LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 01 Ιουλίου 2019 16:52

Αποδοκίμασαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)

Οι αποδοκιμασίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου σε εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Αποδοκιμασίες - Καραγιαννίδης - Δράμα

Ένταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στη Δράμα, και συγκεκριμένα την ώρα που κατέθετε στεφάνι, στο πλαίσιο της επετείου απελευθέρωσης της πόλης από τους Βουλγάρους, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.

Φέτος, η Δράμα, εορτάζει τα 106 χρόνια από την απελευθέρωσή της αφού την 1η Ιουλίου 1913 ο Ελληνικός Στρατός εισήλθε απελευθερωτής στην πόλη. Κάθε χρόνο, ο Δήμος Δράμας, διοργανώνει ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, τα «Ελευθέρια», με τη συμμετοχή όλων σχεδόν των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης.

Μέλη της Ομάδας Μακεδόνων Δραμινών φώναξαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας, τη στιγμή που ο κ. Καραγιαννίδης, κατέθετε το στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αντεγκλήσεις με άλλους πολίτες, ενώ σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Πρωινός Τύπος», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνει προσαγωγή των μελών της ομάδας Μακεδόνων Δραμινών.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡάμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)Σήμερα 14:36 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Αλβανός Πρωθυπουργός στην έναρξη της ομιλίας του, στο Γαλάτσι, απευθυνόμενος σε συμπατριώτες του. Μικρής έκτασης επεισόδια στην είσοδο του κλειστού.

Γεραπετρίτης προς Σιλιάνοφσκα: “Κρούουμε κώδωνα” για τήρηση της Συμφωνίας των ΠρεσπώνΣήμερα 16:48 | Ειδήσεις

Η αντίδραση του ελληνικόυ Υπουργείου Εξωτερικών στην επιλογή της νέας προέδρου να αποκαλέσει τη χώρα της "Μακεδονία".

Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονηςΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο 40ημερο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της ακριβώς έξω απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καβάλα – απάτη: Χειροπέδες στον “μαϊμού” γιατρό18:03Κασσελάκης στη Μαγνησία: Φέρνουμε νέα σχέση πολίτη - πολιτικού (εικόνες)17:50Μεξικό: Ισχυρός σεισμός κοντά στα σύνορα με τη Γουατεμάλα17:36Θεσσαλονίκη - Θρίλερ: Νεκρός βρέθηκε άνδρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου17:23Αχαΐα – ενδοοικογενειακή βία: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις17:09Γεραπετρίτης προς Σιλιάνοφσκα: “Κρούουμε κώδωνα” για τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών16:56Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη μεθυσμένης μητέρας16:42Βόλος: Έκλεψαν... τηλεκάρτες από κατάστημα16:29Ηράκλειο: Από το γλέντι κατευθείαν στο κρατητήριο16:15Δένδιας στο Ρούπελ: Η εθνική μνήμη και τα ιστορικά συπεράσματα μας οδηγούν16:02Τένις: Η Σάκκαρη στους 16 της Ρώμης15:48Κατερίνη: Παραδίδεται η σήραγγα της Εθνικής προς Θεσσαλονίκη15:36Ναρκωτικά: “Γέμιζαν την Αθήνα” κοκαΐνη και κάνναβη (εικόνες)15:22Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπονομεύει το έργο μας15:09Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή14:55Ράμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)14:42Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: “Μακεδονία” αποκάλεσε την χώρα η νέα Πρόεδρος στην ορκωμοσία της14:28Ηγουμενίτσα: Γάμος με φορτηγά... ξεσήκωσε την πόλη! (βίντεο)14:14Πήλιο: Έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο και έπεσε σε ρεματιά!14:01Ρωσία: Φονική κατάρρευση πολυκατοικίας από ουκρανικό πύραυλο (εικόνες)13:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο