LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Ιουλίου 2019 06:32 | Ανανέωση: 12 Ιουλίου 2019 06:29

Μία σύλληψη για τα επεισόδια στο Α.Τ. Ακροπόλεως

Σε σύλληψη μετατράπηκε η χθεσινή προσαγωγή. Δύο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αστυνομικοί - διαδηλωτές - ΑΤ Ακροπόλεως

Σε σύλληψη μετατράπηκε η χθεσινή προσαγωγή ενός ατόμου μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως. Είχε προηγηθεί πορεία αντιεξουσιαστών ενάντια στη βραχυχρόνια μίσθωση (AirBnB) και την τουριστική ανάπλαση στο Κουκάκι.

Όταν η πορεία έφτασε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα νεαροί διαδηλωτές επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ τραυματίζοντας ελαφρά δύο αστυνομικούς. Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το άτομο που προσήχθη μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες και συνελήφθη. Πιο συγκεκριμένα, του αποδίδονται οι κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη κατά αστυνομικού, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού, αντίσταση και φθορές.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στο Α.Τ. Ακροπόλεως με μολότοφ, προκαλώντας ζημιές και σε αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ. Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει ομάδα χωρίς να κατονομάζεται με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

“Δύο τραυματίες αστυνομικοί στα επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών το βράδυ της Πέμπτης μπροστά από το Α.Τ Ακροπόλεως! Το αδίκημα αυτό της απρόκλητης αυτής επίθεση πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίζεται ως κακούργημα και όχι απλά ως ένα πλημμέλημα! Πρέπει να μπει ένα τέλος  στο μπάχαλο από τους δήθεν αναρχικούς! Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους δύο τραυματίες  αστυνομικούς  και τους ευχόμαστε περαστικά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση».


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Τραμπ ανακηρύσσει την κυβέρνηση της Βενεζουέλας "ξένη τρομοκρατική οργάνωση"07:24Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Οι ώρες λειτουργίας07:10UEFA Conference League: AEK – Κραϊόβα την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ106:56Ροντ Στιούαρτ: Η φωνή που σημάδεψε έξι δεκαετίες ροκ και όχι μόνο06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17 Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Οι δημοσιογράφοι του ANT1 Sports μας προσκαλούν στον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Μαραθώνιο, στις 22 Δεκεμβρίου23:59Ολυμπιακός – Βαλένθια: Κατάρρευση στην τελευταία περίοδο23:46Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης23:32Αγρότες: Την Πέμπτη στις Σέρρες η κρίσιμη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων23:18Στην Πάτρα η "Ιθάκη" του Αλέξη Τσίπρα: Κοινωνική και εθνική ανάγκη η πολιτική αλλαγή23:05ΟΠΕΚΕΠΕ - Κρήτη: Ελεύθεροι με όρους και οι 7 κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας22:51Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι… άνθισε στην Πόλη22:37Ακινητοποιήθηκε τρένο στον Δομοκό - Τεχνικό πρόβλημα στο Intercity 5722:23Τράμπ: Ανακοίνωσε ότι θα απευθύνει διάγγελμα στο έθνος το βράδυ της Τετάρτης22:09Ηλεκτρικός: Χωρίς στάση θα διέρχονται οι συρμοί από τον σταθμό "Βικτώρια" μετά τις 22:0021:56Τέλλογλου για αγρότες: "Παζάρι" με την κυβέρνηση για λύση έως το Σαββατοκύριακο21:29Κυψέλη: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε βάρος της 16χρονης που μαχαίρωσε τη 14χρονη σε σχολείο21:15Προϋπολογισμός 2026: Πέρασε με 159 “ναι” έναντι 136 “όχι”21:01Προϋπολογισμός 2026 – Πιερρακάκης: Οι αγρότες αξίζουν τον σεβασμό μας20:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο