LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Ιουλίου 2019 18:00

Κατηγορήθηκε για ασέλγεια, αυτοκτόνησε στο κρατητήριο

Ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για την αυτοκτονία 52χρονου…

φυλακή - κελί

Νεκρός, με αυτοσχέδιο βρόχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από σωλήνα, βρέθηκε 52χρονος αλλοδαπός στα κρατητήρια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.  Είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία 41χρονης για ασελγείς πράξεις…

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ελευσίνας:  

«Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, από 41χρονη ημεδαπή, ότι ενώ βρισκόταν καθισμένη σε τοιχίο επί της οδού Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα, άγνωστο άτομο την πλησίασε και προέβη σε ασελγείς πράξεις. Τότε η 41χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο με ποδήλατο.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διενέργησαν αναζητήσεις του δράστη και λίγο αργότερα προσήχθη στη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας ένας 52χρονος αλλοδαπός ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, ανήλικη μαθήτρια συνοδεία του κηδεμόνα της κλήθηκε στη Λιμενική Αρχή όπου αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος είχε προβεί σε ανάλογες πράξεις την 18/07/2019 επί της οδού Αγαθούς στην Ελευσίνα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μαχαίρι που ευρέθη εντός μίας μαύρης τσάντας που κατείχε ο δράστης, καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε ως όχημα διαφυγής. Επίσης παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική Πραγματογνωμοσύνη για την παθούσα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και πραγματοποιήθηκε λήψη γενετικού υλικού από τον δράστη.

Πρωινές ώρες σήμερα, όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εισήλθαν στο χώρο προσωρινής κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για να παραλάβουν τον 52χρονο προκειμένου προσαχθεί κατά την αυτόφωρη διαδικασία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του στην τουαλέτα εντός του χώρου προσωρινής κράτησης , έχοντας αυτοσχέδιο βρόχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από επιτοίχιο σωλήνα.

Άμεσα ο 52χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Σεπτεμβρίου08:38Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης08:23Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:09Μελόνι: Διάβασα πολλά απάνθρωπα και τρομακτικά σχόλια μετά την δολοφονία του Τσάρλι Κερκ23:59Πλατεία Συντάγματος: Επεισόδιο μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων23:45Γαλλία: Αποσύρθηκε η κατάργηση των δυο αργιών23:31Ντεμπούτο με νίκη για τον Χιμένεθ, 2-1 με ανατροπή ο Άρης στο Περιστέρι23:16Η Ρουμανία ανακοίνωσε παραβίαση του εναερίου χώρου της από drone23:02Super League: Έκανε «σεφτέ» ο Βόλος, 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο22:48Eurovision: Και δεύτερη χώρα απειλεί με μποϊκοτάζ αν συμμετάσχει το Ισραήλ22:34Φθιώτιδα: Κατάπιε ναρκωτικά μπροστά στους αστυνομικούς22:19Ανδρουλάκης: Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος22:05Αρχαία Ολυμπία: Οριοθετημένη η φωτιά σε ορεινή δασική έκταση21:49Θεσσαλονίκη: Αλιευτικό σκάφος με πέντε επιβάτες προσέκρουσε σε βράχια στον Θερμαϊκό21:21Missing Alert για την εξαφάνιση ανηλίκων21:07Ουκρανική επίθεση κατά ρωσικού συμπλέγματος διυλιστηρίων20:52Αταμάν για την ανάρτηση “χωρίς έλεος”: Απολύθηκε αυτός που την έκανε20:38Θεσσαλονίκη: Ανήλικη εκδιδόταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής-Συνελήφθη 30χρονος για ασελγείς πράξεις20:23Super League: Ξέσπασε στο δεύτερο ο Ολυμπιακός, 5-0 τον Πανσερραϊκό20:09Αταμάν: Αν είμαι σε τελικό, θα κερδίσω. Είμαι ο κορυφαίος προπονητής της δεκαετίας στην Ευρώπη19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο