LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2019 19:13

Αποκλειστικό: το μήνυμα του Αλέξη Γεωργούλη μετά την ορκωμοσία στην Ευρωβουλή (βίντεο)

Τι δηλώνει ο ηθοποιός απο το Στρασβούργο για την εκλογή του. Σε ποια Επιτροπή συμμετέχει με στόχο να προσφέρει τα μέγιστα και ποιο μήνυμα στέλνει στους ψηφοφόρους.

Αλέξης Γεωργούλης

Μήνυμα προς όσους τον ψήφισαν στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, εκλέγοντας τον ως έναν απο τους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε όσους δεν του έδωσαν έναν απο τους... σταυρούς τους, στέλνει μέσω του Ant1news.gr ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, αφού αναφέρεται στην ευρεία ανανέωση στην σύνθεση της Ευρωβουλής, επισημαίνει ότι κύριος στόχος της παρουσίας του στο ευρωπαϊκό κέντρο των αποφάσεων, ειναι να ασχοληθεί με τον τομέα που γνωρίζει καλύτερα και δεν ειναι άλλος απο τον πολιτισμό. Άλλωστε, αμέσως μετά την ορκωμοσία του ως Ευρωβουλευτής, την Τρίτη, εντάχθηκε στην Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας.

Αλέξης Γεωργούλης

Στην δήλωσή του στον Ant1news.gr, λίγες ώρες μετά απο την ορκωμοσία του, ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρειτις 2 Ιουλίου 2019, ορκίστηκα Ευρωβουλευτής ενώπιων της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβουργο.

Ανήκω στο 61% των Ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά, γεγονός που δείχνει την ανάγκη για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα. Η χαρά να εκπροσωπώ όσους με ψήφισαν, άλλα και εκείνους που δεν με ψήφισαν, εναλλάσσεται με την ευθύνη και το άγχος μου να αποτελέσω χρήσιμο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, για την πολιτική μου ομάδα άλλα πάνω από όλα για την χώρα μου την Ελλάδα.

Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με αυτό που γνωρίζω πολύ καλά - τον πολιτισμό στην Ελλάδα άλλα και πανευρωπαϊκά. Ο πολιτισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων και των Ευρωπαίων και από την μεριά μου δεσμεύομαι ότι θα πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες, θεσμικές και όχι μόνο, για να βοηθήσω στην στήριξη του σε όλα τα επίπεδα. Μακριά από μικροκομματικές διαφορές, ο πολιτισμός μπορεί να ενώσει και εγώ θα βάλω όλη μου την δύναμη σε αυτό. Σας ευχαριστω για την υποστήριξη".

Δείτε αποκλειστικό βίντεο, με δήλωση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά τον ορισμό του ως μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωκοινοβουλίου (CULT):

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δημοτικές Εκλογές - Μεξικό: Νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου 09:54Φενερμπαχτσέ - Euroleague: Η ποινή για τα επεισόδια με τη Μονακό09:40ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου09:26Φωτιά στην Αγία Παρασκευή: Νεκρή ηλικιωμένη στο διαμέρισμά της09:13Χίος: Ο Ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο εντυπωσίασε και φέτος (βίντεο) 08:59Αυστραλία: Νεκρός 16χρονος ριζοσπαστικοποιημένος 08:46La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας08:32Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός για έναν κόσμο χωρίς πολέμους08:19Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο