LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Ιουλίου 2019 14:43

“Παρέα” είχε ρημάξει αυτοκίνητα στα νότια προάστια (εικόνες)

Δεν είχαν αφήσει αυτοκίνητο για αυτοκίνητο στην περιοχή. Πώς δρούσε 28χρονος και οι συνεργοί του….

Ληστείες - κλοπιμαία

Δικογραφία σε βάρος 28χρονου αλλοδαπού, για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, από τις αρχές του μηνός Ιουνίου, διέπραττε συστηματικά κλοπές από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, σε περιοχές των νοτίων προαστίων.

Ως προς τον τρόπο δράσης, κινούμενοι πρωινές και μεσημβρινές ώρες, στις προαναφερόμενες περιοχές, εντόπιζαν σταθμευμένα οχήματα και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου παραβίαζαν τα παράθυρα και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους τσάντες, πορτοφόλια, χρηματικά ποσά, τραπεζικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι κατά την εγκληματική τους δράση χρησιμοποιούσαν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, τα οποία μίσθωναν με τη χρήση πλαστών εγγράφων (ταυτότητες και δίπλωμα), προκειμένου να δυσχεράνουν την ταυτοποίησή τους.

Μετά τις κλοπές, διέθεταν άμεσα τα κλοπιμαία σε τρίτους, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Ληστείες - κλοπιμαία

Από την έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσάντες, σακίδια, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, drone, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 13 περιπτώσεις κλοπών.

Επιπρόσθετα, ο 28χρονος αλλοδαπός στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη Χώρα μας και σε βάρος του θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο