LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 12 Ιουλίου 2019 09:18

Ξιφίας βγήκε στα ρηχά και πετροβολήθηκε μέχρι θανάτου από λουόμενους (βίντεο)

Θλίψη για τον τεράστιο ξιφία που ψάχνωντας μέρος να γεννήσει κυνηγήθηκε, πετροβολήθηκε και στη συνέχεια θανατώθηκε σε παραλία της Χαλκίδας.

Ξιφίας - Χαλκίδα

Πανικό στους λουόμενους σε κοσμοπολίτικη πλαζ της Χαλκίδας προκάλεσε ένας απρόσμενος θαλάσσιος επισκέπτης...

Λίγα μόλις μέτρα από τη στεριά έκανε την εμφάνισή του ένας ξιφίας, τον οποίο μάλιστα πολλοί πέρασαν αρχικά για καρχαρία...

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση σε όσους κολυμπούσαν, ενώ δεν έλλειψαν και οι πιο θαρραλέοι, που θέλησαν να τον ακολουθήσουν.

Θλίψη προκαλεί πάντως η πληροφορία από αυτόπτες μάρτυρες στο eviazoom.gr, ότι τελικά ο ξιφίας, που προφανώς ακολούθησε κάποια βάρκα, κυνηγήθηκε, πετροβολήθηκε και στη συνέχεια θανατώθηκε μπροστά στα στελέχη του Λιμεναρχείου.

Όπως αναφέρουν δημόσιες καταγγελίες, που αναρτήθηκαν στο facebook, το ψάρι ήταν έτοιμο να γεννήσει...


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωταγώγηση Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο - Μητσοτάκης: Οι κολώνες του χθες να μετουσιωθούν στα θεμέλια του αύριο (εικόνες)Σήμερα 22:39 | Ειδήσεις

Την επιμέλεια του φωτισμού ανέλαβε η καταξιωμένη, Ελευθερία Ντεκώ, γνωστή για τη βραβευμένη δουλειά της στην Ακρόπολη και την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)Σήμερα 20:04 | Ειδήσεις

Φάκελο με άλλους 100 γιατρούς στέλνει στις Αρχές το Υπ. Υγείας. Που βρέθηκαν ράβδοι χρυσού και λίρες. Αναμένεται να αποκαλυφθεί απάτη με "μαϊμού" συνταγοραφήσεις ύψους έως και 80 εκ. ευρώ.

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η στιγμή της σύλληψης του ύποπτου ως δράστη (βίντεο)Σήμερα 22:06 | Ειδήσεις

Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας εντόπισαν και πυροβόλησαν τον ένοπλο σε θάμνους κοντά στο γήπεδο του γκολφ, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο που έπαιζε ο Τραμπ.

Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)Σήμερα 20:11 | Ειδήσεις

Ζημίες ή πενιχρά εισοδήματα δηλώνει η πλειονότητα των ελ. επαγγελματιών, όπως προκύπτει από τις φορολογικές δηλώσεις τους. Ποιοι εμφανίζονται ως οι πιο φτωχοί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΑΣΘ: Μπαράζ ελέγχων για την εισιτηριοδιαφυγή23:20Έλον Μασκ: Το δημογραφικό της Ελλάδας και η “πρόβλεψη” (βίντεο)23:06Φωταγώγηση Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο - Μητσοτάκης: Οι κολώνες του χθες να μετουσιωθούν στα θεμέλια του αύριο (εικόνες)22:53Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η στιγμή της σύλληψης του ύποπτου ως δράστη (βίντεο)22:39Missing alert για 25χρονο22:26ΑΕΚ: Πρώτη με γκολ του Πιερό στο ντεμπούτο του (εικόνες)22:12Γαλλία: Σεζουρνέ αντί Μπρετόν στην Κομισιόν - Η ευχή του Μητσοτάκη (εικόνες)21:59ΔΥΠΑ - ΕΠΑΣ: Εκπνέει η διορία για τις αιτήσεις21:45Κακοκαιρία “Μπόρις”: Δεκάδες νεκροί και καταστροφές στην κεντρική Ευρώπη (εικόνες)21:32Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη21:18Λιμανάκια - Σύνταγμα: Μπαράζ συλλήψεων από την Τροχαία (εικόνες)21:05Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η δίωξη που ασκήθηκε στον ύποπτο δράστη 20:51“Sounion”: Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του τάνκερ (εικόνες)20:38ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)20:25Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)20:11Μακελελέ: Στον Αστέρα Τρίπολης δεν ήρθα για τα χρήματα (εικόνες)19:58Τραμπ: Η απόπειρα δολοφονίας έγινε λόγω της ρητορικής Μπάιντεν και Χάρις19:44Τσελίκ: Ο Μητσοτάκης ή ο Δένδιας εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση;19:31Όλυμπος: Βρέθηκε σορός Γερμανού που έκανε ορειβασία19:17Τουρκικά ΜΜΕ: Αντιδράσεις για την παρουσία Δένδια στο Καστελλόριζο19:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο