LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Ιουλίου 2019 06:32 | Ανανέωση: 12 Ιουλίου 2019 06:29

Μία σύλληψη για τα επεισόδια στο Α.Τ. Ακροπόλεως

Σε σύλληψη μετατράπηκε η χθεσινή προσαγωγή. Δύο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αστυνομικοί - διαδηλωτές - ΑΤ Ακροπόλεως

Σε σύλληψη μετατράπηκε η χθεσινή προσαγωγή ενός ατόμου μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως. Είχε προηγηθεί πορεία αντιεξουσιαστών ενάντια στη βραχυχρόνια μίσθωση (AirBnB) και την τουριστική ανάπλαση στο Κουκάκι.

Όταν η πορεία έφτασε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα νεαροί διαδηλωτές επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ τραυματίζοντας ελαφρά δύο αστυνομικούς. Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το άτομο που προσήχθη μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες και συνελήφθη. Πιο συγκεκριμένα, του αποδίδονται οι κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη κατά αστυνομικού, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού, αντίσταση και φθορές.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στο Α.Τ. Ακροπόλεως με μολότοφ, προκαλώντας ζημιές και σε αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ. Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει ομάδα χωρίς να κατονομάζεται με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

“Δύο τραυματίες αστυνομικοί στα επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών το βράδυ της Πέμπτης μπροστά από το Α.Τ Ακροπόλεως! Το αδίκημα αυτό της απρόκλητης αυτής επίθεση πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίζεται ως κακούργημα και όχι απλά ως ένα πλημμέλημα! Πρέπει να μπει ένα τέλος  στο μπάχαλο από τους δήθεν αναρχικούς! Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους δύο τραυματίες  αστυνομικούς  και τους ευχόμαστε περαστικά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση».


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία, Πολωνία και Ισπανία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν αμέσως από το Ιράν23:59Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε οξειδωμένο πυρομαχικό υλικό23:47Επιβλητικός Ολυμπιακός στη Χάλα Πιονίρ, κυριάρχησε απέναντι στην Παρτιζάν23:36Χειρόφρενο και αύριο τα ταξί της Αττικής23:22Επιτεύχθηκε συμφωνία για την 15μελή επιτροπή τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας23:08Τραμπ: Με ενημέρωσαν ότι σταματούν οι δολοφονίες διαδηλωτών στο Ιράν22:54Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός με εμφατική νίκη επί του Άρη και χατ-τρικ Μπακασέτα22:40Γκίλφοϊλ: Πρώτη φορά εν ενεργεία μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα22:26Ιωάννινα: Συνελήφθη άνδρας καταζητούμενος για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων22:12ΗΠΑ: Ξεκίνησε η "δεύτερη φάση" του σχεδίου Τραμπ για τη Γάζα21:58Η Δανία ενισχύει "από σήμερα" τη στρατιωτική της παρουσία στη Γροιλανδία21:44Καλεντερίδης στον ΑΝΤ1 - Είναι εφικτό ένα "μοντέλο Μαδούρο" στο Ιράν;21:30Παναγιώτης Στάθης για Καρυστιανού και Σύλλογο Τεμπών: Μετά την ΑΑΔΕ ανοίγει ο δρόμος και για εισαγγελική έρευνα21:16Θρίαμβος ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Καταιγιστικός "Δικέφαλος" στους 4 του Κυπέλλου21:02Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας Δανίας-Γροιλανδίας με Βανς και Ρούμπιο20:48Καλεντερίδης για Γροιλανδία: Είτε με το καλό είτε με το κακό, η Γροιλανδία θα περάσει υπό αμερικανικό έλεγχο20:34Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:24Τέλλογλου - Παραίτηση Σαουνάτσου: Στις Βρυξέλλες παρουσίασαν ρόδινη την κατάσταση στην ΥΠΑ20:14Ant1 Sports: Σκληρή αναμέτρηση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου 20:04Κύπελλο Ελλάδας: Τεράστια νίκη και πρόκριση του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά19:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο