LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 18 Ιουλίου 2019 06:48

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης

Ο Ερμής σήμερα κινείται "ανάποδα" στην πρώτη μοίρα του Λέοντα και ετοιμάζεται για τον Καρκίνο ξυπνώντας μνήμες που είτε μας συγκινούν, είτε μας ευχαριστούν, είτε μας δυσαρεστούν...

Ζώδια - αστρολογία

ΚριόςΟ Ερμής ανάδρομος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Καρκίνο επαναφέροντας στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις που φάνηκε, αν όχι να κλείνουν, σίγουρα να καταλαγιάζουν. Από την άλλη υπάρχει δυσκολία στη συνεννόηση, γεγονός που δυσχεραίνει επιπλέον την αντιμετώπιση τους. Και στον επαγγελματικό τομέα όμως τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Τα νεύρα σπάνε δι' ασήμαντον αφορμή και τα λάθη γίνονται ευκολότερα.

ΤαύροςΟ πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, επιστρέφει, αυτή τη φορά ανάδρομος, στον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας γεγονός που δημιουργεί παρεξηγήσεις. Άλλα λέτε, άλλα καταλαβαίνουν και τούμπαλιν, επομένως οι παρεξηγήσεις είναι φυσική απόρροια. Θα πρέπει να είστε προσεκτική τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Αυγούστου, γιατί πάνω σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να πείτε λόγια που αν είχατε αυτοέλεγχο δε θα τα λέγατε.

ΔίδυμοιΟ κυβερνήτης σας ο Ερμής επιστρέφει στον Καρκίνο, αυτή τη φορά ως ανάδρομος, για να σας προβληματίσει σχετικά με το κατά πόσο η αδυναμία σας να βάλετε κάποια όρια σε κάποια σχέση σας, είτε συναισθηματική, είτε ακόμα κι αν μιλάμε για σχέση γονέα- παιδιού. Και το θέμα δεν είναι να τα σκεφτείτε απλά, αλλά να διεκδικήσετε τη σωστή τήρηση τους. Από την άλλη προκύπτουν και οικονομικά θέματα, όμως το καλό αυτής της περιόδου είναι ότι μπορείτε να διεκδικήσετε και κάποια χρωστούμενα.

ΚαρκίνοςΟ Ερμής ετοιμάζει τα μπαγκάζια του και ετοιμάζεται να σας επισκεφτεί και πάλι, αρχικά ανάδρομος μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Η έλλειψη συνεννόησης είναι σίγουρα ένα από τα σημαντικά προβλήματα που θα πρέπει να προσπελάσετε, όμως από την άλλη όμως η άλλη όψη του νομίσματος μιλάει για ανθρώπους που μπορεί να ξανάρθουν στη ζωή σας μετά από καιρό και για παρεξηγήσεις του παρελθόντος που μπορεί να επιλυθούν. Επίσης ευνοϊκή η περίοδος αυτή για να επανεξετάσετε σχέδια και αποφάσεις.

ΛέωνΕρμή πάλι από Αύγουστο εσείς, αφού το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται ανάδρομος στον Καρκίνο. Αρχικά, καλά θα κάνετε να προσέχετε τα πράγματα σας - πορτοφόλια, κινητά κλπ από πιθανές κλοπές, απώλειες και αλλά τέτοια. Κατά δεύτερον, είναι πολύ πιθανόν να βγουν στο προσκήνιο κουτσομπολιά τα οποία είτε έχετε δεχτεί, είτε έχετε κάνει,  γι' αυτό αν έχετε λερωμένη τη φωλιά σας, το νου σας. Τέλος, το βασικότερο είναι ότι κάποια ψυχολογικά θέματα που εντείνονται και ίσως σας απομονώσουν.

ΠαρθένοςΟ κυβερνήτης σας, Ερμής, ως ανάδρομος αυτή τη φορά, επανέρχεται στον Καρκίνο και ειδικά αν είστε σε σχέση σας βάζει σε μια διαδικασία όπου επανεξετάζετε τα κοινά όνειρα που μπορεί να κάνετε. Από τα πιο μεγαλεπήβολα, μέχρι και το πως θα περάσετε το υπόλοιπο καλοκαίρι. Από την άλλη μπορεί να αναθεωρήσετε και κάποια πιο προσωπικά σχέδια, ενώ από τα θετικά της περιόδου είναι το ενδεχόμενο να επανέλθουν στη ζωή σας αγαπημένοι φίλοι.

ΖυγόςΜε τον Ερμή να επιστρέφει στον Καρκίνο επιστρέφουν μαζί και μια σειρά από υποχρεώσεις, εκκρεμότητες, συναντήσεις και συζητήσεις που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να είχαν μπει στον πάγο. Οι σχέσεις σας με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με τα αφεντικά κρύβουν άγχος και ανησυχία,  που όμως ειδικά αυτές τις μέρες δε θα πρέπει να σας τρομάζουν. Ίσως μάλιστα είναι μια καλή ευκαιρία να επαναφέρετε κάποιες διεκδικήσεις σας.

ΣκορπιόςΟ πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής επιστρέφει, αυτή τη φορά ανάδρομος, στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα ταξίδια, γεγονός που καθιστά δύσκολο το να αποφύγετε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις ή καθυστερήσεις στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίζεστε σωστά και να διπλοτσεκάρετε ότι έχετε κάνει ότι απαιτείται. Προσεκτικοί και όσον αφορά στην τήρηση του νόμου, γιατί οι παρανομίες κοστίζουν. 

ΤοξότηςΜε τον Ερμή να επιστρέφει στον Καρκίνο, αυτή τη φορά ως ανάδρομος, θα προκύψουν γεγονότα που θα σας ξυπνήσουν την ανάγκη να αναθεωρήσετε κάποιους όρους που διέπουν τη σχέση σας. Ακόμα κι αν μιλάμε για το σεξ στο γάμο, υπάρχει ανάγκη να πειραματιστείτε με νέες πρακτικές, νέα σενάρια και οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να το απολαύσετε περισσότερο. Αποφύγετε όμως συζητήσεις και κυρίως υπογραφές αν μιλάμε για οικονομικού  ενδιαφέροντος θέματα.

ΑιγόκερωςΟ Ερμής ξανά απέναντι σου, αυτή τη φορά όμως ανάδρομος. Το "θετικό" που μπορεί να δώσει η συγκεκριμένη συγκυρία είναι η ευκαιρία για επανασύνδεση σε μια σχέση που ο εγωισμός και η ζήλεια δεν της επέτρεψαν να βγάλει τις πιο θετικές πλευρές της. Θα χρειαστεί να δοθούν εξηγήσεις εκατέρωθεν, μόνο που σε κάθε πιθανό σενάριο που περιέχει ξεκαθαρίσματα το επόμενο διάστημα θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή για να πετύχουν και αυτοσυγκράτηση για να μην πείτε πράγματα που θα θελήσετε να πάρετε πίσω σύντομα.

ΥδροχόοςΜε τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, να επιστρέφει ανάδρομος αυτή τη φορά, στον τομέα της καθημερινότητας επικρατεί ένα αίσθημα γκίνιας, αφού τα ατυχή περιστατικά μπορεί να διαδέχονται το ένα το άλλο. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με εργασίες που μπορεί να έχουν να κάνουν με οργανωτικά θέματα και ξεκαθαρίσματα, όπως το ξεκαθάρισμα του γραφείου ή του υπολογιστή σας, γιατί μπορεί με το σωρό να πετάξετε και πράγματα που σας είναι χρήσιμα.

ΙχθείςΟ Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων και μαζί του επιστρέφουν διάφοροι παρατρεχάμενοι διεκδικώντας από την προσοχή σας μέχρι και την καρδιά σας. Ίσως βέβαια κι εσείς οι ίδιοι αναθεωρήσετε για κάποιους χειρισμούς στα ερωτικά σας και θελήσετε να επιδιώξετε κάποια επανασύνδεση. Από την άλλη κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, ειδικά αν έχετε παιδιά, ίσως σας αποσπάσουν από την επίτευξη των στόχων σας.

Πηγή: Astrologos.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37Missing alert για την εξαφάνιση 16χρονης 16:23Αυτοκινητόδρομος Ε65: Πότε παραδίδεται το έργο16:10“Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”: Τι πληρώνεται μέχρι την Παρασκευή15:56Επίδομα Μητρότητας Αυτοαπασχολούμενων - Μητσοτάκης: Άλλη μια δέσμευση που τηρήσαμε15:43Μάντσεστερ: Παιδί “κλέβει” περιπολικό και το οδηγεί (βίντεο ντοκουμέντο)15:29Μέση Ανατολή: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη incognito15:15ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας15:01Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενος για παρενόχληση σε λεωφορείο καταδικάστηκε14:48Κεφαλαλγία: Πότε είναι ανησυχητική;14:34Πάσχα - Δήμος Αθηναίων: δωρεάν δράσεις για παιδιά και μεγάλους14:20Μαρινάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα (βίντεο)14:04Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο