LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 16 Ιουλίου 2019 20:17

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Καραλή

Ένορκες καταθέσεις για ρατσιστική συμπεριφορά του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κυτέα…

Εμμανουήλ Καραλής - άλμα επί κοντώ

Το δρόμο  προς το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ αναμένεται να πάρει η εισήγηση της δικαστικής επιτροπής της ομοσπονδίας όσον αφορά την καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή εναντίον του Δημήτρη Κυτέα.

Οι τέσσερις ένορκες καταθέσεις (μεταξύ των οποίων δύο αθλητριών και ενός αθλητή του στίβου), όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του Sport24.gr, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς Καραλή για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του από τον Κυτέα και σε ορισμένα σημεία σοκάρουν!

O πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατήγγειλε πως επανειλημμένως έχει γίνει δέκτης ρατσιστικών σχολίων του ομοσπονδιακού προπονητή για το χρώμα του δέρματός του και τα όσα ισχυρίζεται, επιβεβαιώνονται και από μαρτυρίες συναθλητών του.

Στις καταθέσεις αυτές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τονίζεται ότι ο Δημήτρης Κυτέας αποκαλεί πάντα με τον χαρακτηρισμό "ο μαύρος" τον Εμμανουήλ Καραλή, χωρίς ποτέ να λέει έστω τ' όνομά του, υπάρχουν άσχημοι χαρακτηρισμοί για τον πατέρα του και τη μητέρα του, ενώ γίνεται λόγος ακόμα για... βουντού, ώστε να κάνει κακό στους ανταγωνιστές του.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ακόμα πως ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει πει πως είναι προσβολή κάποιος να φωτογραφίζεται μαζί με τον Καραλή λόγω του χρώματός του και πως οι μαύροι από τη φύση τους είναι χαζοί! Και αυτά είναι μόνο ορισμένα απ' όσα φέρεται να έχει εκστομίσει ο Δημήτρης Κυτέας και οι μάρτυρες αναφέρουν στις καταθέσεις τους πως οι ίδιοι τον έχουν ακούσει να τα λέει.

Πλέον, αναμένεται η τελική εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το οποίο θα πάρει και την απόφαση για το μέλλον του Δημήτρη Κυτέα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικόςΧθες 17:52 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η θέση της Κυβέρνησης, είναι «Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων».

ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"Χθες 18:55 | Ειδήσεις

Οι άνθρωποι των ΚΥΔ, όπως φαίνεται απο τα ποσά που βρέθηκαν σε μετρητά που παίρναν μέρος, εισέπρατταν μέρος της επιδοτήσης.

Αγρότες: “Όχι” στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ραντεβού στο Μαξίμου – κλιμακώνουν τις κινητοποιήσειςΧθες 16:22 | Ειδήσεις

Θα στείλουν γραπτώς τα αιτήματα τους στον Πρωθυπουργό. Τι διεκδικούν και τι αποφασίστηκε στη σημερινή Πανελλαδική Σύσκεψη στην Νίκαια της Λάρισας.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιάΧθες 20:01 | Ειδήσεις

Η επαναδιαπραγμάτευση των εμπορικών συμφωνιών, προς όφελος των ΗΠΑ, είναι μια από τις προτεραιότητες του Ντόναλντ Τραμπ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ: Θα ανταποδώσουμε το χτύπημα στο Ισλαμικό Κράτος23:59Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Βόλο ο Τσέριν 23:45Η αντιπολίτευση κατηγορεί την Κυβέρνηση για την πρόσκληση σε αγρότες για διάλογο λέγοντας ότι είναι προσχηματικός23:31Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα23:17ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οδοστρωτήρας… οι “πράσινοι”23:03Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Αμφιλοχίας22:49Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης: Τα δοκάρια σταμάτησαν τους γηπεδούχους22:35Τροχαίο δυστύχημα στη Χίο: Νεκρός οδηγός μηχανής που παρέσυρε πεζό22:21Πανιώνιος – Προμηθέας: Οι Αχαιοί “βύθισαν” κι άλλο τους γηπεδούχους22:07Ηράκλειο: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με έναν τραυματία21:53Μύκονος – Καρδίτσα: Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους21:39Τράκαρε με τον Ελ Κααμπί και έβγαλε σέλφι μαζί του21:26Ηρακλής – Άρης: Θρίλερ… στο Ιβανώφειο21:12Ο ΑΝΤ1 στα Παιδικά Χωριά SOS για τον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο του 202520:59ΟΦΗ – Πανσερραϊκός: Καθάρισαν… από το ημίχρονο οι νησιώτες20:45Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιά20:32ANT1 Sports: Προελαύνει ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα της Super League20:18Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:05Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του19:51ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο