LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 06 Ιουλίου 2019 20:33

Ανατροπή για την “δαρμένη” πριγκίπισσα: Φήμες ότι ο Σεΐχης την έκανε “τσακωτή” με τον σωματοφύλακα της

Ο Πρωθυπουργός των ΗΑΕ φέρεται να ταξίδεψε μυστικά στο Λονδίνο, ενώ η σύζυγος του νόμιζε ότι θα βρίσκεται στους γάμους τριών εκ των παιδιών του.

AP - Πριγκίπισσα Χάγια - Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ

Ένα νέο σενάριο φέρνουν στη δημοσιότητα βρετανικά δημοσιεύματα, για το λόγο που η πριγκίπισσα Χάγια εγκατέλειψε τον ζάμπλουτο σύζυγό της, Σεϊχη του Ντουμπάϊ. Όπως αναφέρουν. πίσω από την ενέργειά της, πιθανόν να βρίσκεται το ειδύλλιο με τον βρετανό σωματοφύλακά της.

Η 45χρονη κόρη του τέως βασιλιά της Ιορδανίας Χουσεΐν, με τη βοήθεια ενός Γερμανού πρεσβευτή, το έσκασε στις αρχές Μαΐου από το αραβικό εμιράτο, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της και με μία βαλίτσα που περιείχε 50 εκατ. ευρώ.

Φέρεται πρώτα να πήγε στη Γερμανία και από εκεί στο Λονδίνο, όπου ζήτησε άσυλο, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και πιστεύεται πως κρύβεται στην πολυτελή βίλα της, κοντά στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times, η πριγκίπισσα και ο Βρετανός σωματοφύλακάς της, είχαν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα, αυτό υπέπεσε στην αντίληψη του σεΐχη, ο οποίος οργισμένος δεν επέτρεψε στην Χάγια να πάει στις ιπποδρομίες του Άσκοτ.

Μετά από τη φυγή της, ο Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ ανάρτησε στο instagram ένα ποίημα γεμάτο νόημα, μιλώντας για προδοσία!

AP - Πριγκίπισσα Χάγια - Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ

«Εσύ προδότη, εσύ πρόδωσες την πιο πολύτιμη εμπιστοσύνη. Δεν έχεις πια καμία θέση μέσα μου. Δεν με ενδιαφέρει αν ζεις ή αν πέθανες», έγραψε ο σεΐχης.

Αρχικά, το περιβάλλον της πριγκίπισσας διέρρεε πως τον εγκατέλειψε φοβούμενη για τη ζωή της, αφού έμαθε την αλήθεια για την κακοποίηση της 33χρονης κόρης του σεΐχη, Λατίφα, που επίσης είχε αποπειραθεί να δραπετεύσει με σκάφος από το Ντουμπάι. Εντοπίστηκε και επέστρεψε στη χώρα δια της βίας. Έκτοτε η τύχη της αγνοείται.

Όμως, το νέο δημοσίευμα των Times, μιλά για ειδύλλιο της Χάγια με τον σωματοφύλακα της βασιλικής οικογένειας, που την ανάγκασε να αφήσει τη ζωή της στο Εμιράτο.

Σύντομα, η πριγκίπισσα Χάγια θα εμφανιστεί σε δικαστήριο του Λονδίνο, στο οποίο έχει προσφύγει ο ζάμπλουτος Εμίρης.

AP - Πριγκίπισσα Χάγια - Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ

AP - Πριγκίπισσα Χάγια - Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ

AP - Πριγκίπισσα Χάγια - Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύγκρουση δύο λεωφορείων στη ΒούλαΣήμερα 12:29 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 32 ενώ ανάμεσα τους υπάρχουν και παιδιά.


 


 


 


 

Κυβερνητικές πηγές για ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιστροφή χρημάτων και ποινικές διώξεις για όσους παρανόμησανΣήμερα 08:37 | Ειδήσεις

Όσον αφορά στο πρόστιμο το 415 εκατομμυρίων που έχει επιβληθεί στη χώρα μας, αναμένεται να καταβληθεί σε τρεις δόσεις από περίπου 140 εκατομμύρια ευρώ τη φορά.

Συνελήφθη και ο τέταρτος εμπλεκόμενος για τον ομαδικό βιασμό ανήλικηςΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Θα οδηγηθούν το μεσημέρι στα Δικαστήρια Πειραιά

Καλημέρα Ελλάδα - Γιώργος Παπαδάκης: Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που με κάνατε να νιώσω άνθρωπος της διπλανής πόρταςΣήμερα 09:51 | Ειδήσεις

Σε κλίμα συγκίνησης ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του Καλημέρα Ελλάδα αποχαιρέτησε τους επί 34 χρόνια τηλεθεατές τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σύγκρουση δύο λεωφορείων στη Βούλα12:29Ηράκλειο: Τραγικό θάνατο βρήκε μια 79χρονη γυναίκα πέφτοντας από τη σκάλα12:17Βούλα: Σύγκρουση δύο λεωφορείων 11:57Μεσσηνία: Εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφύγουν11:41Τραμπ: Αύξησε τα τέλη εισόδου στα εθνικά πάρκα για τους ξένους επισκέπτες11:27Φωτιά στα Χανιά: Ήχησε το 11211:13Θεσσαλονίκη: Έκρυβε ναρκωτικά στον κινητήρα του αυτοκινήτου του10:59Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά: Πιο αγύμναστο παίκτη δεν έχω ξαναδεί10:39Τραμπ: Δηλώνει απογοητευμένος από τον Ρώσο ομόλογο του10:24Καλημέρα Ελλάδα - Γιώργος Παπαδάκης: Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που με κάνατε να νιώσω άνθρωπος της διπλανής πόρτας10:04Καλημέρα Ελλάδα: Η κουμπάρα του Γιώργου Παπαδάκη, Νότα Γιαννουδάκη από την Αμερική μιλά συγκινημένη για τη γνωριμία τους09:52Θεσσαλονίκη: Εργατικό ατύχημα με 23χρονο09:35“Καλημέρα Ελλάδα”: Ο Θοδωρής Κυριακού για την προσφορά του Γιώργου Παπαδάκη στην ενημέρωση09:19Συνελήφθη και ο τέταρτος εμπλεκόμενος για τον ομαδικό βιασμό ανήλικης09:03Κυβερνητικές πηγές για ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιστροφή χρημάτων και ποινικές διώξεις για όσους παρανόμησαν08:49Ιεράπετρα: Υπό ύφεση η πυρκαγιά08:36Τζίνα Λολομπριτζίτα: Η “πιο όμορφη γυναίκα” που λατρεύτηκε από τον ανδρικό πληθυσμό 08:24Μητέρα κατηγορουμένων για τον ομαδικό βιασμό 14χρονης: “Τα παιδιά μου δεν έχουν καμία σχέση με αυτό”08:11Euro 2004: Η κεφαλιά του Χαριστέα, το γκολ και ο θρίαμβος της Ελλάδας07:57ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα με voucher 750 ευρώ07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο