LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 22 Ιουλίου 2019 06:55

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Καλή εβδομάδα σε όλους, που αν μη τι άλλο διαφαίνεται πιο ήρεμη από την προηγούμενη, αφού πέραν του ότι δεν έχει εκλείψεις, δεν έχει και καμία όψη που να δημιουργεί δυσκολίες.

Ζώδια - αστρολογία

Κριός: Η αναστάτωση, το άγχος και ο φόβος που μπορεί να σου προκάλεσαν κάποιες σκέψεις το προηγούμενο διάστημα ή ακόμα και τα σενάρια για το παρακάτω της ζωής σου μπορούν σιγά σιγά να εκλογικευτούν και να αρχίσουν να παίρνουν πιο πραγματικές διαστάσεις. Με το να σκέφτεσαι το αύριο και τις συνέπειες που θα έχουν οι επιλογές σου ή το παρελθόν και την τόλμη που μπορεί να σε διακατείχε χάνεις την επαφή σου με το παρόν. Δες λοιπόν τι θες, θυμήσου πόσο δυνατός έχεις υπάρξει και φτιάξε το καλύτερο δυνατό μέλλον.

Ταύρος: Δε χρειάζεται να το προσπαθήσεις και πολύ σήμερα, αφού τα πράγματα δίνουν την αίσθηση ότι ρέουν λίγο από μόνα τους. Έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς λίγο πιο μεγαλόπνοα σχέδια και ταυτόχρονα να συναναστραφείς με κόσμο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να τα κυνηγήσεις με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Επίσης, επειδή σήμερα μπορείς να αξιοποιήσεις το μυαλό σου και τις δυνατότητες του λόγου σου, ίσως είναι καλή ιδέα να βάλεις στο τραπέζι κάποια πράγματα που για να τα κερδίσεις απαιτείται οι παραπάνω δεξιότητες να δουλεύουν στο φουλ.

Δίδυμοι: Η σημερινή μέρα σου δίνει την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση ισορροπίας που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να αποτινάξεις από πάνω σου την πίεση της προηγούμενης εβδομάδας και να καταφέρεις να βάλεις και πάλι τη ζωή σου σε μια ρότα με πιο κανονικούς ρυθμούς. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσουν και σημαντικοί άνθρωποι που σε εκτιμούν, σε εμπιστεύονται και ξέρουν τις δυνατότητες σου. Και για να σε φτιάξω ακόμα περισσότερο, μπορεί να προκύψει και μια θετική εξέλιξη στον πολύπαθο τομέα των οικονομικών σου.

Καρκίνος: «Ο γέγονε, γέγονε…!» και σε απλά ελληνικά, ό,τι έγινε, έγινε… Ξεκινάει μια καινούργια εβδομάδα και μάλιστα με τρόπο που μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για νέα και μάλιστα πολύ θετικά δεδομένα στη ζωή σου. Μπορεί το ψυχολογικό σκάψιμο και η μαυρίλα που προηγήθηκε να σου έβαλε στο μυαλό ακόμα και τις πιο αρνητικές σκέψεις, ωστόσο ξέρεις πολύ καλά ότι μετά τον κατακλυσμό βγαίνει το ουράνιο τόξο και αυτή τη στιγμή μπορείς να «ξεχυθείς στα λιβάδια» και να αρχίσεις να κυνηγάς τα «θέλω» σου. 

Λέων: Μια εβδομάδα που τα φώτα πέφτουν πάνω σου είναι πάντα καλύτερη από μία που δεν είναι, άρα ούτως ή άλλως τα νέα είναι καλά, μιας και από αύριο ξεκινάνε τα γενέθλια σας. Για την ώρα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να ολοκληρώσετε είτε κάποια πράγματα στον επαγγελματικό τομέα και να προχωρήσετε σε συζητήσεις που μπορεί στο μέλλον να αποδειχτούν κρίσιμες (με τη θετική έννοια) για τα οικονομικά σας. Καλή μέρα όμως η σημερινή και για τα ερωτικά που βρίσκεται τρόπο να πάρετε αυτό που θέλετε.

Παρθένος: Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει πολύ δυναμικά, αφού υπάρχει καλό τάιμινγκ, καλός συγχρονισμός. Αυτό που θέλετε εσείς μπορεί να το θέλει και το ταίρι σας, επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για να επικοινωνήσετε και να κάνετε κάποια σχέδια από κοινού. Όμως και μόνοι να είστε υπάρχουν άνθρωποι που φαίνεται να ταιριάζουν τα χνώτα σας και μαζί τους μπορείτε αφενός να περάσετε καλά ή να κανονίσετε διακοπές και άλλα τέτοια κι αφετέρου να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να διεκδικήσετε κοινά συμφέροντα.

Ζυγός: Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορείς στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες. Θα έχεις την διάθεση και την υπομονή να λειτουργήσεις αρμονικά και με οργάνωση, γεγονός που θα σου δώσει τη δυνατότητα να απαλλαγείς από τα βάρη κάποιων υποθέσεων που μπορεί να έχουν τραβήξει καιρό και που το προηγούμενο διάστημα δε σε άφηναν να ανασάνεις. Παράλληλα, μέσα από τις πράξεις σου αποκαθίστανται και σχέσεις με ανθρώπους που περίμεναν από σένα περισσότερα.

Σκορπιός: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχεις την ευκαιρία να πιάσεις κάποια σημαντικά για την καθημερινότητα σου ζητήματα απ’ την αρχή. Μια σχέση που δε λειτουργεί, προβλήματα στην επικοινωνία σου με κάποια άτομα που θεωρείς ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε ή ακόμα και κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να φύγουν από τη μέση κάποιες διαφορές που μπορεί να υπάρχουν απαιτούν πρωτοβουλίες. Κι αυτές ακριβώς έχεις σκοπό να αναλάβεις σήμερα.

Τοξότης: Με τη βδομάδα να ξεκινάει όμορφα θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις κοντά σε κάποιους ανθρώπους και να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις που για σένα είναι σημαντικές. Μόνο που για να γίνουν τα παραπάνω θα χρειαστεί να ειπωθούν πράγματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσες να ξεστομίσεις, φοβούμενος τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς ή να αποκαλυφθούν μυστικά που όσο υπάρχουν ανάμεσα σας θα αποτελούν πάντα ένα βραχνά που θα επηρεάζει την ποιότητα της σχέσης.

Αιγόκερως: Με τη Σελήνη στους Ιχθείς να τριγωνίζει τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή απέναντι σου οι συζητήσεις σήμερα δίνουν και παίρνουν. Είναι μια πολύ σημαντική μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορέσεις να βρεις λύσεις για πολύ σημαντικά θέματα, κυρίως παίρνοντας ιδέες από ανθρώπους που θεωρείς ότι αντιλαμβάνονται τις καταστάσεις διαισθητικά, παρά που έχουν εμπειρία πάνω σε αντίστοιχα θέματα. Μάλιστα μια νέα γνωριμία σήμερα μπορεί να φέρει στη ζωή σου ένα σύντροφο ή ένα φίλο με τον οποίο νιώθεις ότι επικοινωνείτε σε άλλο επίπεδο.

Υδροχόος: Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει αποφασισμένο να κάνεις πράξη τις απαραίτητες αλλαγές για να γίνει η ζωή σου όπως τη φαντάζεσαι και να απαλλαγείς από καταστάσεις που δε σε ευχαριστούν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βρίσκεις το θάρρος να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες στη δουλειά σου ή ότι κάνεις κάποιες αγορές που σε βοηθούν να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου. Από την άλλη όμως μπορείς να κάνεις και κάτι καλό για την υγεία και το σώμα σου, όπως άσκηση ή να κόψεις κάποια κακιά συνήθεια.

Ιχθείς: Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη από το ζώδιο σου να τριγωνίζει τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Καρκίνο και αυτό είναι πολύ καλό, αφού σου δημιουργεί την πεποίθηση ότι ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις τι χρειάζεσαι και ο μόνος τρόπος για να δεις αν μπορείς να το αποκτήσεις είναι να προσπαθήσεις. Είναι όμως πολύ καλή όψη και για τα ερωτικά σου, αφού αφήνεις τους υπαινιγμούς και τα νάζια και εκφράζεις ξεκάθαρα και τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου.

Πηγή: Astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: η Ευρώπη υψώνει διπλωματικά τείχη απέναντι στην τουρκική προκλητικότηταΣήμερα 16:55 | Ειδήσεις

Βέβαιος για την έμπρακτη στήριξη των Ευρωπαίων ηγετών στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής.

Κασιμάτη: ατυχής αστεϊσμός η αναφορά μου “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”Σήμερα 14:45 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε διορθωτική δήλωση της. Μήνυση εναντίον της καταθέτουν οι αστυνομικοί. Σάλος και από την δήλωση του Γιάννη Μπαλάφα για την Πάολα...

Ο καθηγητής κιθάρας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου (εικόνες)Σήμερα 16:05 | Ειδήσεις

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία της ταυτότητας του και φωτογραφίες του.

Χωρίς όριο ηλικίας για τα ΑμεΑ το κοινωνικό μέρισμαΣήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Δεν θα υπάρχει ηλικιακό κριτήριο για τα άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με το περιεχόμενο της ΚΥΑ που υπογράφηκε σήμερα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παίζουν πόλεμο” οι Τούρκοι στο Αιγαίο19:06Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Γι΄ αυτό δεν “βγήκαν” στην τηλεόραση οι “Άγαμοι Θύται” (βίντεο)18:53Πρόεδρος Βουλής Λιβύης: παράνομη και απορριπτέα η συμφωνία με την Τουρκία18:40Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα ΜΑΤ στις 4 Δεκεμβρίου18:27Χωρίς όριο ηλικίας για τα ΑμεΑ το κοινωνικό μέρισμα18:14Πάιατ: τα κατοικημένα νησιά έχουν θαλάσσιες ζώνες 18:01Αντικαπνιστικός νόμος: Πελάτες βγαίνουν για τσιγάρο και γίνονται “καπνός”17:48Ο καιρός για τους αγρότες17:35Λαγκάρντ: εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της Ελλάδας σε ανάπτυξη και πλεονάσματα17:23Διπλωματικές πηγές: H Τουρκία εκβίασε τη Λιβύη για να υπογράψει τη συμφωνία17:10Μητσοτάκης: η Ευρώπη υψώνει διπλωματικά τείχη απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα16:57“Διδώ”: υπερθέαμα από κεραυνούς στην Σάμο (εικόνες)16:44Πέθανε ο “Big Bird” του Sesame Street16:31Τσίπρας: κυρώσεις στην Τουρκία για να μη χρειαστούν δράσεις πέραν της διπλωματίας16:20Ο καθηγητής κιθάρας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου (εικόνες)16:08Absolut Eros Edition: γιόρτασε την αγάπη με το άλλο σου μισό!15:55Γεννηματά: Αρκετά πια με την ανοχή στον Ερντογάν15:46Ευρωπαϊκή Πίστη: Βράβευση των αριστούχων νεοεισαχθέντων φοιτητών του ΕΚΠΑ15:33Γρίπη: άλλοι δύο ασθενείς στην Εντατική15:21Έλλη Κοκκίνου: Το “διάλειμμα” από τις μεγάλες πίστες και ο μονάκριβος γιος της (βίντεο)15:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο