Βίντεο σοκ: Εν ψυχρώ δολοφονία γυναίκας σε παιδική χαρά
Μπροστά στην κόρη της και δεκάδες άλλα παιδιά που έπαιζαν σε παιδική χαρά, σε προάστιο της Μόσχας, μαχαιρώθηκε μία γυναίκα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ζηλιάρης πρώην σύντροφός της την μαχαίρωσε στη γεμάτη με κόσμο παιδική χαρά.
Ο 38χρονος δράστης περπάτησε εντελώς ψύχραιμος προς την 27χρονη πρώην του, η οποία καθόταν σε παγκάκι, την χαστούκισε και μετά της κατάφερε 20 μαχαιριές.
Στο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφηκε η εν ψυχρώ δολοφονία, φαίνονται τα παιδιά να τρέχουν να φύγουν μακριά από το σημείο, ενώ γονείς που καταλαβαίνουν τι γίνεται, αρπάζουν τα δικά τους και φεύγουν.
Η 27χρονη, που καθόταν στο παγκάκι κι έβλεπε την 5χρονη κόρη της να παίζει, προσπάθησε απεγνωσμένα να αμυνθεί, όμως δεν τα κατάφερε και σωριάστηκε νεκρή στο έδαφος.
Σύμφωνα με τις Αρχές, υπέκυψε στα τραύματά της επί τόπου.
Η 5χρονη κόρη του θύματος υπέστη σοκ από τη δολοφονία της μητέρας της, της οποίας υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας.
«Ήρθε κατευθείαν για να την σκοτώσει», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.
Αμέσως μετά το έγκλημα, ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.
Το θύμα είχε πρόσφατα μετακομίσει στην περιοχή, για να κάνει μια νέα αρχή, μετά τον χωρισμό με τον δολοφόνο της.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ρωσικά Μέσα, η γυναίκα ήταν ανύπαντρη μητέρα.