LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 20 Ιουλίου 2019 11:17

Έγκυος κατέφυγε σε αστυνομικό τμήμα για να γλυτώσει και της έκοψαν… κλήση!

Πως περιγράφει η γυναίκα το απίθανο περιστατικό και τον …ανένδοτο Διοικητή του ΑΤ.

Αστυνομία - περιπολικό - πρωί

Συνέβη και αυτό. Μια γυναίκα σε κατάσταση εγκυμοσύνης για να γλυτώσει από τον σύντροφό της που την ζήλευε παθολογικά, αναγκάστηκε κάποια στιγμή στην προσπάθειά της να αποφύγει τον διώκτη της που την ακολουθούσε με αυτοκίνητο, και μπήκε ανάποδα σε έναν δρόμο που οδηγούσε στο αστυνομικό τμήμα Πετρούπολης όπου και σχεδίαζε να καταφύγει.

Όντως πάρκαρε το αυτοκίνητό της μπροστά από το ΑΤ και έτρεξε να μπει στο κτήριο της Αστυνομίας. Ο φρουρός την σταμάτησε, αρνήθηκε να την ακούσει και στη συνέχεια της έκοψαν κλήση για παράβαση του ΚΟΚ. Σαν να μην έφτανε αυτό της πήραν και τις πινακίδες. Σύμφωνα με τον ιστότοπο zoygkla.g, η γυναίκα δεν το έβαλε κάτω. Απαίτησε και μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του συντρόφου της. Εκεί οι αστυνομικοί σήκωσαν τα χέρια ψηλά, ήταν άλλωστε υποχρεωμένοι από τον νόμο και συνέλαβαν τον ζηλιάρη σύντροφο και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο.

Η ταλαιπωρημένη γυναίκα, ανέβηκε στον διοικητή του τμήματος για να της σβήσει την κλήση, να της επιστρέψει τις πινακίδες και κυρίως να της διαγράψει το πρόστιμο των 100 ευρώ που της είχε επιβληθεί. Ανένδοτος ο διοικητής, αρνήθηκε να την διευκολύνει.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο