LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 08 Ιουλίου 2019 09:03 | Ανανέωση: 08 Ιουλίου 2019 10:30

Διεθνή ΜΜΕ: εκκωφαντική εκλογική νίκη για Μητσοτάκη

Μεγάλη έκταση επιφυλάσσει στην επικράτηση της ΝΔ στα πρωτοσέλιδά του ο σημερινός ισπανικός Τύπος. Πώς βλέπουν τη νίκη Μητσοτάκη τα γερμανικά Μέσα.

Κυριάκος Μητσοτάκης - εκλογές - ξένα Μέσα - εφημερίδες

Εκτενή ρεπορτάζ φιλοξενούν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η νίκη αυτή αποτέλεσε την επιστροφή της ελληνικής πολιτικής ζωής στα παραδοσιακά σχήματα, βάζοντας τέλος σε μία παρένθεση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εναλλακτικής αριστεράς, σημειώνουν.

Ο ανταποκριτής του πρώτου καναλιού της γερμανικής τηλεόρασης (ARD) στην Αθήνα επισημαίνει ότι η ΝΔ είναι «ένα μετριοπαθές σχήμα, κάτι αντίστοιχο με τους Γερμανούς χριστιανοδημοκράτες. Δεν πρόκειται για ακραίους συντηρητικούς, όπως εκείνοι που βλέπουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται σε κρίση».

Το τηλεοπτικό δίκτυο ZDF αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα επιχειρήσει να σχηματίσει κυβέρνηση και να προωθήσει μεταρρυθμίσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και τότε θα επιχειρήσει να επαναδιαπραγματευθεί με την ΕΕ τους δημοσιονομικούς στόχους, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερο περιθώριο χειρισμών».

H οικονομική εφημερίδα Handelsblatt αναφέρει: «Αν και ο Μητσοτάκης ανήκει σε μία από τις παλαιότερες πολιτικές δυναστείες της χώρας και συνεπώς θα μπορούσε να θεωρηθεί εκπρόσωπος των παλαιών ελίτ που κατέστρεψαν την Ελλάδα με τον νεποτισμό τους, πολλοί βλέπουν στο πρόσωπό του έναν ανανεωτή, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει νέα πνοή σε μία ταλαιπωρημένη χώρα». Ο αρθρογράφος επισημαίνει ότι αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης «ο Μητσοτάκης θέλει να φέρει στη Βουλή το πρώτο του μεταρρυθμιστικό πακέτο. Το εκτενές νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη στο συρτάρι. Προβλέπει μεταξύ άλλων μία μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση. Με μία διοίκηση πιο κοντά στον πολίτη και με απλοποιημένες διαδικασίες αδειοδότησης ο Μητσοτάκης θέλει να θέσει τις βάσεις για μία βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη».

«Στην Ελλάδα μία παλαιά δυναστεία επιστρέφει στην εξουσία» επιγράφεται ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Focus.

Η εφημερίδα Stuttgarter Nachrichten εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας «επιχείρησε να δελεάσει τους ψηφοφόρους με αδέξια προεκλογικά δώρα της τελευταίας στιγμής, μοίρασε επιδόματα και υποσχέθηκε αυξήσεις στις συντάξεις. Αλλά ακόμα και στην Ελλάδα παρήλθαν οι εποχές που είχαν αποτέλεσμα κάτι τέτοιες ελεημοσύνες. Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα είναι πάνω από όλα μία σαφής απόρριψη του λαϊκισμού. Αυτή είναι η ουσιαστική σημασία τους, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη».

Κυριάκος Μητσοτάκης - εκλογές - ξένα Μέσα - εφημερίδες

«Αλέξης Τσίπρας: ο επαναστάτης που έγινε πραγματιστής» επιγράφεται ο απολογισμός της ελβετικής εφημερίδας Neue Zuercher Zeitung (NZZ). Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, μετά την εκλογική ήττα είναι «μάλλον απίθανο να βυθιστεί στην αφάνεια ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κόμματα διαμαρτυρίας. Επιστρέφοντας στις ριζοσπαστικές ρίζες του το κόμμα δεν έχει παρά ελάχιστα να κερδίσει. Μάλλον θα συνεχίσει να σταθεροποιεί τη θέση του ως ηγετική δύναμη αριστερά του Κέντρου, ώστε να κληρονομήσει οριστικά το άλλοτε κραταιό, σοσιαλδημοκρατικό ΠΑΣΟΚ».

Επίσης, οι ισπανικές εφημερίδες στέκονται όλες στην «έξωση» από την ελληνική Βουλή του ακροδεξιού κόμματος τα Χρυσής Αυγής και στην είσοδο των δύο νέων κομμάτων, της Ελληνικής Λύσης και της ΜεΡΑΣ25.

«Ηχηρή νίκη του συντηρητικού Μητσοτάκη στις ελληνικές εκλογές», τιτλοφορεί το σχετικό άρθρο της η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας El Pais, η οποία φιλοξενεί ένα μεγάλο αφιέρωμα, με πολλά άρθρα κι απόψεις, για τις χθεσινές εκλογές. Όπως τονίζει στο ίδιο δημοσίευμα «τέλος ενός κύκλου στην Ελλάδα. Ωσάν η παρένθεση των τεσσάρων ετών του ΣΥΡΙΖΑ να μην υπήρξε, ή σάμπως να ήταν ένα μακρινό όνειρο, η παραδοσιακή πολιτική ξαναεπιβλήθηκε στην Αθήνα, με μία πλειοψηφία όμοια άλλων εποχών, με τη μορφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, επίγονου μίας σημαντικής δυναστείας συντηρητικών πολιτικών».

«Η Νέα Δημοκρατία, το ίδιο κόμμα που οι εκλογείς τιμώρησαν το 2015 για την εφαρμογή των μνημονίων, επιστρέφει από την κύρια πόρτα (39,9% των ψήφων) σε μία εκλογική αναμέτρηση που προκήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας, καίτοι γνώριζε πως θα τη χάσει (31,5%)», προσθέτει η El Pais στο ίδιο δημοσίευμα. Πρόθεση των Ελλήνων ψηφοφόρων, που κατέθεσαν την ψήφο τους την Κυριακή, είναι να αλλάξουν σελίδα όσο το δυνατόν νωρίτερα από την σκληρή περίοδο των μνημονίων. Ο φιλελεύθερος Μητσοτάκης θα είναι το πρόσωπο που θα το επωμισθεί, με ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και απελευθέρωσης της οικονομίας», απέναντι σε έναν Τσίπρα, τον οποίο η ίδια εφημερίδα περιγράφει ως «έναν τραγικό ήρωα, που έβλεπε να μαζεύονται από πάνω του οι μαύρες προοπτικές», ο οποίος μάλιστα στην τελευταία του προεκλογική ομιλία «παρουσιάσθηκε χωρίς το συνηθισμένο του οίστρο (καθώς όπως είναι παραδεκτό από όλους είναι πιο χαρισματικός ρήτορας από τον Μητσοτάκη)», «κληθείς να υποστηρίξει έναν ρόλο, στον οποίο ήδη δεν πίστευε, να υπερασπίσει όσα ήσαν αδύνατο να υπερασπίσει, μεταξύ αυτών και τη συμφωνία για το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας».

Σε ξεχωριστό άρθρο της η ίδια εφημερίδα αναφέρεται στο στοίχημα που δεν βγήκε στον Αλέξη Τσίπρα με την ψήφο των νέων: «μία καραμπόλα που κατέληξε άσχημα για τον Τσίπρα, όχι μόνον γιατί αυτή τη φορά εκείνο που διακυβευόταν ήταν το μπόνους των 50 εδρών, αλλά γιατί δεν του βγήκε και η μείωση της ηλικίας των ψηφοφόρων: η ΝΔ επικράτησε στους ψηφοφόρους των ηλικιών 17-24 ετών με 27,2%, έναντι 25,3% του ΣΥΡΙΖΑ», καθώς «η 'λιποταξία' των πιο νεαρών ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ εξηγείται, σύμφωνα με τους ειδικούς, από την προοδευτική αποξένωσή του από τις πιο κοινωνικές βάσεις των ψηφοφόρων του έπειτα από το δημοψήφισμα του 2015».

«Η δεξιά ανατρέπει τον Τσίπρα και επιτυγχάνει την απόλυτη πλειοψηφία στην Ελλάδα», τονίζεται στο σχετικό άρθρο του ενημερωτικού ιστότοπου El Publico, που βρίσκεται πολύ υψηλά στην σημερινή του σελίδα. «Ο συντηρητικός Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Η χώρα στήριξε μαζικά την κυβερνητική πρόταση του κόμματος που προκάλεσε τη μεγάλη οικονομική κρίση, η οποία κατέληξε στα δρακόντεια μνημόνια από την ΕΕ», τονίζει η ιστοσελίδα στο άρθρο της.

Η επίσης μεγάλη εφημερίδα El Mundo τιτλοφορεί το σχετικό άρθρο «η ελληνική δεξιά σαρώνει τον Αλέξη Τσίπρα με μία εκκωφαντική εκλογική νίκη», υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρξαν εκπλήξεις, ούτε ιστορικές άνοδοι, ούτε απρόσμενες ανατροπές. Αυτή τη φορά οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώθηκαν με μαθηματική ακρίβεια» για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κυριάκος Μητσοτάκης - εκλογές - ξένα Μέσα - εφημερίδες

Η εφημερίδα των Καθολικών κύκλων ABC τονίζει πως «ο συντηρητικός Μητσοτάκης ισοπέδωσε τον Τσίπρα στις ελληνικές εκλογές και κατακτά την απόλυτη αυτοδυναμία», τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κατέκτησε μία νίκη που θα του επιτρέψει να κυβερνήσει, χωρίς να χρειασθεί να αναζητήσει στηρίγματα» θέτοντας «τέλος σε μία τετραετία, που διήρκησε το πέρασμα της ριζοσπαστικής αριστεράς και του ηγέτη της Αλέξη Τσίπρα».

Η εφημερίδα La Vanguardia τονίζει στον τίτλο της πως «η δεξιά του Μητσοτάκη εξασφαλίζει την απόλυτη πλειοψηφία στις ελληνικές εκλογές». Όπως προσθέτει, «ο Αλέξης Τσίπρας αποδύθηκε σε μια προεκλογική εκστρατεία στην οποία πάλευε ενάντια στο ρεύμα. Έβλεπε πως έπρεπε να αγωνισθεί απέναντι σε ένα εχθρικό σύστημα των μέσων ενημέρωσης, ενάντια στις επιταγές των δανειστών και την κόπωση των Ελλήνων, που είχαν αποκάμει από την ύφεση τόσων ετών. Στηριζόταν σε ένα θαύμα «ποιος θα πίστευε πως η Λίβερπουλ θα κέρδιζε 4-0 τη Μπαρσελόνα;» έλεγε. Όμως ο ίδιος έχασε τον πόλεμο».

Σε άλλο άρθρο της στο μεγάλο αφιέρωμα που κάνει για τις ελληνικές εκλογές, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα στην Καταλονία τονίζει πως «η ήττα του Τσίπρα κλείνει μία χρυσή περίοδο της εναλλακτικής αριστεράς», κάνοντας έναν παραλληλισμό με την καθοδική πορεία των Podemos στην Ισπανία--η κοινή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάβλο Ιγκλέσιας στη Μαδρίτη του 2014, σε εποχές που οι παρατάξεις τους πρόβαλλαν ως το μέλλον, είναι ενδεικτική. «Κανείς δεν τολμά μία επίθεση στον ουρανό σήμερα στην Ευρώπη. Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα καταδεικνύει την καθοδική τάση της επικαλούμενης εναλλακτικής αριστεράς στο σύνολό -ή σχεδόν--της ηπείρου μας», τονίζει.

Από την πλευρά της, η έτερη μεγάλη εφημερίδα της Καταλονίας, η El Periodico τονίζει στον τίτλο της πως «Ο Τσίπρας χάνει καθαρά τις εκλογές από τον Μητσοτάκη», συνοδεύοντάς τον με αναλυτική έκθεση των αποτελεσμάτων των κομμάτων και από μία λεπτομερή παρουσίαση των προγραμμάτων και χαρακτηριστικών των παρατάξεων, περιλαμβανομένων και των δύο νέων κομμάτων, που θα αποτελέσουν τη νέα Βουλή στην Ελλάδα.

Με τίτλο «Εκλογές στην Ελλάδα: με απόλυτη πλειοψηφία, ο υποψήφιος της δεξιάς Μητσοτάκης κερδίζει το στοίχημά του, η εφημερίδα Le Monde αναφέρει ότι ο ηγέτης του συντηρητικού κόμματος Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να κυβερνήσει με ελεύθερα τα χέρια. Παρά την ήττα του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλεται ως μεγάλη δύναμη της αντιπολίτευσης, προσθέτει.

«Χαστούκι για τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος στην ηλεκτρονική έκδοση του Nouvel Observateur. Στο ρεπορτάζ επιχειρείται να δοθεί μία εξήγηση για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποδίδεται «στην στροφή των 180 μοιρών που αναγκάσθηκε να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας το 2015, «αναγκαζόμενος να δεχθεί ένα πακέτο διάσωσης που συνοδευόταν από βαριά μέτρα για να αποτραπεί η έξοδος από την ευρωζώνη, πράγμα που οι ψηφοφόροι δεν του συγχώρεσαν».

«Τρία χρόνια αφού ανέλαβε τα ηνία του συντηρητικού κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θεωρείται μεταρρυθμιστής και κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο, υποσχέθηκε ότι «θα ανατάξει την οικονομία» και ότι «θα αφήσει πίσω την κρίση», αναφέρει ο NouvelObs, που θεωρεί ότι η ανάδειξη ως πρωθυπουργού «ενός γιου πρωθυπουργού» συνιστά «επιστροφή στη οικογενειοκρατία». «Ηττα του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα γυρίζει την σελίδα Τσίπρας» είναι ο τίτλος της Liberation που θεωρεί ότι το κόμμα της αριστεράς απογοήτευσε εκείνους που ήλπιζαν ότι θα είναι προστατευμένοι από την λιτότητα.

«Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε αλλαγή μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας», τιτλοφορείται το άρθρο του BBC για τις ελληνικές εκλογές. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας έρχεται τέσσερα χρόνια αφού το αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα ανήλθε αιφνιδιαστικά στην εξουσία υποσχόμενο να τερματίσει τη λιτότητα, σχολιάζει το βρετανικό δίκτυο. Όμως οι ψηφοφόροι φάνηκαν να γυρνούν την πλάτη τους στον ΣΥΡΙΖΑ αφού υιοθέτησε σκληρά δημοσιονομικά μέτρα με αντάλλαγμα τη διεθνή διάσωση της Ελλάδας, συνεχίζει το BBC. Ο Μαρκ Λόουεν, ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα, σχολιάζει ότι το 2015 ο Αλέξης Τσίπρας έμοιαζε η προσωποποίηση της αλλαγής. Όμως έδωσε πολλές υποσχέσεις, προσθέτει, και υπό την πίεση της ΕΕ αναγκάστηκε να κάνει μια ταπεινωτική στροφή 180 μοιρών. Καθώς ξεκινά η εποχή του Μητσοτάκη, ένας από τους εμβληματικούς ηγέτες της αριστεράς των τελευταίων τεσσάρων ετών αποχωρεί από τη σκηνή, επισημαίνει ο Λόουεν. Όμως θα ανασυνταχθεί στην αντιπολίτευση και θα περιμένει για να εκμεταλλευθεί όποιο λάθος βήμα κάνει ο νέος ηγέτης της Ελλάδας.

«Σαρωτική νίκη για το κεντροδεξιό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνει από την πλευρά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian«Οι ψηφοφόροι στην Ελλάδα έδωσαν στο κεντροδεξιό κόμμα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ηχηρή εντολή να σχηματίσει νέα κυβέρνηση, αφού κατήγαγε σαρωτική νίκη απέναντι στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στην εξουσία από το 2015», προσθέτει η εφημερίδα. Παράλληλα ο Guardian τονίζει ότι το νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε να περάσει το όριο του 3% και να εισέλθει στη βουλή.

«Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε την ήττα του καθώς η συντηρητική Νέα Δημοκρατία φαίνεται να κερδίζει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο», σχολιάζει η IndependentΟι συντηρητικοί στην Ελλάδα κέρδισαν μια άνετη νίκη στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, επισημαίνει η εφημερίδα, με τον επικεφαλής του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη να αναδεικνύεται νέος πρωθυπουργός της χώρας.

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί το τέλος του αριστερού λαϊκισμού», επισημαίνει το CNNΈνας φιλελεύθερος μεταρρυθμιστής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί να αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας σαν το προβληματικό παιδί της Ευρώπης έπειτα από οκτώ χρόνια ύφεσης, σημειώνει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Όμως παρά τα σχέδιά του για μεταρρυθμίσεις, ο Μητσοτάκης προέρχεται από το ίδιο πολιτικό κατεστημένο που βύθισε την Ελλάδα στην κρίση και το οποίο οι ψηφοφόροι απέρριψαν το 2015. Η ψήφος υπέρ της φιλικής προς τις αγορές παλιάς φρουράς είναι επίσης ψήφος διαμαρτυρίας εναντίον μίας κυβέρνησης που έδωσε πολλές υποσχέσεις, τις οποίες δεν μπόρεσε να τηρήσει, ένα μήνυμα στους λαϊκιστές παγκοσμίως ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και μετά να αλλάξουν ξανά, εξηγεί το CNN.

«Πριν από τέσσερα χρόνια η Ελλάδα βρέθηκε μία ανάσα από την αποχώρηση από το ευρώ (…) Την Κυριακή ο ηγέτης που συσπείρωσε τους Έλληνες για να αντιμετωπίσουν τους διεθνείς πιστωτές, αλλά στη συνέχεια έκανε στροφή 180 μοιρών και υπέκυψε στα αιτήματα των τελευταίων για λιτότητα, έχασε στις εκλογές. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ένας πρώην ένθερμος αριστερός, υπέστη συντριπτική ήττα», σχολιάζουν οι New York TimesΣύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα αποτελεί «υπενθύμιση, την ώρα που η Βρετανία οδεύει προς την έξοδο από την ΕΕ, ότι οι ψηφοφόροι σε άλλες χώρες του μπλοκ είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν σε αυτό. Η αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας είναι αντίθετη με την τάση που θέλει του Ευρωπαίους συντηρητικούς και τα κεντροδεξιά κόμματα να δυσκολεύονται να κερδίσουν τις εκλογές ή να σχηματίσουν κυβερνήσεις, εκτιμούν οι New York Times.

Ο ιστότοπος Politico.eu επισημαίνει ότι το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών επιφέρει δεύτερο πλήγμα στην άκρα αριστερά του Αλέξη Τσίπρα μετά τις ευρωεκλογές. Εξάλλου, όπως επισημαίνει ο ειδησεογραφικός ιστότοπος, αυτή είναι η πρώτη φορά σε διάστημα 10 ετών που ένα κόμμα έχει κερδίσει αρκετές έδρες ώστε να μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ωστόσο ο Γιώργος Τζογόπουλος, που διδάσκει διεθνείς σχέσεις στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, εκτιμά μιλώντας στο Politico ότι ο Αλέξης Τσίπρας «θα έχει μέλλον στην πολιτική». «Δεν πρόκειται για ένα πείραμα που απέτυχε», σημειώνει ο Τζογόπουλος. «Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία επί 4,5 χρόνια, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση στη διάρκεια της κρίσης». Οι εκλογές αυτές σηματοδοτούν και την ήττα του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, τονίζει το Politico. Στο παρελθόν υπήρξε το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη βουλή, όμως τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει το 3% για να εισέλθει στο κοινοβούλιο.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Σήμερα 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Σήμερα 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο