LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 25 Ιουνίου 2019 14:25

Ρουπακιώτης: πρέπει να γεμίσουν οι κατάλογοι των ψηφοφόρων (εικόνες)

Τι είπε ο Υπουργός Εσωτερικών, απευθυνόμενος στους εκλογείς, κατά την επίσκεψη του στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Αντώνης Ρουπακιώτης

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης, επισκέφθηκε σήμερα το Εθνικό Τυπογραφείο, όπου και ενημερώθηκε για τις εργασίες εκτύπωσης όλου του υλικού που είναι απαραίτητο για την διενέργεια των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Ο κ. Ρουπακιώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Τυπογραφείου, καθώς ήδη έχουν ολοκληρωθεί σε μέγιστο βαθμό οι αναγκαίες εκτυπώσεις και κάλεσε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να ψηφίσουν στις εκλογές, συμμετέχοντας στην ύψιστη, όπως υπογράμμισε, διαδικασία για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Στην δήλωση του, ο κ. Ρουπακιώτης, αφού εξήρε το έργο των εργαζομένων στο Τυπογραφείο ενόψει των εκλογών, απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή των ψηφοφόρων στην εκλογική διαδικασία λέγοντας χαρακτηριστικά «εδώ εκτυπώνονται τα πάντα που έχουν σχέση με τις εκλογές, εκτός από τα ψηφοδέλτια που είναι στην υπευθυνότητα των κομμάτων. Όμως το σημαντικότερο είναι ότι εδώ εκτυπώνονται οι καταστάσεις εκείνων που θα καταγραφούν ότι ψήφισαν, των Ελληνίδων και των Ελλήνων που ψηφίζουν. Αυτές οι καταστάσεις πρέπει να γεμίσουν, να μην έχουν κενά. Δεν πρέπει να υπάρχουν σελίδες που να είναι άδειες. Θα είναι κρίμα. Οι καταστάσεις αυτών που θα ψηφίσουν πρέπει να γεμίσουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγχαίρω όλες και όλους που επιτελούν αυτό το σημαντικό έργο και διασφαλίζουν τη δυνατότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων να συμμετάσχουν σε μία διαδικασία που είναι ύψιστη για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, όσο και αν λένε κάποιοι το αντίθετο».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοιΧθες 15:29 | Ειδήσεις

Που αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της”Χθες 21:05 | Ειδήσεις

Στο ρεπορτάζ των ''Times'' του Λονδίνου γίνεται εκτενής αναφορά στον ελληνικό τουρισμό, την μείωση της ανεργίας και την οικονομία της Ελλάδας.

Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας 29χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βαρύτατου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο