LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2019 06:48

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στο Σαν Μπρούνο, προάστιο του Σαν Φρανσίσκο, πριν τραπεί σε φυγή με τρένο...

Καλιφόρνια - πυροβολισμοί - εμπορικό κέντρο

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δύο από σφαίρες, την Τρίτη όταν τουλάχιστον ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στο Σαν Μπρούνο, προάστιο του Σαν Φρανσίσκο, πριν τραπεί σε φυγή με τρένο, γνωστοποίησε η αστυνομία.

Δύο άνθρωποι διακομίστηκαν στο γενικό νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο με τραύματα από σφαίρες στα κάτω άκρα και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τον Εντ Μπαρμπερίνι, επικεφαλής της αστυνομίας του Σαν Μπρούνο.

Ο Μπαρμπερίνι έκανε λόγο για «παράλογη» ενέργεια και πρόσθεσε ότι το να ανοίγει κάποιος πυρ σε εμπορικό κέντρο γεμάτο κόσμο κοντά σε σταθμό συγκοινωνιών δείχνει «αληθινή περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή» από την πλευρά του. Άλλοι δύο άνθρωποι δέχθηκαν ιατρικές περιποιήσεις επιτόπου αφού υπέστησαν τραυματισμούς προσπαθώντας να γλιτώσουν από τον ένοπλο.

Ο Μπαρμπερίνι ανέφερε ότι η αστυνομία αναζητεί έναν ή πιθανόν δύο υπόπτους που πιστεύεται ότι επιβιβάστηκε ή επιβιβάστηκαν σε τρένο με προορισμό το Όκλαντ. Το εμπορικό κέντρο έκλεισε μετά το συμβάν προσωρινά, γνωστοποίησε η αστυνομία. Το ίδιο μέτρο εφαρμόστηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό προληπτικά.

Καλιφόρνια - πυροβολισμοί - εμπορικό κέντρο

Καλιφόρνια - πυροβολισμοί - εμπορικό κέντρο

Καλιφόρνια - πυροβολισμοί - εμπορικό κέντρο


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο