Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κώστας Αντετοκούνμπο 18:25Λάρισα: Άφησε την τελευταία του πνοή χορεύοντας στην πίστα18:11Λαμία: Φωτιά σε σπίτι - Στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα ηλικιωμένος (βίντεο)17:57ΠΑΣΟΚ: Οι ευρωβουλευτές μας καταψήφισαν τα μέτρα της Mercosur17:43Νετανιάχου: Το Ισραήλ παρακολουθεί στενά την κλιμάκωση των διαδηλώσεων στο Ιράν17:29Επιστροφή ενοικίου: Την Πέμπτη οι τελευταίες καταβολές για το 202517:15"Έκλεισε" στη Λοτζ ο Ντραγκόφσκι - Το ποσό που κερδίζει ο Παναθηναϊκός από την πώλησή του17:01Οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας ενόψει του κύματος ψύχους16:47ΑΕΚ – Μύκονος: Ο αγώνας των ανατροπών…16:33Επτά θετικές εξελίξεις για το περιβάλλον και το κλίμα μέσα στο 202516:19ΑΑΔΕ: Νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής το 202616:05Κορυδαλλός: Συνελήφθη 40χρονος που έπαιζε δυνατά μουσική - Κατασχέθηκαν έξι ηχεία υψηλής ισχύος15:51Ιρανοί στον ΑΝΤ1: Φοβόμαστε για τις οικογένειές μας15:37Ο Ολυμπιακός έκανε το... καθήκον του στην Καρδίτσα (εικόνες)15:23"Ελευθέριος Βενιζέλος": Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες που είχαν στις αποσκευές τους πάνω από 72 κιλά κάνναβης15:09Άνοιξε ο περιφερειακός μετά τις εργασίες για το Fly Over14:55Χαλκιδική: Υποχρεωτικός ο εφοδιασμός των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες14:52Στην Ισπανία αύριο ο Μητσοτάκης - Στην ατζέντα οι εξελίξεις σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή14:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο