LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Ιουλίου 2019 22:19

Μάνα “έστησε” τον βιασμό της 6χρονης κόρης της από τον πατέρα και τους φίλους του

Οι άτυχοι άνδρες, που διασύρθηκαν στο Πανελλήνιο, έμειναν 17 μήνες στην φυλακή, ενώ ήταν αθώοι.

Ανήλικο - κακοποίηση

Ομόφωνα αθώοι κηρύχθηκαν τέσσερις άνδρες που παραπέμφθηκαν στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού, σε περιοχή της Πιερίας. Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από τις τοπικές διωκτικές Αρχές, ύστερα από καταγγελία της ανήλικης και της μητέρας της, ενώ μεταξύ αυτών που κατηγορήθηκαν ήταν ο πατέρας και σύζυγος των καταγγελλουσών.

Το δικαστήριο, αποτελούμενο από τακτικούς και λαϊκούς δικαστές, υιοθέτησε την αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία χαρακτήρισε αβάσιμη την καταγγελία, κάνοντας λόγο για υπόθεση που «ενορχηστρώθηκε» από τη μητέρα για προσωπικούς λόγους.

Εκφωνώντας την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο πρόεδρός του ζήτησε συγγνώμη από τους κατηγορούμενους και τους συγγενείς τους «για την ταλαιπωρία που υπέστησαν» όλο το προηγούμενο διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τέσσερις αθωωθέντες -συγγενείς, φίλοι και γνωστοί μεταξύ τους- είχαν προφυλακιστεί μετά την απολογία τους τον περυσινό Μάρτιο, συμπληρώνοντας 17 μήνες εγκλεισμού. Μετά την παμψηφεί αθωωτική απόφαση, προτίθενται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας αποζημιώσεις για όσο καιρό παρέμειναν προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές.

Στις απολογίες τους υποστήριξαν ότι τα όσα καταγγέλθηκαν εις βάρος τους ήταν ψευδή, κάνοντας λόγο για «μυθεύματα». Η αποδεικτική διαδικασία έφερε στην επιφάνεια προβλήματα που αντιμετώπιζαν στον έγγαμο βίο τους οι γονείς της ανήλικης. Το ηλικίας 17 ετών, σήμερα, κορίτσι, είχε καταγγείλει επίσης ότι έπεσε θύμα του επικίνδυνου διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα», ενώ την περίοδο του εγκλεισμού των κατηγορουμένων κατήγγειλε τους ίδιους ως δράστες υποτιθέμενων ανθρωποκτονιών με θύματα αλλοδαπές γυναίκες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η τελευταία καταγγελία, μάλιστα, προκάλεσε αστυνομικές έρευνες σε χωράφια που η ανήλικη υπέδειξε ότι δήθεν ετάφησαν τα θύματα, αλλά δεν εντοπίστηκε κάτι επιλήψιμο και έτσι η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο