LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2019 11:58

Ο Μπόρις Τζόνσον αποκάλεσε “μαλ@...ες” τους Γάλλους για το Brexit

Οι αποκαλύψεις της Daily Mail για τα... "γαλλικά" του πρώην Υπουργού Εξωτερικών σε ντοκιμαντέρ του BBC.

Λονδίνο - ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ

Μία βρισιά του Μπόρις Τζόνσον για τους Γάλλους την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου που κόπηκε από ντοκιμαντέρ του BBC πέρυσι έπειτα από αίτημα του Φόρειν Οφις, αποκαλύπτει σήμερα η Daily Mail.

Ο τότε υπουργός Εξωτερικών είχε δηλώσει ότι οι Γάλλοι συμπεριφέρονται σαν «μαλ@...ες» στο θέμα του Brexit. Το σχόλιο επρόκειτο να περιληφθεί στο ντοκιμαντέρ, αλλά το υπουργείο ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ, για να μην έχει αρνητικές συνέπειες στις σχέσεις των δύο χωρών, σύμφωνα με το δημοσίευμα του βρετανικού ταμπλόιντ.

Ο Μπόρις Τζόνσον, που παραιτήθηκε τον Ιούλιο 2018 από την κυβέρνηση για να εκφράσει την διαφωνία του για την στρατηγική της Τερέζα Μέι για το Brexit, προσπαθεί τώρα να την διαδεχθεί στην Ντάουνινγκ Στριτ. Είναι αντίπαλος του σημερινού υπουργού Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ και θεωρείται φαβορί διότι έχει μεγάλη απήχηση στην βάση του Συντηρητικού Κόμματος. Ομως δέχεται επιθέσεις για τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του, την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του και τις ηγετικές του ικανότητες.

Το ντοκιμαντέρ του BBC μεταδόθηκε τον Νοέμβριο 2018 σε τρία μέρη στο BBC Two με τίτλο "Inside the Foreign Office".

«Το πρόγραμμα επεδίωκε να δείξει την ζωή εντός του Φόρειν Οφις. Η ομάδα παραγωγής έλαβε αποφάσεις για το περιεχόμενο και είναι πεπεισμένη ότι το πρόγραμμα εκπλήρωσε τους στόχους του και έχει το επιθυμητό περιεχόμενο», δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του BBC.

Το υπουργείο Εξωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο