LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2019 12:25

Λύθηκε το μυστήριο…. με το ξαφνικό “ψήλωμα” του Σαρκοζί

Όταν η κατά 10 πόντους ψηλότερη Κάρλα Μπρούνι εμφανίζεται σε φωτογραφία να ακουμπά το κεφάλι της στον ώμο του, είναι θέμα… Το Paris Match αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση!

Paris Match - εξώφυλλο - Νικολά Σαρκοζί

Μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος του Paris Match όλοι αναρωτήθηκαν αν... ψήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος εικονίζεται στο εξώφυλλο αγκαλιά με τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι εμφανώς ψηλότερός της.

Κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπέθεσαν ότι ο 64χρονος πολιτικός πιθανόν να ετοιμάζει την επιστροφή του στην πολιτική τώρα μάλιστα που κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο με τίτλο "Πάθη", στο οποίο μιλάει τόσο για την πολιτική όσο και για την ιδιωτική του ζωή χαρακτηρίζοντάς την γνωριμία του με την Μπρούνι "τη σημαντικότερη της ζωής του".

Οι περισσότεροι όμως χρήστες θέλουν να μάθουν πώς στη φωτογραφία η Μπρούνι, η οποία είναι 1,75 μ., ακουμπάει στον λαιμό του συζύγου της που είναι δέκα πόντους κοντύτερος...

Το εξώφυλλο προκάλεσε εικασίες και σχόλια περί φωτομοντάζ που περιλαμβάνει σκάλες ή παπούτσια με εσωτερικούς πάτους μέχρι που το γαλλικό εβδομαδιαίο περιοδικό εξέδωσε Δελτίο Τύπου διαψεύδοντας ότι έκανε photoshop στην εν λόγω φωτογραφία.

"Κάποιοι εξεπλάγησαν βλέποντας τον Νικολά Σαρκοζί ψηλότερο από την σύζυγό του, την Κάρλα Μπρούνι", ανέφερε το περιοδικό προσθέτοντας ότι η επίμαχη φωτογραφία είχε τραβηχτεί τον Ιούνιο στα σκαλιά έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Στην φωτογραφία που επιλέχτηκε για το εξώφυλλο ο Νικολά Σαρκοζί στεκόταν σε ψηλότερο σκαλοπάτι από την σύζυγό του".

Paris Match - εξώφυλλο - Νικολά Σαρκοζί

Οι Γάλλοι πολιτικοί χρησιμοποιούν το Paris Match συχνά για την προβολή τους γνωρίζοντας ότι μια κολακευτική φωτογράφιση σε συνδυασμό με μια προσωπική συνέντευξη μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών και να τους επαναφέρουν στο προσκήνιο.

Στο τελευταίο του βιβλίο ο Σαρκοζί, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος από το 2007 ως το 2012, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ότι η πρώτη του σύζυγος Σεσιλιά του ζήτησε διαζύγιο την παραμονή ενός κρίσιμου ντιμπέιτ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2007.

Paris Match - εξώφυλλο - Νικολά Σαρκοζί

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok09:10Συμμαχία των Προθύμων - Ουκρανία: "Στο τραπέζι" η αξιοποίηση των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων08:56Προϋπολογισμός 2026: Ξεκινά σήμερα στη Βουλή η πενθήμερη συζήτηση για την ψήφισή του08:42ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη, για παράνομες επιδοτήσεις – 14 προσαγωγές08:28Χανιά: Προσποιήθηκε τον λογιστή, μπήκε στο σπίτι και την λήστεψε08:14Ο Πούτιν ανακοίνωσε την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ, στην ανατολική Ουκρανία08:00Στα μπλόκα αγρότες σε Καρδίτσα και Τρίκαλα - Προετοιμασίες για πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια07:47Συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη07:33Συνελήφθησαν ανήλικοι που διέπρατταν κλοπές εις βάρος υπαλλήλων αρτοποιείων και περιπτέρων (βίντεο)07:18Ασπρόπυργος - Επιχείρηση αστυνομίας: Βρέθηκε κλεμμένη καραμπίνα (Εικόνες)07:04Χριστουγενιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης στον ΑΝΤ106:50Σεισμός 6,7 βαθμών στην Ιαπωνία - Προειδοποίηση για τσουνάμι06:36Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Δεκεμβρίου06:22Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:08Παναθηναϊκός: Προσπάθησε αλλά... κόλλησε στην ισοπαλία με την Βικτόρια Πλζεν00:02Υπόθεση Καλογήρου: Απορρίφθηκε η προσφυγή κατά της εισαγγελικής διάταξης που αποκλείει τη δολοφονία23:59Σύλλογοι Συγγενών Θανόντων και Πληγέντων Μάνδρας: Το "ευχαριστούμε" δεν σβήνει την πικρή αλήθεια23:45Παναθηναϊκός: Προσγειώθηκε άτσαλα στο Μιλάνο - Δεύτερη διαδοχική ήττα στην Ευρώπη23:39Φον ντερ Λάιεν- Κόστα: Συγχαρητήρια για την εκλογή Πιερρακάκη 23:25ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα τα πρακτικά κατάθεσης "Φραπέ" για να αποφασίσει αν διετέλεσε ποινικό αδίκημα23:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο