LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 16 Ιουλίου 2019 07:27 | Ανανέωση: 16 Ιουλίου 2019 09:06

Ζώδια: οι προβλέψεις για σήμερα

Αφροδίτη και Κρόνος συμμετέχουν με την πιο κλειστή όψη, από αντίθεση, στη σημερινή έκλειψη. 

Ζώδια - αστρολογία

Κριός: Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε πολύ σημαντικό σημείο στο ωροσκόπιο σας η σημερινή μέρα όπως και οι επόμενες επιφυλάσσουν ψυχολογική πίεση, αφού κάτι δεν πάει καλά. Είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι οι συνθήκες είναι δύσκολες και πιέζεστε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα που δεν έχετε καμία διάθεση. Αποφύγετε τις αγορές γενικότερα και κυρίως αυτές που αφορούν το σπίτι.

Ταύρος: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει ειδήσεις που δεν είναι καθόλου ευχάριστες και ξυπνούν μέσα σας με αλυσιδωτές αντιδράσεις μια σειρά από αρνητικές σκέψεις που μπορεί να σας δυσκολέψουν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες και να επηρεάσουν τις επαφές σας. Είναι πιθανό βέβαια κι εσείς οι ίδιοι να γίνεται δυσάρεστοι, αφού θα πείτε λόγια σκληρά που θα πληγώσουν τους ανθρώπους γύρω σας. Αποφύγετε αγορές που σχετίζονται με συσκευές, κάθε είδους, και μέσα μεταφοράς. 

Δίδυμοι: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο έρχεται να αυξήσει την οικονομική πίεση την ώρα που φαινόταν ότι πηγαίνατε να πάρετε μια ανάσα. Και μπορείτε να την πάρετε δηλαδή, αλλά θα πρέπει να λαχανιάσετε... Και οι συναισθηματικές σχέσεις όμως κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού θα πρέπει να δώσετε το κάτι παραπάνω για να δουλέψει η κατάσταση. Αποφύγετε επενδύσεις και ακριβές αγορές.

Καρκίνος: Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο απ' τον Αιγόκερω σας βάζει δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, δε σας αφήνει να δείτε όσα έχετε πετύχει το προηγούμενο διάστημα, να τα αναγνωρίσετε και να απολαύσετε τους κόπους σας. Αντίθετα πέφτετε στη λούμπα να εστιάζετε στη δύσκολη πλευρά των πραγμάτων. Οι ερωτικές σχέσεις είναι δύσκολες και πώς να μην είναι δηλαδή, αφού δεν τα πάτε καλά με το ίδιο σας τον εαυτό "και αυτό βγαίνει και προς τα έξω"...

Λέων: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο βάζει δύσκολα κυρίως σε όσους διατηρούν "παράνομες" σχέσεις, αφού είναι πιθανό να γίνουν τα... αποκαλυπτήρια και να μετρήσετε θύματα. Μια αντιπαράθεση στη δουλειά κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Από την άλλη κάποιο θέμα υγείας, δικό σας ή αγαπημένου σας προσώπου, έρχεται να βάλει το δικό του βάρος στην καθημερινότητα σας αυτές τις μέρες, είτε ψυχολογικά, είτε ως οικονομικό έξοδο.

Παρθένος: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια στα ερωτικά θέματα στα οποία συχνά θα εμπλέκεται και κάποιο άτομο του φιλικού σας περίγυρου είτε ως αιτία του κακού, είτε ως αφορμή. Από την άλλη κατά κάποιο τρόπο βάζει όρια στους στόχους σας, τους οποίους πιθανά να πρέπει να κάνετε πιο ρεαλιστικούς ή η επίτευξη τους αποδεικνύεται λιγότερο συναρπαστική απ' όσο προσδοκούσατε. Δεν ευνοούνται οι κοινωνικές συναναστροφές γενικότερα.

Ζυγός: Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στα παρορμητικά να σας αφορά άμεσα τα προβλήματα εστιάζονται στον άξονα καριέρας- οικογένειας. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες δεν επαληθεύονται και η βελτίωση ή η ελπίδα ότι οι συνθήκες της καθημερινότητας θα βελτιωθούν αποδεικνύονται πρόσκαιρες. Από την άλλη αποφύγετε αισθητικές επεμβάσεις ή να μπείτε σε έξοδα για υπηρεσίες αισθητικής αφού τα αποτελέσματα δε θα σας ευχαριστήσουν καθόλου. 

Σκορπιός: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο συνδέει τον τομέα των ταξιδιών και των μετακινήσεων με δυσάρεστα γεγονότα, τα οποία είτε συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε γίνονται η αιτία για κάποιο ταξίδι. Για να μην τραγικοποιπούμε τα πράγματα, θα μπορούσε απλά να σημαίνει και ότι ο προορισμός δεν ανταποκρίνεται τελικά στις προσδοκίες σας. Αν περιμένετε εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις αυτές τις μέρες, το αποτέλεσμα δε θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Τοξότης: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι μια δύσκολη υπόθεση για την ερωτική σας ζωή. Ίσα που προλάβατε να βουτήξετε το δάχτυλο στο μέλι και τελικά το γλείφει άλλος. Αυτή την παρομοίωση βάλτε την και στη σεξουαλική σας ζωή, όπου προκύπτουν περιορισμοί και δεν μπορείτε να την απολαύσετε, αλλά και στα οικονομικά όπου ενώ τα πράγματα έδειχναν μια τάση σταθεροποίησης προκύπτουν έξοδα ή μπαίνετε σε διαδικασίες διαπραγματεύσεων με άνισους όρους. 

Αιγόκερως: Ο Κρόνος από το ζώδιο σας σε αντίθεση με την Αφροδίτη, στην καλή του έκφραση, έρχεται να επισημοποιήσει μια σχέση με ένα γάμο, να φέρει ένα παιδί ή κάποια άλλη ευχάριστη ευθύνη. Στη δύσκολη πάλι, δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις τα οποία τα πληρώνετε και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αυτές τις μέρες δεν εννοούνται ενδεχόμενες επεμβάσεις αισθητικής, ενώ μπορεί σε μια διαπραγμάτευση να νομίζετε ότι έχετε το πάνω χέρι, όμως η τύχη ίσως είναι με την άλλη πλευρά. 

Υδροχόος: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο γίνεται σε έναν άξονα που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και ανθρώπους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν ή να σας ζημιώσουν. Καλά θα κάνετε να είστε υποψιασμένοι και να μην πάτε σαν τα πρόβατα στη σφαγή. Αυτές τις μέρες δεν εννοούνται επίσης ιατρικά θέματα όπως οι πλαστικές επεμβάσεις, τα οδοντιατρικά και τα ορθοπεδικά, όπως και το να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποιο είδος γυμναστικής.

Ιχθείς: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι δύσκολη κι αυτό γιατί ίσως κατά τη διάρκεια της επιρροής της πληγωθείς συναισθηματικά και μάλιστα το πλήγμα θα είναι βαθύ και η διάρκεια της αποκατάστασής του μακρά... Αν αυτή η όψη ευνοεί τα ερωτικά κάποιων είναι όσων βρίσκονται σε σχέση ή αρέσκονται για σχέσεις με διάφορα ηλικίας, ενώ οι υπόλοιποι καλά θα κάνετε να ξανασκεφτείτε το κατά πόσο τραβάτε μια κατάσταση απ' τα μαλλιά, γιατί στο τέλος το μόνο που θα πετύχετε είναι να δημιουργήσετε μια κατάσταση για την οποία στο μέλλον θα μετανιώνετε και δε θα μπορείτε να απεμπλακείτε. 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑιματηρές ταραχές στις ΗΠΑ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ (βίντεο)Σήμερα 14:00 | Ειδήσεις

Τουλάχιστον δύο νεκροί στις διαδηλώσεις των τελευταίων ωρών. Πολιορκήθηκε ο Λευκός Οίκος. Νέο ντοκουμέντο από την αστυνομική θηριωδία.

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Βούλα (εικόνες)Σήμερα 02:13 | Ειδήσεις

Άγνωστοι τον πλησίασαν έξω από το σπίτι του και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Πρόκληση για τους Χριστιανούς η ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία (βίντεο)Σήμερα 01:30 | Ειδήσεις

Προκλητική φιέστα έστησε ο Ερντογάν, με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Έντονη η αντίδραση της Αθήνας.

Πέτσας στον ΑΝΤ1: Κλειστά τα εποχικά καταλύματα το τριήμερο του Αγίου ΠνεύματοςΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Το κυβερνητικό σχέδιο για τα 32 δις ευρώ που θα δοθούν στην Ελλάδα. Τι θα γίνει με τα καταστήματα εστίασης και τον τουρισμό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αστυνομικοί… “ξέθαψαν” ηρωίνη (εικόνες)14:51Έργα ζωγραφικής σε... ψωμί! (εικόνες)14:38Αστυνομικός σκύλος... “μύρισε” εργαστήριο ναρκωτικών14:26Αιματηρές ταραχές στις ΗΠΑ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ (βίντεο)14:12Συναγερμός στην Ινδία: Μαϊμούδες άρπαξαν δείγματα αίματος ασθενών με κορονοϊό13:59“Άγριες Μέλισσες”: Νέο πρόσωπο στην σειρά του ΑΝΤ1 (εικόνες)13:44Αποσύρονται εννέα πλαστικά προϊόντα13:31Επίθεση από ακροδεξιούς καταγγέλλει ο Γιώργος Τσίπρας (βίντεο)13:17Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στην Πεντέλη13:03Εξαρθρώθηκαν δύο σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά (εικόνες)12:51Κρατούμενος χτύπησε με… τηγάνι σωφρονιστικό υπάλληλο12:38“Ψυχρή Λίμνη”: Το φαινόμενο που έφερε κακοκαιρία στην Ελλάδα 12:25Κορονοϊός: Η Βραζιλία ξεπέρασε την Ισπανία σε αριθμό νεκρών12:12Σπάνιο: Το Solar Orbiter θα περάσει μέσα από τις ουρές του κομήτη Atlas 12:00Η Σοφία Ζαχαράκη στον ΑΝΤ1 για το άνοιγμα Δημοτικών, Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών11:47Η Μέρκελ απέρριψε πρόσκληση του Τραμπ για συνάντηση στην Ουάσινγκτον11:35Το σχέδιο πυροπροστασίας της Πεντέλης 11:22Αναθεώρηση του πρωτοκόλλου επιβατών στα πλοία11:10Ο Γιώργος Καρκάς στον ΑΝΤ1 για την έφεση της Εισαγγελέως10:57Σεισμός “ταρακούνησε” την Κάσο10:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο