LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2019 13:15

Αχτσιόγλου: Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα οι δεσμεύσεις Μητσοτάκη

Κριτική στις δηλώσεις του Προέδρου της ΝΔ περί μείωσης της φορολογίας ασκεί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ε. ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

«Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα αποδεικνύονται οι δήθεν δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη περί μείωσης της φορολογίας για όλους», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ, σε χθεσινή του συνέντευξη στο Κρήτη TV, δήλωσε ότι δεν θα κάνει καμία μείωση φόρου το 2019, μίλησε μόνο για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση το 2020 (μείωση την οποία έχει ήδη κάνει η κυβέρνηση) και παρέπεμψε σε βάθος τετραετίας τις υπόλοιπες υποτιθέμενες μειώσεις της φορολογίας, αφού πρώτα υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις, διαπραγματευτεί με τους εταίρους και υπό την προϋπόθεση ότι αυτοί θα συμφωνήσουν. Ακαθόριστες δεσμεύσεις για φοροαπαλλαγές, λοιπόν, αλλά ισχυρές διαβεβαιώσεις λιτότητας», επισήμανε η κ. Αχτσιόγλου.

Όπως είπε, «στον αντίποδα αυτού, η κυβέρνηση μείωσε ήδη για το 2019 τον ΦΠΑ στην ενέργεια, τα τρόφιμα και την εστίαση, ενώ το 2020 ο ΣΥΡΙΖΑ θα μειώσει περαιτέρω τον ΦΠΑ, κατεβάζοντας τον μεσαίο συντελεστή από το 13% στο 11%, παράλληλα με στοχευμένες φοροελαφρύνσεις στη φορολογία εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ αλλά και την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα έως 20.000 ευρώ».

«Οι πολίτες δεν έχουν την πολυτέλεια να επιστρέψουν στην εποχή της ανασφάλειας και της επιτροπείας. Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τη ζωή μας», κατέληξε η κ. Αχτσιόγλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία Byron: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί09:36Σεισμός 4.3 ρίχτερ ανοιχτά της Λακωνίας09:22Λάρισα: Έκτακτη ειδοποίηση 112 για υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα09:08Παναθηναϊκός: Ήττα με πολλά λάθη - Ανύπαρκτοι οι Φαρίντ και Γιουρτσέβεν08:54Πτώση βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος Χαϊδαρίου08:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 6 Δεκεμβρίου08:26Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο08:12Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης σε 29 παίκτες για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο23:59Παράταση και απλοποίηση διαδικασιών στο πρόγραμμα "Προσβασιμότητα κατ’ οίκον"23:50Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία23:42Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου23:34Βραχνάς για τις οικογένειες το κόστος ενοικίου (βίντεο)23:26Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγό της 23:18Μετρό Θεσσαλονίκης: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος δοκιμών23:10Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2 ετών ανιψιά του μέσα στο αμάξι... γιατί τον καταδίωξαν αστυνομικοί 23:02Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ - Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός22:54Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας (εικόνες)22:44Καλαμάτα: Ξεκόλλησε μαρκίζα 4 καταστημάτων στο κέντρο της πόλης (εικόνες)22:34ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η ομάδα θα καλύψει τα έξοδα της Φενερμπαχτσέ στην επιστροφή της22:24Μουντιάλ 2026: Η κλήρωση των 12 ομίλων22:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο