LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2019 19:37

Σαμαράς: Ώρα να ενωθούμε ξανά οι Έλληνες

Άρθρο - παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

«Οι εκλογές αυτές δεν είναι μέρα διχασμού, είναι μέρα ενότητας! Αφήνουμε πίσω τον χειρότερο εαυτό μας, ως χώρα. Και αγκαλιάζουμε το αύριο που μας αξίζει και που χρωστάμε στα παιδιά μας» τονίζει σε άρθρο του στην ιστοσελίδα The President ο Αντώνης Σαμαράς.  
 
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, «η ΝΔ παρέλαβε τη χώρα σε πολύ δύσκολες συνθήκες το 2012, κυβέρνησε για 2,5 χρόνια και έδειξε ότι μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα. Που ανέκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, ανατρέποντας τότε την κυβέρνησή μας μαζί με τη ΧΑ, τους ΑΝΕΛ και τον κ. Κουβέλη. Και τώρα πρέπει να επαναφέρουμε την Ελλάδα στην ανάπτυξη και την κανονικότητα».  
 
Όπως λέει, «η ΝΔ μπορεί να φέρει επενδύσεις - όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διώχνει επενδύσεις, απέδειξε ότι μπορεί να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα - όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γκρέμισε την ανταγωνιστικότητα, μπορεί να φέρει δουλειές - όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει επιχειρήσεις» ενώ αναφέρεται και στο σχέδιο της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που, όπως λέει, αύξανε συνεχώς φόρους και εισφορές.  
 
«Η ΝΔ μπορεί να φέρει την κανονικότητα και την ομαλότητα. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μισεί την κανονικότητα και σιχαίνεται την ομαλότητα. Η ΝΔ απέδειξε ότι μπορεί να φυλάξει τα σύνορα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε τα σύνορα κι ύστερα άνοιγε και τις... φυλακές! Η ΝΔ μπορεί να εκπροσωπήσει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βιαζόταν να «τακτοποιήσει» όπως-όπως «εκκρεμότητες» σε βάρος του εθνικού συμφέροντος. Η ΝΔ είναι ελπίδα για την Ελλάδα. Γι' αυτό την αγκαλιάζει ο κόσμος σήμερα. O Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός από Δευτέρα. Και όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε να πετύχει! Σήμερα προσέρχονται στη ΝΔ άνθρωποι που δεν μας ψήφισαν ποτέ, ακόμα και άνθρωποι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ σε παλαιότερες εκλογές! Γιατί; Διότι είδαν, κατάλαβαν, έμαθαν. Γιατί έγιναν σοφότεροι. Όλοι γίναμε σοφότεροι...» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, συνεχίζοντας την έντονη κριτική του κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Προχωράμε όλοι μαζί! Προχωράμε ενωμένοι. Προχωράμε αποφασισμένοι. Για μίαν Ελλάδα όρθια, υπερήφανη, ανταγωνιστική!

Είδαμε την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, του διχασμού, των ψευδαισθήσεων και της τοξικότητας. Και τώρα θα χτίσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της ευημερίας για όλους, της δικαιοσύνης για όλους, της ασφάλειας για όλους και των ευκαιριών για όλους.

Είμαστε ενωμένοι, γιατί αφήνουμε τον κακό εαυτό πίσω. Είμαστε ενωμένοι, γιατί αφήνουμε το ΣΥΡΙΖΑ κι ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί - οριστικά πίσω» καταλήγει στο άρθρο του ο κ. Σαμαράς.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Ευρώπη οφείλει να είναι παρούσα όχι με λόγια αλλά με πράξειςΣήμερα 13:55 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Ουκρανία και την ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα, στη συνάντηση με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα;

Επιστροφή ενοικίου: Πιστώθηκαν 199,5 εκατ. ευρώ σε 886.883 δικαιούχους - Στα 225 ευρώ το μέσο ενοίκιο που θα λάβουνΣήμερα 12:50 | Ειδήσεις

Τα χρήματα θα εμφανίζονται σταδιακά στους λογαριασμούς των πολιτών, ανάλογα με την τράπεζα που έχουν δηλώσει στην ΑΑΔΕ.

ΣΤΑΣΥ: Ανακοινώθηκε νέα τετράωρη στάση εργασίας αύριοΣήμερα 12:48 | Ειδήσεις

Σε ανακοίνωσή τους, τα Σωματεία Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, αποφάσισαν ακόμη να αναστείλουν την προκηρυχθείσα μεταμεσονύκτια αυριανή τετράωρη στάση εργασίας από τη 01:00 π.μ. έως τις 05:00 π.μ λόγω πένθους.

Μενίδι: 14χρονη απέβαλε μετά από ξυλοδαρμό - Πήγε με το νεκρό έμβρυο τυλιγμένο σε εφημερίδα στο ΑΤΣήμερα 12:12 | Ειδήσεις

Η 14χρονη Ρομά από την Αλβανία, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου και νοσηλεύεται.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες σε Ταϊλάνδη, Ινδονησία και Σρι Λάνκα (εικόνες)14:52Κρήτη: Θρήνος στο τελευταίο "αντίο" ου 19χρονου ΕΠΟΠ - Με γαλανόλευκη σημαία τυλιγμένο το φέρετρο (εικόνες)14:38Μητσοτάκης: Η Ευρώπη οφείλει να είναι παρούσα όχι με λόγια αλλά με πράξεις14:24Αστεροσκοπείο Αθηνών: Σε Φάληρο, Άλιμο και Κηφισιά τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως σήμερα το πρωί14:10Μητσοτάκης - Μέτσολα - Εγκαίνια Europa Experience: Η απάντηση είναι περισσότερη Ευρώπη13:56Ιωάννα Τούνη: Με τις καταθέσεις των μαρτύρων συνεχίζεται σήμερα η δίκη για το revenge porn - Έχει βιαστεί ο ψυχισμός μου13:42Επιστροφή ενοικίου: Πιστώθηκαν 199,5 εκατ. ευρώ σε 886.883 δικαιούχους - Στα 225 ευρώ το μέσο ενοίκιο που θα λάβουν13:28Σαλαμίνα: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 46χρονη - Αρνείται ότι δολοφόνησε την πεθερά της (βίντεο)13:14ΣΤΑΣΥ: Ανακοινώθηκε νέα τετράωρη στάση εργασίας αύριο 13:00Χονγκ Κονγκ: Οι ένοικοι του συγκροτήματος πολυκατοικιών είχαν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένως για θέματα ασφαλείας12:46Μενίδι: 14χρονη απέβαλε μετά από ξυλοδαρμό - Πήγε με το νεκρό έμβρυο τυλιγμένο σε εφημερίδα στο ΑΤ12:32Πρέβεζα - Ηγουμενίτσα: Σύγκρουση ΙΧ με βράχο που βρέθηκε στον δρόμο από κατολίσθηση (εικόνες)12:18Κακοκαιρία - Κρανίδι: Ηλικιωμένοι απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική (βίντεο)12:04Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία σε 11 δήμους της χώρας11:50Πιερρακάκης: Σήμερα ξεκινα η επιστροφή ενοικίου11:36Νέα Ιωνία: Η κακοκαιρία ξερίζωσε δέντρο και το έριξε πάνω σε ΙΧ (βίντεο)11:22Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 19χρονο ΕΠΟΠ που έχασε τη ζωή του απο χειροβομβίδα (εικόνες)11:08Νέα Ερυθραία: Συνελήφθη γιός γνωστού πολιτικού μετά από περιπετειώδη καταδίωξη10:54Κωστής Χατζηδάκης: Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές των αγροτών - Η διαδικασία από τον ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ολοκληρωθεί10:40Κακοκαιρία Adele - Πολιτική Προστασία: Νεότερα στοιχεία για καιρικό σύστημα που επηρεάζει τη χώρα10:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο