LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2019 14:27 | Ανανέωση: 07 Ιουλίου 2019 14:46

Τα “κουφά” της κάλπης (εικόνες)

Στις κάλπες με σαγιονάρα, μαγιό, σκυλιά, άλογα και... τρακτέρ! Η "επίσκεψη" σε εκλογικό τμήμα που "πάγωσε" τους ψηφοφόρους.

Εκλογές 2019 - παράξενα

Τα "κουφά" των βουλευτικών εκλογών αποτυπώνουν οι φωτογράφοι που καλύπτουν την διαδικασία, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Από την εκκλησία στην κάλπη με το νυφικό της

Λιβαδειά - νύφη - εκλογές

Δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να χάσει τις εκλογές η Κατερίνα από τη Λιβαδειά, που αφού κατέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, μπήκε στο 3ο Γυμνάσιο της Λιβαδειάς, για να ψηφίσει.

Λιβαδειά - νύφη - εκλογές

Όπως ήταν επόμενο, εκλογείς, δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα τη νύφη, συνοδεύοντάς την με ευχές για έναν βίο ανθόσπαρτο.

Λιβαδειά - νύφη - εκλογές

Με μαγιό… στην κάλπη

Κάποιοι προσήλθαν στην κάλπη με μαγιό και σαγιονάρες, καθώς μετά την ψήφο έχουν προγραμματίσει να «ρίξουν» και ένα μακροβούτι με την ευκαιρία της καλοκαιρίας και της ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια.

εκλογές - παράξενα - ευτράπελα

εκλογές - παράξενα - ευτράπελα

Λιγότερο τυχεροί ήταν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που, σε πολλές περιπτώσεις, προσπαθούσαν να ρίξουν τις θερμοκρασίες χρησιμοποιώντας βεντάλιες ή ανεμιστήρες.

εκλογές - παράξενα - ευτράπελα

Ο… ψηφοφόρος που «έκαψε» καρδιές

Ψηφοφόρος προσήλθε σε εκλογικό κέντρο της Αθήνας παρέα με τον τετράποδο φίλο του, ο οποίος έκλεψε τις καρδιές πολιτών και δικαστικών αντιπροσώπων.

Το χαριτωμένο τετράποδο όση ώρα το αφεντικό του ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα, αυτό στεκόταν υπομονετικά έξω από το παραβάν και γευόταν τις λιχουδιές που του πρόσφεραν.

σκύλος - εκλογές -κάλπες

σκύλος - εκλογές -κάλπες

σκύλος - εκλογές -κάλπες

σκύλος - εκλογές -κάλπες

σκύλος - εκλογές -κάλπες

Πήγαν στην κάλπη με... άλογα

Τρεις φίλοι από τα Λευκάκια Ναυπλιέων έκαναν πράξη το σύνθημά τους για οικολογική μετακίνηση, πηγαίνοντας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα παρέα με τα άλογά τους.

Οι αναβάτες προσήλθαν στο εκλογικό τους τμήμα έφιπποι, προξενώντας έκπληξη στους άλλους ψηφοφόρους, ενώ το ίδιο είχαν επαναλάβει και στις Ευρωεκλογές.

Στην απόφασή τους, να μετακινηθούν προς την κάλπη με τους τετράποδους φίλους τους, σημαντικό ρόλο έπαιξε η αγάπης τους για τα άλογα, μιας και η καθημερινότητά τους σχετίζεται με αυτά.

Αργολίδα - άλογα - κάλπες

Αργολίδα - άλογα - κάλπες

Αργολίδα - άλογα - κάλπες

Αργολίδα - άλογα - κάλπες

Αργολίδα - άλογα - κάλπες

Μπήκε φίδι σε εκλογικό τμήμα

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Κυριακής σε εκλογικό τμήμα στον Αετό Ξηρομέρου στον Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία.

Η θέα του φιδιού στο προαύλιο «πάγωσε» τους κατοίκους, την εφορευτική επιτροπή, τους δικαστικούς, καθώς δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους «επισκέψεις», και μάλιστα στο σημείο αυτό που μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζαν μικρά παιδιά.

Το φίδι (λένε πως ήταν οχιά) όπως ήταν φυσικό προκάλεσε φόβο στους ανθρώπους που τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους. Μετά από ολιγόλεπτη «επιχείρηση», η απειλή «εξουδετερώθηκε».

Φίδι - εκλογικό τμήμα - Αετός

Φίδι - εκλογικό τμήμα - Αετός

«Μπούκαρε» με το τρακτέρ για να ψφίσει

Είχε έμπνευση αγρότης της περιοχής μας, καθώς έκανε εμφάνιση μεγατόνων σε εκλογικό κέντρο του Συκουρίου για να ψηφίσει.

Ο αγρότης πήγε να ψηφίσει με το τρακτέρ του μπαίνοντας με το τεράστιο όχημά του μέσα στην αυλή του εκλογικού κέντρου.

Σίγουρα έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση….

εκλογές - παράξενα

εκλογές - παράξενα

Πηγή: argolikeseidhseis.gr,  xiromeronews.blogspot.com, onllarissa.gr, tvstar.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο