LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2019 19:37

Σαμαράς: Ώρα να ενωθούμε ξανά οι Έλληνες

Άρθρο - παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

«Οι εκλογές αυτές δεν είναι μέρα διχασμού, είναι μέρα ενότητας! Αφήνουμε πίσω τον χειρότερο εαυτό μας, ως χώρα. Και αγκαλιάζουμε το αύριο που μας αξίζει και που χρωστάμε στα παιδιά μας» τονίζει σε άρθρο του στην ιστοσελίδα The President ο Αντώνης Σαμαράς.  
 
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, «η ΝΔ παρέλαβε τη χώρα σε πολύ δύσκολες συνθήκες το 2012, κυβέρνησε για 2,5 χρόνια και έδειξε ότι μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα. Που ανέκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, ανατρέποντας τότε την κυβέρνησή μας μαζί με τη ΧΑ, τους ΑΝΕΛ και τον κ. Κουβέλη. Και τώρα πρέπει να επαναφέρουμε την Ελλάδα στην ανάπτυξη και την κανονικότητα».  
 
Όπως λέει, «η ΝΔ μπορεί να φέρει επενδύσεις - όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διώχνει επενδύσεις, απέδειξε ότι μπορεί να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα - όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γκρέμισε την ανταγωνιστικότητα, μπορεί να φέρει δουλειές - όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει επιχειρήσεις» ενώ αναφέρεται και στο σχέδιο της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που, όπως λέει, αύξανε συνεχώς φόρους και εισφορές.  
 
«Η ΝΔ μπορεί να φέρει την κανονικότητα και την ομαλότητα. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μισεί την κανονικότητα και σιχαίνεται την ομαλότητα. Η ΝΔ απέδειξε ότι μπορεί να φυλάξει τα σύνορα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε τα σύνορα κι ύστερα άνοιγε και τις... φυλακές! Η ΝΔ μπορεί να εκπροσωπήσει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βιαζόταν να «τακτοποιήσει» όπως-όπως «εκκρεμότητες» σε βάρος του εθνικού συμφέροντος. Η ΝΔ είναι ελπίδα για την Ελλάδα. Γι' αυτό την αγκαλιάζει ο κόσμος σήμερα. O Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός από Δευτέρα. Και όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε να πετύχει! Σήμερα προσέρχονται στη ΝΔ άνθρωποι που δεν μας ψήφισαν ποτέ, ακόμα και άνθρωποι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σε παλαιότερες εκλογές! Γιατί; Διότι είδαν, κατάλαβαν, έμαθαν. Γιατί έγιναν σοφότεροι. Όλοι γίναμε σοφότεροι...» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, συνεχίζοντας την έντονη κριτική του κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Προχωράμε όλοι μαζί! Προχωράμε ενωμένοι. Προχωράμε αποφασισμένοι. Για μίαν Ελλάδα όρθια, υπερήφανη, ανταγωνιστική!

Είδαμε την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, του διχασμού, των ψευδαισθήσεων και της τοξικότητας. Και τώρα θα χτίσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της ευημερίας για όλους, της δικαιοσύνης για όλους, της ασφάλειας για όλους και των ευκαιριών για όλους.

Είμαστε ενωμένοι, γιατί αφήνουμε τον κακό εαυτό πίσω. Είμαστε ενωμένοι, γιατί αφήνουμε το ΣΥΡΙΖΑ κι ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί - οριστικά πίσω» καταλήγει στο άρθρο του ο κ. Σαμαράς.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπειλές Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας: Η Ρωσία θα απαντήσει στην κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία – Η απάντηση της ΑθήναςΧθες 23:10 | Ειδήσεις

«Απειλές κατά κυρίαρχων κρατών αυτοδικαίως απορρίπτονται» αντέτειναν διπλωματικές πηγές της Αθήνας.

Ο Ζελένσκι έλαβε το ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ - Θα συνομιλήσει με τον Τραμπ τις επόμενες ημέρεςΧθες 19:37 | Ειδήσεις

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ουκρανού Προέδρου.

Κύκλωμα Ρομά με τηλεφωνικές απάτες: Εκβίασαν 10χρονο παιδί - "Η μαμά σου μου χρωστάει"Χθες 19:50 | Ειδήσεις

Ένας από τους κακοποιούς φέρεται να εκβίασε τηλεφωνικά 10χρονο παιδί, προκειμένου να του παραδώσει χρήματα και κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι.   

Δολοφονία Γιάννη Λάλα: Προσωρινά κρατούμενοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοιΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Σε βάρος των τεσσάρων κατηγορουμένων, έχει ασκηθεί βαρυτατη ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σοκ στην Πορτογαλία: Εννιάχρονο αγόρι ακρωτηριάστηκε από συμμαθητές του σε τουαλέτα σχολείου23:59Ολυμπιακός: Τραυματίας ο Πασχαλάκης23:46Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 49χρονος που πέταξε πέτρα σε λεωφορείο23:32«Κατάπιε» και την Ντουμπάι ο Παναθηναϊκός με 103-8223:18Απειλές Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας: Η Ρωσία θα απαντήσει στην κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία – Η απάντηση της Αθήνας23:04Πιερρακάκης: Η ελληνική οικονομία κατατάσσεται σε εκείνες με τις ισχυρότερες επιδόσεις στην Ευρωζώνη22:50Έκλεβαν ρούχα από καταστήματα στην Αττική και τα μεταπωλούσαν στην Αλβανία - Οκτώ συλλήψεις 22:36Η Ρωσία παρέδωσε 1.000 σορούς Ουκρανών στρατιωτών22:22Παναθηναϊκός: Τραυματίστηκε ο Οσμάν στο πρώτο δεκάλεπτο με την Ντουμπάι22:08Δήμος Αθηναίων: Νέος κανονισμός κυκλοφορίας και στάθμευσης για τα πατίνια – Τι αλλάζει21:54Συνελήφθη ένας άνδρας για κατοχή αρχαίων αντικειμένων και θρησκευτικών εικόνων21:40Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί και προκάλεσε ζημιές στο όχημα21:26Αποκλειστικό ΑΝΤ1: "Σπάει" τη σιωπή του ο υπαρχηγός του κυκλώματος καζίνο21:12Ο Ζελένσκι έλαβε το ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ - Θα συνομιλήσει με τον Τραμπ τις επόμενες ημέρες20:58ΟΠΕΚΕΠΕ - Η Ρίτσα Μπιζόγλη στον ΑΝΤ1 για τον "Φραπέ" και τον "Χασάπη"20:48Δολοφονία Γιάννη Λάλα: Προσωρινά κρατούμενοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι20:38Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:24Κύκλωμα Ρομά με τηλεφωνικές απάτες: Εκβίασαν 10χρονο παιδί - "Η μαμά σου μου χρωστάει"20:10Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε από τους πρώτους οδηγούς που δέχονται ψηφιακό πρόστιμο 19:56Βορίζια: Την Παρασκευή η απόφαση για το αν θα προφυλακιστεί ο 23χρονος19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο