LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Ιουλίου 2019 14:55 | Ανανέωση: 06 Ιουλίου 2019 14:52

Μητροπολίτης Λαγκαδά: θαυμαστός ο Νίκος Χορταρέας που θέλησε γίνει μοναχός (εικόνες)

Επιβεβαιώνεται η φήμη που ήθελε τον διάσημο αστρολόγο να ενδύεται το σχήμα. Σε ποια μητρόπολη θα εγκατασταθεί.

Νίκος Χορταρέας - ιερομόναχος

Φαίνεται πως ο διάσημος αστρολόγος και όχι μόνο, Νίκος Χορταρέας, δεν μπόρεσε να αντέξει τον θάνατο της μητέρας του και αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό. Ο γνωστός αστρολόγος προετοιμάζεται για να χειροτονηθεί ιερομόναχος μέχρι το τέλος Ιουλίου ή τα μέσα Αυγούστου στην ιερά Μητρόπολη Σύρου, ως πατέρας Κυπριανός, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. 

Όπως αναφέρει o ιστότοπος tlife.gr, ο ίδιος φέρεται ότι θέλει πλέον να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα, βρίσκεται σε μία εκκλησία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. 

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης επιβεβαίωσε την βούληση του και επαίνεσε τον Νίκο Χορταρέα που θέλησε να χειροτονηθεί μοναχός, καθώς μιλώντας για την υπόθεση στον ιστότοπο ekklisiaonline.gr δήλωσε «Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων. Δεν υπάρχει απαξίωση στη ζωή της Εκκλησίας ουδενός. Δέχεται τους πάντες. Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους.  Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. 

Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους.  Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια. Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε; Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;»

Παρότι ακόμη δεν έχει χειροτονηθεί ως μοναχός πάντως, όπως και ο ίδιος δηλώνει, κυκλοφορεί τουλάχιστον μία φωτογραφία, στην οποία ο Νίκος Χορταρέας φοράει ράσο και καλυμμαύκι με "αέρα" όπως ονομάζεται το επανωκαλύμμαυκο δηλαδή ο υφασμάτινος πέπλος, τον οποίο μπορούν να φέρουν μόνον οι άγαμοι μοναχοί που έχουν χειροτονηθεί ως αρχιμανδρίτες!

Νίκος Χορταρέας - ιερομόναχος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο