LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 29 Ιουλίου 2019 15:50

Τιμωρήθηκε ο Κυτέας για τα ρατσιστικά σχόλια στον Καραλή

Ποια ποινή του επιβλήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ.

Βελιγράδι - Στίβος - Εμμανουήλ Καραλής

Ο ΣΕΓΑΣ τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού ενός έτους με αναστολή τον προπονητή Δημήτρη Κυτέα, τον οποίο είχε καταγγείλει ο Εμμανουήλ Καραλής για ρατσιστική συμπεριφορά τον περασμένο Μάιο. Η δικαστική επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες και τους κανονισμούς εισηγήθηκε ποινή αποκλεισμού έξι μηνών για τον έμπειρο ομοσπονδιακό προπονητή, ποινή που το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ αύξησε σε ένα χρόνο με αναστολή.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για την απόφαση: 

«Στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ συζητήθηκε η απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής για την καταγγελία του αθλητή Εμμανουήλ Καραλή σε βάρος του προπονητή Δημήτρη Κυτέα.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της η Δικαστική Επιτροπή, αφού άκουσε τις δύο πλευρές και εξέτασε τις καταθέσεις των μαρτύρων, έκρινε ομόφωνα ότι ο Δημήτρης Κυτέας παραβίασε το άρθρο 41 του Καταστατικού του ΣΕΓΑΣ επιδεικνύοντας συμπεριφορά αντίθετη προς τις αρχές του Ολυμπισμού, του Αθλητισμού και του Φιλάθλου Πνεύματος και τους Κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ και της IAAF και του επέβαλλε την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και συμμετοχής στις εκδηλώσεις του ΣΕΓΑΣ για έξι (6) μήνες. Λαμβανομένων υπ' όψιν των συνθηκών υπό τις οποίες ετελέσθη το παράπτωμα, της ιδιότητος των εμπλεκομένων και του γεγονότος ότι ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής και με το υπόμνημά του ο Δημήτρης Κυτέας εδήλωσε ότι εκτιμά και σέβεται τον αθλητή Εμμ. Καραλή, η Δικαστική Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση αναστολής εκτέλεσης της επιβληθείσης ποινής επί τρία (3) έτη, κατά την διάρκεια των οποίων αν ο τιμωρούμενος υποπέσει εκ νέου σε παράπτωμα, θα εκτίσει και την ποινή αυτή.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του, το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ έχει την δυνατότητα μόνο να επικυρώσει ή να επαυξήσει τις ποινές που επιβάλλει η Δικαστική Επιτροπή.

Έτσι, μετά από ενδελεχή συζήτηση το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να επαυξήσει την ποινή σε ένα (1) έτος με αναστολή».

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Καρδίτσας και των ΤρικάλωνΣήμερα 07:31 | Ειδήσεις

Σωματεία και φορείς επισκέπτονται καθημερινά τους αγρότες στα μπλόκα για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Τι καιρό θα κάνει την ΤετάρτηΧθες 16:18 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου.

Τροχαίο στην Άρτα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος οδηγός του φορτηγού (βίντεο)Χθες 22:29 | Ειδήσεις

Στο σημείο χρειάστηκε να μεταβεί γερανοφόρο όχημα,  για  να  επαναφέρει σε ορθή θέση το φορτηγό και να ακολουθήσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Νέες προκλητικές δηλώσεις Φιντάν - Η σκληρή απάντηση της ΑθήναςΧθες 22:30 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τον Φιντάν, στόχος της Άγκυρας παραμένει η μετατροπή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου «σε περιοχή σταθερότητας και ευημερίας», κάτι που –όπως είπε– αποτελεί «ξεκάθαρη βούληση του Προέδρου» της Τουρκίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Παραμένουν στα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της Δυτικής Ελλάδας07:52Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων07:38Γαλλία: Ύποπτα ντρόουν έκαναν τρεις εμφανίσεις πάνω από βαση των υπηρεσιών πληροφοριών του γαλλικού στρατού 07:24Παναθηναϊκός: Ο Λαφόν κλήθηκε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 07:10Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Κλείδωσαν σε εργοστάσιο παράτυπους μετανάστες και τους εκβίαζαν – Στη φυλακή δύο άτομα06:56Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 10 Δεκεμβρίου06:42Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ θα έχουν σύντομα τα βελτιωμένα έγγραφα του ειρηνευτικού σχεδίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Missing alert για την εξαφάνιση 62χρονου 23:59Πιερρακάκης: Η αποκατάσταση των πληγέντων στο Μάτι και τη Μάνδρα ενισχύει την αξιοπιστία του κράτους23:48Θεσσαλονίκη: Πτώση άνδρα που πραγματοποιούσε εργασίες σε σκεπή - Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού (βίντεο)23:40Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας της Αλγερίας Αχμέντ Ατάφ την Τετάρτη23:32Διορία "μερικών ημερών" δίνει ο Τραμπ στον Ζελένσκι να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο23:24Λάρισα: Στο νοσοκομείο ανήλικη λόγω μέθης23:16Πηγές ΕΛ.ΑΣ.: Δεν χρησιμοποιούμε πλαστικές σφαίρες23:06Δένδιας: Αναγκαιότητα επιβίωσης για την Ελλάδα οι ριζικές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις22:56Τροχαίο στην Άρτα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος οδηγός του φορτηγού (βίντεο)22:48Νέες προκλητικές δηλώσεις Φιντάν - Η σκληρή απάντηση της Αθήνας22:40Ουκρανία: "Έτοιμος για εκλογές" ο Ζελένσκι - Τι ζητάει από τους συμμάχους22:32"Οσμή σκανδάλου" ΟΠΕΚΕΠΕ στην Εύβοια: Ψάχνουν πού πήγαν 6,5 εκατ. ευρώ22:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο