LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Ιουλίου 2019 06:32 | Ανανέωση: 12 Ιουλίου 2019 06:29

Μία σύλληψη για τα επεισόδια στο Α.Τ. Ακροπόλεως

Σε σύλληψη μετατράπηκε η χθεσινή προσαγωγή. Δύο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αστυνομικοί - διαδηλωτές - ΑΤ Ακροπόλεως

Σε σύλληψη μετατράπηκε η χθεσινή προσαγωγή ενός ατόμου μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως. Είχε προηγηθεί πορεία αντιεξουσιαστών ενάντια στη βραχυχρόνια μίσθωση (AirBnB) και την τουριστική ανάπλαση στο Κουκάκι.

Όταν η πορεία έφτασε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα νεαροί διαδηλωτές επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ τραυματίζοντας ελαφρά δύο αστυνομικούς. Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Το άτομο που προσήχθη μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες και συνελήφθη. Πιο συγκεκριμένα, του αποδίδονται οι κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη κατά αστυνομικού, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού, αντίσταση και φθορές.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στο Α.Τ. Ακροπόλεως με μολότοφ, προκαλώντας ζημιές και σε αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ. Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει ομάδα χωρίς να κατονομάζεται με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

“Δύο τραυματίες αστυνομικοί στα επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών το βράδυ της Πέμπτης μπροστά από το Α.Τ Ακροπόλεως! Το αδίκημα αυτό της απρόκλητης αυτής επίθεση πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίζεται ως κακούργημα και όχι απλά ως ένα πλημμέλημα! Πρέπει να μπει ένα τέλος  στο μπάχαλο από τους δήθεν αναρχικούς! Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους δύο τραυματίες  αστυνομικούς  και τους ευχόμαστε περαστικά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση».


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Grateful Dead – Μπομπ Γουίρ: Πέθανε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος23:59Bloomberg: Βρετανία και Γερμανία συζητούν την ενίσχυση της στρατιωτικής τους παρουσίας στη Γροιλανδία23:47Αγρίνιο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα που είχε ξαφρίσει έξι σπίτια 23:35Ποδαρικό στο 2026 με "τρίποντο" ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό23:21Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους23:07Θήβα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες22:53Missing Alert για την εξαφάνιση 59χρονου22:39Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διόροφο σπίτι στον Λαγκαδά - Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο22:25ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Πήρε όλα τα λεφτά… με καρέ του Νους22:11Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από το "ρετιρέ" 21:57Κακοκαιρία – σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τη Δευτέρα21:43Θεσσαλονίκη: "Δώρα ζωής" από 64χρονο που νοσηλευόταν στο Παπανικολάου21:29Κρήτη: Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για σωρεία αδικημάτων21:15Και με τη... βούλα στη Γκρέμιο ο Τετέ 21:01Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου20:47Ant1 Sports: Με νίκες συνέχισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ20:33Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:19Διπλό θα είναι τελικά το ραντεβού της Τρίτης με τους αγροτοκτηνοτρόφους στο Μέγαρο Μαξίμου20:05Δήμος Αθηναίων – Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους πολίτες19:51Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός 19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο