LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 26 Ιουλίου 2019 18:15

CEO Initiative: Έρχεται στην Ελλάδα το φόρουμ των εταιρικών ηγετών

Στόχος του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, με εξέχοντες ομιλητές, είναι η «δημιουργία» ενός βιώσιμου και πιο δίκαιου κόσμου.

CEO Initiative - Furtune

Το Fortune Greece και η εταιρεία επικοινωνίας Tsomokosξεκινούν μια δυναμική συνεργασία στο πλαίσιο της διοργάνωσης του συνεδρίου CEO INITIATIVE, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στην Αθήνα. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαίοι επιχειρηματίες, επικεφαλής εταιρειών, ηγέτες μη κερδοσκοπικών οργανισμών, μαζί με influencers από όλο τον κόσμο και θεσμικούς εκπροσώπους από την Πολιτεία.

Το CEO INITIATIVE είναι μια μοναδική πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Fortune στην Αμερική, μετά από την ιστορική συνάντηση εκατό CEOs με τον Πάπα Φραγκίσκο. Το φόρουμ επικεντρώνεται στους τρόπους με τους οποίους ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία ενός βιώσιμου και πιο δίκαιου κόσμου. Απέναντι σε διαρκώς αυξανόμενες προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή, η παγκόσμια κρίση θεσμών και αξιών και το ζήτημα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, οι επιχειρήσεις καλούνται να μετασχηματιστούν και να αναλάβουν τον ρόλο ευθύνης που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία.

Σύμφωνα με την Brand Manager του Fortune  Greece, Αναστασία Παρετζόγλου, «Ζούμε σε μια εποχή όπου όλα αλλάζουν ραγδαία. Δεν υπάρχουν σταθερές και την κατάσταση εντείνουν η κλιματική αλλαγή, η γεωπολιτική αστάθεια, οι μεταναστευτικές ροές, η διατάραξη της ειρήνης. Σε αυτή την «κινούμενη άμμο», οι επιχειρήσεις καλούνται να παίξουν ηγετικό ρόλο και να αναλάβουν ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Το CEO INITIATIVE προσφέρει μια ιστορική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο στον 21ο αιώνα».

CEO Initiative - Furtune

O Γιάννης Θωμάτος, Αντιπρόεδρος της εταιρείας «Tsomokos», αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε συνεργασία με το Fortune, υποστηρίζουμε και ενισχύουμε τη σημαντική συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο σήμερα οι επιχειρήσεις οδηγούν τον εαυτό τους, τους εργαζομένους τους και την κοινωνία προς το μέλλον. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε στην ατζέντα και να γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών διακυβέρνησης από τις εταιρείες, καθώς και την ορθότητα των επιλογών αυτών με όρους βιωσιμότητας και συμπερίληψης».

Info

Το FORTUNE CEO Initiative είναι ένα φόρουμ για εταιρικούς ηγέτες, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων στο πλαίσιο της κεντρικής επιχειρηματικής τους στρατηγικής. H πλατφόρμα του CEO Initiative θέτει τις βάσεις, ώστε τα πιο ενεργά μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα να δημιουργήσουν ένα δυναμικό δίκτυο, που θα αποτελείται από μέλη με μοναδικά προνόμια, με δυνατότητα networking σε υψηλό επίπεδο και συμμετοχή gratis σε κορυφαίες εκδηλώσεις. 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊόΣήμερα 07:57 | Ειδήσεις

Παγκόσμια, «τεράστια ανησυχία» για την μετάδοση της γρίπης των πτηνών

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο